Starbucks lover

Ja hva gjør man ikke for et bilde, jeg fikk nemlig en idé og nå har det da begynt å regne og regnet noen dager. Da kommer jeg selvsagt på en ide om ett bilde som burde blitt tatt ute når det var oppholdsvær i det minste haha. Men man gjør det beste ut av det man har/kan der og da og da var det å prøve å ta det innendørs. Det viste seg å ikke bli så lett som jeg håpet på. Det å ha ett kamerastativ over seg som kan dette over deg når som helst (føltes sånn ut haha) og feil lys osv.

Så jeg tenkte at jeg måtte prøve å få tatt det ute, men da jeg åpnet døren regnet det mer en noen gang. Det øset ned og jeg ble skeptisk til i det hele tatt å frakte kamera ut med vanntett greie utenfor kameravesken pluss i en pose. Jeg vil jo ikke ta noen unødvendige sjanser. Med tanke på at det ikke så ut som om det var mulig å ta det bildet uansett. Men jeg måtte jo prøve, så jeg fikk det trygt og tørt inn i bilen i en fart. Kjørte litt rundt og da skulle noen innom en butikk så jeg satt i bilen og ventet.

Det regnet fortsatt og det var da jeg la merke til det. Det var jo ganske fint lys i bilen. Så da slo tanken meg om å kanskje prøve å få tatt det i bilen. Jeg hadde jo tross alt sminket meg for å ta dette bilde og da ville jeg jo absolutt få tatt dette bildet. Så det var det jo bare en ting å gjøre, og det gikk slik.

Hva har dere gjort i helgen?
Blogges!

Liker