Børning 3 - Førpremiere

Jeg var på førpremiere av Børning 3 og for en film! Men først la oss spole tilbake til starten. Det er morsomt når kinoen lager litt mer ut av en premiere/førpremiere osv. Ved å for eks stille ut bilene fra filmen og invitere de som er med i filmen og lignende. Men det er en ting de kan bli flinkere på og det er timingen. For dette er nå andre gang de har satt i gang med det ekstra for sent. Altså så burde de ikke få skuespillerne til å begynne å signere kun noen få minutter før filmen begynner. Dette burde de ha startet med før slik at man slapp å komme sent inn til filmen, spesielt i en slik tid som vi er i nå. Da hadde de fått spredd folkemengden mer ved å starte tidlige slik at folk kunne gå inn før. Men igjen så skal de sies at de denne gangen var litt tidligere ute en forrige gang da drøyde de lenge før man fikk møte skuespillerne slik at jeg var en av de få som fikk bilde, de andre hadde gitt opp og gått inn til filmen.

Bilder fra Fjols til fjells premiere

Det skal sier at de maset veldig om en meters regelen (noe som er bra!) Så de skal ha for den at de var nøye på det. Det skal også sies at jeg tror de fleste rakk å få signatur denne gangen for de som signerte kom inn og snakket før filmen begynte. Selve filmen var bra, det var god stemning i salen og jeg kommer nok til å skaffe den på dvd/Blu-ray når den kommer ut. For dette er en film som er vært å se flere ganger, helt klart!

Bilder fra Børning 3 førpremiere

Jeg håper vi får flere slike kino opplevelser fremover og det var moro og møte skuespillere og folk bak filmen. Det var også gøy å se bilene som var med i filmen.

Har du sett eller skal se filmen?

Blogges!

Liker

Kommentarer