Morsomt i snøen eller?

Så kom vinteren i full fart nå i mars av alle tider. Folk er i sjokk, de er lei og de vil ha vår. Men hallo se den lyse siden, vi får en kort vinter. Og man kan ta vinterbilder så jeg gikk ut, men vet jo ikke hvor lenge snøen ligger. Nei her gjelder det å få opp farten og knipse i vei. Men hvor, hvordan og ikke minst det store spørsmålet hva skal man ha på seg? Sminke? Hvem farge? Lue? Jakke? Kjole? Hvem stil? Nei her var det mye å finne ut av på kort tid. Men dette gadd jeg ikke å bruke lang tid på det ble en blå jakke (kjøpt ny), blå lue som både ble tatt av og på i løpet av bildene og sminke som passet snøen. Jepp du leste riktig. Jeg tok blå øyenskygge og hvit (is /snø aktig farge) på leppene. Nå var det bare å knipsr i vei til den store gullmedaljen (venter fortsatt på at den skal komme, kommer den i posten?) Men hvor? Enda flere spørsmål og dilemmaer å dile med. Nei vi bare prøver noe, ta bilde her. Nei vent nå vet jeg det, jeg legger meg i snøen. Jeg mener det er jo snøen som er tema her. Som sagt som gjort. Det ble en kald opplevelse. Så her gjaldt det å være kjapp!

La oss legge noen snøballer på håret slik at man er helt sikker på at det er snø

Så var det på tide å finne et annet sted å ta bilder

Så kom jeg på boken jeg leser. Hyttebok frå helvete heter den. En komisk bok om hyttetur. Der snakker han om at alle tar bilder foran fjell med armen opp i været, da var det bare en ting å gjøre.

Bare så synd at jeg mistet balansen i det bildet ble tatt. Jaja pytt pytt.

Så kom jeg på enda en idé, dette er et trend som var for 8 år siden. Kanskje du husker det? Planking kalles det og det går ut på å ligge på magen. Jepp du leste riktig igjen. Det ser utrolig dumt ut, men hvorfor ikke lage en slik 8 år senere bilde. Så her kommer det, første er for 8 år siden.

Som du ser hadde jeg en annen blogg på den tiden, ikke så lenge siden jeg byttet faktisk. Jeg hadde en blå jakke på den tiden også. Her kommer 8 år senere.

Jeg vil si den største forskjellen er at jeg var mer forberedt for 8 år siden. Da hadde jeg utebokse og hele pakka. Nå hadde jeg ikke det og det ble litt kaldt for å si det sånn. Faktisk hang boksa littt fast i det jeg skulle reise meg, så jeg iset nesten fast. Hva gjør man ikke for bilder? Jeg fikk lyst til å utfordre dere i planking så del bilder ved å bruke #daftoplanking slik at jeg kan se det. Håper dere tar utfordringen og husk å vær trygg. Det var vist noen som dro det for langt sist..

Hvis noen vet om noen flere slike komiske bøker så si ifra. Slenger med et par landskapsbilder fra samme dag.

《det kjem til å sprekke opp 》 sitat fra boka. (Ders som har lest den skjønner den)

Husker du planking?

Liker du snø?

Blogges!

Liker