"modell" for en dag

Jeg fikk et tilbud om å være "modell" for en dag. Det vil si at jeg ble sminket, fikset håret også fikk jeg bilde. Dette et et tilbud kjøpesenteret hadde en dag. Det kostet ingen ting. Siden jeg fikk bilde på slutten så tenkte jeg at jeg får slå til. Så vidt jeg vet reiser de rundt så jeg tenkte jeg kunne fortelle om min erfaring. Det kan jo hende de kommer til et kjøpesenter nær deg.

Det hele startet med at jeg møtte opp 1 time før det hele startet for å stelle meg i kø. Det var nemlig community day samme dag så jeg håpet på at ved å møte opp tidlig skulle rekke det. Det startet klokken 12.00 jeg møtte opp cirka 11.00. Da var det allerede noen foran meg i køen. Mens jeg ventet fulgte jeg spent med på hvem kamera dem skulle bruke, det var et som er dårligere en det jeg hadde med meg. De hadde oransje bygrunn, noe jeg var skeptisk til. Skulle ønske jeg viste det på forhånd for da hadde jeg nok valgt å ha på meg noe annet. men jeg tenkte at det er jo gratis så det er uansett vært et forsøk.

De brukte ganske lang tid på de foran meg i køen og det var egentlig ikke så mange før meg. Men de var nøye både med hår og sminke. Men etter å ha ventet så lenge ble jeg litt usikker på om jeg i det hele tatt kom til å rekke dette før community day. Det er en dag det er stor sjanse for å få shiny Pokemon. Men det varer kun noen timer. Da det endelig var min tur så synes jeg det gikk overaskende fort å krølle håret mitt selv om det er ganske langt. Sminken tok litt tid, men det ble fint på bildet. Selve bildet på slutten var det som tok kortest tid. Dem skrev ut bilde, men jeg spurte om jeg kunne få det elektronisk også. Det fikk jeg. Så de sendte meg bildet på e-post. Jeg fikk også tatt bilde med ei venninne og det også fikk vi både på e-post og utskrift. Jeg så at vi fikk hele med bildet, mens noen andre fikk bare deler av utskriften med bilde. Jeg tror de rett å slett slet litt med å stille inn skriveren. Klokken ble 14.30 når jeg endelig ble ferdig. Så det hele tok 2 timer og 30 min pluss en times venting før det hele startet. Det sto at dem skulle rekke 50 stykker før 16.00, noe jeg tviler på at dem rakk. Selv om jeg møtte opp en time før det startet og hadde få foran meg i køen så tok det så lang tid. Så om du vurderer dette må du ha tid og tålmodighet. For jeg så flere gå før de var helt ferdige. For eks ferdig med hår og ventet på sminke. Tror også flere forlot køen. Men jeg tror kanskje dem ikke har vært så mange steder enda, så kan godt hende at de har kortet ned på tiden nå. Det hele var en morsom opplevelse, men mye venting. Men bildene ble jo bra og jeg var veldig fornøyd med håret mitt.

Jeg rakk community day, men hadde kun en halv time på meg før det startet. Så jeg rakk ikke å lade mobilen eller noe. Jeg rakk så vist å ta noen bilder selv etterpå foran en random vegg jeg fant på senteret. Jeg fikk Marius til å ta noen bilder underveis også så dere kan se hvordan det hele gikk til.

Dette er bildene vi fikk

Dette er bildene jeg tok etterpå

Ble litt Multitasking siden jeg fikk det så travelt

Har du prøvd noe lignende?
Blogges!

#photo #modellforendag #modell #photoshoot #photography #event #kjøpesenter #communityday #pokemongo #pokemon #canon #canonphotographer #teamcanon #daftojenta #daftojentablogg #nouw #nouwblogg #photography #opplevelse #lørdag #helg #morro #venting

Liker

Kommentarer