Hva man kan finne på om sommeren

Er du hjemme om sommeren og ikke vet hva du skal finne på, fortvil ikke her er noen tips.

Teltur. Du kan telte enten i hagen, i hagen til en venn, ute i naturen eller på en camping i nærheten.

Stranda. Du kan reise til nærmeste strand kanskje til og med gå/ta buss. Bade og sole deg. Ta med noe snacks og drikke. Ha med en pose til søppel så du kan ta med deg det til nærmeste søppeldunk.

Hagefest. Om du er 18 år og eldre kan du arrangere hagefest med drikke og kanskje grilling. Med ute leker og kanskje til og med et lite basseng. Er du under 18 kan dere arrangere sommerfest i hagen med brus, snacks og grillmat for eks. Dere kan også evt telte og gjøre det til en overnatting.

Cafe besøk. Du kan så enkelt arrangere et cafe besøk med noen venner og sitte å skravle. Hvis vennene dine er på ferie kan du dra på en cafe som har skravlekopper, da kan du bli kjent med nye folk.

Bowling. Du kan jo ta en runde eller to på bowlingbanen.

Gåtur. Du kan gå en tur enten et sted du har vært før eller utforske nærområdet. Kanskje du snubler over noe spennende eller noe du ikke viste om.

Les en bok. Biblioteket er oppe så du kan alltids låne en bok eller kanskje du har noen liggende hjemme som skulle vært lest for lenge siden, nå har du sjansen.

Vannkrig. Vannkrig er en enkel lek å arrangere alt du trenger er vann og noe å ha det i. Enten det er vannballonger, bøtter eller vanngevær.

Photoshoot. Ha photoshoot med noen venner med antrekk og hele pakka. Så kan dere velge ut bilder og legge ut eller lage i et album som dere kan ha som minne.

Scrapbooking/album Ta bilde av små og store øyeblikk hele sommeren og lag en scrapooking bok eller fotoalbum. Så kan du alltid se tilbake til den sommeren.

Insekter. Hvis du er interessert i innsekter så er sommeren en fin tid på å finne ut mer om dem. Du kan følge med på hva de gjør. knipse bilder og slå opp i en book/google.

filmkveld. Ha filmkveld med popcorn, snacks og drikke. Passer spesielt hvis det er spådd regn og dårlig vær en dag.

Quiz/kahoot Lag en quiz eller kahoot og konkurrer om en liten premie.

Biltur/sykkeltur. Reis rundt i nærområdet eller til ett nytt sted #opplevnorgerundt Mye spennende å se i Norge.

Tivoli/fornøyelsespark. Ta en dag på Tusenfryd, bø sommarland eller en annen park/tivoli i nærheten.

Pokemongo/Harry Potter. Du kan spille Pokemon og eller Harry Potter, der kan du fort møte nye folk å bli kjent med.

Ellers er det mulighet for dagstur til Sverige, båttur til København/Kiel og mye annet. Håper dette var til hjelp.

Hva gjør du denne sommeren?
Blogges!
#sommer #tips #triks #summer #Norway #Norge #tur #telt #vannkrig #biltur #båttur #bok #pokemon #pokemongo #pogo #HarryPottergo #Harrypotter #Filmkveld #cafe #venner #fun #summerfun #sommermorro #Photo #Blog #blogg #opplevnorgerundt #Stranda #gåtur #hagefest #daftojenta #daftoblogg #tusenfryd #Bøsommarland

Liker

Kommentarer