En fremmed i bilen

Når man sitter i bilen som står rolig et sted ved et pokestop og døren bak i bilen plutselig blir revet opp. Jeg skvatt for jeg forventer ikke at noen skulle komme inn i bilen. Først tenkte jeg at det enten var noen jeg kjente eller en pokemonspiller men de ville jo ha kommet bort til vinduet foran. Jeg bråsnudde meg for å se hvem som stormer inn i bilen (ja det regnet ute så det var kanskje derfor) Vedkommende flyttet på ting i baksetet for å sette seg inn og han hadde med en liten sekk. Han sa til og med hei og var på god vei til å sette seg inn i bilen da det gikk opp et lys for han. Oi dette er feil bil sa han plutselig og fortet seg ut igjen og gikk bort til neste bil som han satte seg inn i foran. Altså bak rattet og kjørte av sted. Så hvorfor gikk han inn bak i bilen når han skulle kjøre bilen? Jeg tror han var stresset og lo litt av seg selv der han gikk ut fra en bil og inn i neste.

Er det noen flere som har opplevd noe lignende?

Det komiske var at i dag på Instagram dukket dette bildet opp, dette ble delt for noen år siden og kom da opp i varslene mine.

Blogges!

#blogg #merkelig #humor #pokestopp #pokemon #pokemongo #fun #Norge #blog #bloggeneroppdatert #blogginnlegg #nouw #bestofnouw #bil #ukjent #fremmede

Liker

Kommentarer