3 grunner til reise i Norge

Nå nærmer det seg sommerferie og folk vet kanskje hva dem skal i sommer. Noen har kanskje ikke alle planene klare eller rett å slett ikke har bestemt seg enda. Kanskje noen skal være hjemme også. Så her kommer noen grunner til å reise i Norge.
1. Norge er en av de vakreste landene i hele verden.
Vi har mange turister her i Norge som reiser hit for å se på våres vakre natur. Vi har nordlys om vinteren og en sol som aldri går ned om sommeren. (Midnattssol) Dette er riktignok i Nord Norge, men for et sted å reise.
2. Bli kjent med dit egent land.
Det er så gøy å bli kjent med sitt egent land og se hvor fint det faktisk er. Mange tar det for gitt og ser uten å virkelig se. Åpne øynene og se deg rundt, kjør gjerne rundt i dit egent land. Det er så mye å se og gjøre.
3. Språk.
Du slipper å snakke halvveis Engelsk med en blanding av Svensk og Tysk. Du slipper å bruke kroppsspråket ditt for å bli forstått og du kan rett å slett snakke helt vanlig som du gjør til daglig. Du slipper å lære et nytt språk, ny kultur. Du kan rett å slett heller lære mer om ditt egent land, uten å måtte anstrenge deg. Tenk så lett det er å sjekke inn på hotell/camping/motell/hytter. Unntaket er hvis du skal snakke med en turist fra et annet land da selvsagt.
Stegastein utsiktspunkt
Norsk hengebru
Bergen
På fjellet mot Trondheim

Trollstigen

Reinsdyr på Nordkapp
Skogtur
Atlanterhavsveien
Geiranger
Jeg skulle gjerne lagt til flere bilder fra flere steder, men de har jeg dessverre ikke her (ny pc). Jeg håper jeg får inspirert flere til å reise rundt i Norge, hvis dere vil se flere bilder fra Norge så søk opp #opplevnorgerundt på Instagram og nouw.com. Del gjerne dine bilder fra Norge også ved å bruke #opplevnorgerundt
Reist rundt i Norge før?
Skal du på ferie i Norge i år?
Blogges!

#opplevnorgerundt #opplevnorge #Norge #reisinorge #Norgesferie #Norway #visitnorge #visitnorway #nouwblogger #nouwbloggare #daftojentablogg #daftoblogg #nofilter #nofilterneeded #reiseblogg #travel #travelblog #travelbloger #nature #natur #norsknatur #beautyfulnorway

Liker

Kommentarer