tusentakk og jule iscaffe

Først og fremst må jeg si tusen takk for 4 plass på blogglisten innen reise. Det setter jeg stor pris på! Håper dere vil kommentere hva dere vil lese fremover, altså hvis det er noe spesielt dere lurer på for eks. Hva bør man gjøre i Trondheim, hvordan planlegge en biltur og slik ting. Eller hvordan det vare å være med på charterfeber, noe jeg har skrevet utrolig lite om. jeg tror jeg var i mellom to blogger på den tiden og viste ikke helt hva som kom til å skje videre. Derfor ble det ikke helt vanlig bløgging, mer venting på svar osv. Burde bare ha byttet med en gang. Eller om du lurer på noe helt annet.

Uansett nå til noe annet når jeg først er i gang med å snakke til dere på denne måten. Jeg har funnet ut at endelig er juleiscaffen til starbucks ute i enkelte butikker. Jeg er egentlig ikke så får at juleting skal komme så tidlig (også før halloween av alle ting) Men dette er det nærmeste jeg kommer en smak som var ute før (mocha) Den forsvant uten forvarsel og ble byttet ut av en jeg ikke synes noe spesielt om. Så jeg gleder meg nå hvert år til juleversjonen kommer. For meg er det ikke en juleversjon, mer en begrenset periode med favoritt smaken min. Flere som har det på samme måte?

Forresten i dag er det Raid Hour på Pokemongo fra 18.00 - 19.00. Da kan man få shiny Giratina. Tenkte å nevne det i tilfelle det er noen Pokemongo spillere der ute som ikke har fått det med seg/trenger en påminnelse.

Nok en gang tusentakk!
Vi Blogges!

#tusentakk #topplisten #blogg #iscaffe #starbucks #fun #Takk #blogginnlegg #nofilter #jul #charterfeber #reise #travel #reiseblogg #foto #photo #fotoblogg #bestofnouw #nouw #daftojenta #daftoblogg #daf2jenta

  • Skrevet i : Blogg

Liker