Kjeder du deg? Her er 5 tips!

Nå som de fleste må/skal/vil holde seg hjemme så kan det fort bli kjedelig. Men fortvil ikke her kommer noen tips.

1 Scrapbook/fotoalbum.

Du har kanskje masse bilder liggende fra tidligere ferier, reiser bursdager osv. Nå har du tid til å lage en bok med dem enten ved å lage en Scrapbook bok eller ved å laste dem opp å bestille en fotobok.

2 lek café.

Du har ikke muligheten til å reise på cafe men cafen kan komme til deg. Lag deg hjemmelaget frappe, kakao, kaffe/te eller hva en du foretrekker. Samle alle rundt et bord og lat som dere er på café, dere kan også sette dere i hagen/på verandaen hvis det er fint vær. Blir det kjølig kan dere hente tepper.

Hvis du dermed er lei av de hjemme så kan du avtale med venner på skype/Facebook og Video chatte med dem der dere sitter med hver deres kopp og skravler.

3. Din dag.

Ha hver deres dag slik at den sin dag det er får bestemme frokost, middag (av det dere har liggende selvsagt) evt dessert og dagens aktiviteter. Så etter hjemmeskole/hjemmekontor osv. Så kan den som bestemmer velge aktivitet. Det kan være alt fra brettspill, hjemme café, photoshoot, musikkvideo, tiktokvideo til kinokveld hjemme i stua med popcorn og lignende. Det kan også være tema dager og her er det bare fantasien som setter grenser.

4 julekort.

Nå har dere muligheten til å være tidlig ute med julekortene, dere er jo alle samlet. Kle på dere juleklær og fiks et lite hjørne av stuen med julepynt og sett opp kamera/mobil på stativ og sett på selvutløserm. Nå kan det hende at folk kjeder seg så mye at de gjerne blir med på bildet og tenk det stresset dere sparer til jul. Dere har også god tid til å redigere det om dere vil ha enda mer julestemning på bildet. Så kan dere bestille opp og ha dem klare til jul. Bare husk å poste dem.

5 aktivitetsdag.

Dere har kanskje vært mye inne og trenger luft og aktivitet. Da kan aktivitetsdag være løsningen. Dere setter opp hver deres aktivitet som alle må være med på, enten det er fotball, gåtur, hoppetau eller sisten så må alle være med. Men husk å holde avstand til andre mennesker. Hvis dere ikke kan gå ut så må dere ha det hjemme da kan det være danse spill, trening (masse videoer på youtube) osv.

Håper tipsene var til hjelp!

Hva gjør du for tiden?

Blogges!

#5tips #norway #daftojenta #norge #daftojenta #tips #tipsochråd #nouw #nouw2020

Liker

Kommentarer