Fornøyelse park tips - dette bør du vite før du drar

I går åpnet flere parker i Tyskland. Blant annet Europa park og Heide park. 2 fantastiske parker med mye Morro i. I den forbindelsen tenke jeg at jeg kunne legge ut noen tips og triks når man skal i fornøyelse parker.

bilde fra Europa park.

Pakk lett.

Ta med deg minst så mulig. Det kan være lurt å ha med en lite sekk som du kan putte alt oppi når du skal på karusellene. Da kan du også kjøpe bilder og putte dem i sekken istedenfor å fly rundt med poser med bilder i.

Sett navn på sekken din og telefon nummer. Så er det lettere å finne den igjen hvis du skulle miste den (håpe på at noen ringer)

Kø.

Vær forberedt på mye kø. Det er ofte mye og lange køer i parker så det er bare å smøre seg med tålmodighet eller?

Det finnes faktisk noen tips som gjør køene kortere. Du kan kjøpe fast pass, dette koster ekstra men du kommer i en kortere kø. Om det er vært pengene får tålmodigheten din bestemme. Det er ikke alle parker som har denne ordningen og husk at det ikke nødvendigvis er fast pass på alle karusellene. Så det kan være lurt å sjekke det på forhånd.

Regn er også et tips. Det er mye mindre folk i parkene når det regner. Men ikke lurt å reise hvis det regner for mye for mange parker stenger mange av karusellene når det regner (spesielt i utlandet) Håp på et lite regnskur og at det så slutter igjen da er det nemlig mange som drar og køene blir kortere.

Ett annet tips er singel raider. Det er en kø du kan gå i hvis du er alene. Dessverre finnes ikke denne køen alle steder, men er mange steder i Tyskland.

Vær tidlig ute og gå lengst inn i parken. De fleste begynner nemlig ytterst så det er mindre kø innerst tidlig på dagen. Jobb deg utover. Nemlig motsatt av de fleste andre.

Bli kjent med parken.

Hvis du sjekker på forhånd hvem karuseller som finnes der kan du lettere ta de du virkelig vil ta. Det er ikke alltid man rekker alle og det er kipt å finne ut at det fantes tidenes kuleste karusell der og du rakk den ikke.

Suvenirer.
Mange parker har butikker og du vil kanskje ha med deg en suvenier eller to. Bilder burde du kjøpe med en gang du har tatt karusellen hvis ikke er det vanskelig å finne det igjen. Men kopper og andre suvenier burde du kjøpe til slutt. Du vil vel ikke drasse med deg en haug med ting igjennom hele parken og legge det fra deg ved hver karusell. I flere parker er også butikkene åpne en time lengere en karusellene. På den måten rekker du flere. Lurt å finne ut det på forhånd eller når du kommer i parken.


Noen siste tips.
Husk gode sko og sko som sitter fast så du slipper å miste dem i en karusell.

Kan være lurt med hårstrikk hvis du har langt hår så slipper du unødvendig lugging og å sette fast håret.

Du kan få billigere inngangsbillett på noen parker igjennom frokostblandingen. Se på baksiden så står det hvem parker det gjelder.

Bilde fra Europa park
Bilde fra Hansa park

Bilde fra Heide park

Bilde fra Movie park

Pokemon go spilling på Tusenfryd

jeg håper dette var til hjelp, hvis det er noe annet dere vil at jeg skal ta opp angående reiser så si ifra.
Liker du å reise til fornøyelse parker?
Blogges!

#reisetips #reise #europapark #europa #fornøyelsespark #Heidepark #tusenfryd #hansapark #moviepark #reiseblogg #travel #photography #fotoblogg

Liker

Kommentarer