1 Måned

I dag er det 1 måned siden jeg laget denne bloggen, litt morsomt at det er den internasjonale Harry Potter dagen også. Skulle nesten tro at jeg hadde planlagt det, men det har jeg ikke altså. Jeg har oppsummert min første måned på bloggen her. Mye av tiden har vært uten pcen så jeg har vært pc vandrer igjen. Men jeg fikk også gjort en del på mobilen. Så langt er jeg veldig fornøyd med denne plattformen.

Jeg vil gjerne ha innspill fra dere. Hva vil dere lese om? Er det noe dere lurer på? Noen reisetips dere vil ha eller triks? Forresten hvis noen lurer på hvorfor jeg har tomme kategorier er det fordi jeg har laget noen innlegg som kommer der senere. Noen er helt ferdige mens andre mangler noen bilder og lignende. Jeg har som sagt vært uten pc, så da har det blitt litt sånn. Jeg håper å finne bildene snart og gjøre de helt ferdige. Så sånn sett kan dere få en smakebit på hva som kommer ved å sjekke hvor det ikke er noen innlegg.

Det ironiske er at akkurat i dag er bloggen litt treg og ting tar lengere tid. Men det kan jo hende det er nettet her som er litt tregt. Er ikke sikker på hva det er. Men tregt er det i hvert fall.

Vi Blogges når ting går litt sjappere her.

#1måned #jubileum #blogg #blog #daftoblogg #harrypotterdagen #harrypotter #nouw #nouwblogger #reiseblogg #travelblog #opplevelser

Liker

Kommentarer