Efter jobbet i fredags gick vi till Blue Elephant för middag eftersom Mira fyllde 20 år. Det var otroligt fint där och maten var god! När middagen var över gick jag hem för att fräsha upp mig och kvällen slutade på PV.

Lördagen spenderades på stranden tillsammans med min syster och sedan lite shopping i Sliema.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags hade vi ladies night tillsammans med NYX på vårt kontor. Det fanns olika stationer där man kunde fixa sina naglar, fixa sitt smink, undersöka huden, tråda ögonbrynen och få sminktips. Det var en riktigt bra och lyckad kväll! Alla fick en varsin goodie bag också 😍 Efter eventet gick jag hem för att fixa mig och sedan ner till PV för festligheter!

Likes

Comments

Igår hade vi team event på jobbet som bestod av gruppaktiviteter i Valletta, middag och drinkar på Hugos Terrace. Vi blev indelade i olika grupper under dessa aktiviteter och alla grupper fick en varsin suftplatta som det dök upp olika updrag på när vi rörde oss mellan olika platser i Valletta. Det dök upp antingen en fråga, ett billduppdrag eller ett videouppdrag. Vi hade jättekul och mitt lag kom trea i alla fall! När vi var klara med uppdragen skulle vi samlas i restaurangen för middag.

När middagen var över åkte vi in till St Julians igen där några av oss gick till Hugos Terrace för drinkar. Det var en jättebra dag tillsammans med mina kollegor. ✨ Jag har dessutom fått en ny position på jobbet så på måndag börjar mitt nya äventyr som Account Coordinator.

Likes

Comments

Dem senaste fyra dagarna har spenderats på Lost & Found festival tillsammans med Rebecka och andra nya ansikten. Vi har haft så himla roligt och även om rösten är i stort sett borta så var det helt klart värt det. Imorgon väntas jobb som vanligt!

Likes

Comments

Igår var det AW på jobbet vilket innebär godis, snacks, öl, vin och mingel. Efter det drog vi vidare till Juuls och sedan hamnade vi på PV som man alltid gör tillslut. Det var en mycket bra kväll och idag ska jag endast ägna min tid åt att ligga i sängen och titta på serien vänner.

Likes

Comments

Jag ser verkligen fram emot sommaren och alla festivaler som kommer att dra igång. Jag kommer självklart att blogga om samtliga event också 😊 Denna sommar har vi hittills planerat att gå till:

Champagne Showers

Showers finns endast i Ibiza, Malta och Las Vegas. Jag var där förra året med ett gäng vänner och vi hade så kul. Jag tvekar inte på att det kommer att bli lika roligt denna sommar.

​Unite with Tomorrowland

Denna festival ser jag verkligen fram emot, hur nice kommer det inte vara att få uppleva en liten del av Tomorrowland?

​Lost and Found

Lost and Found är redan nästa vecka så det kommer att bli spännande. Denna festival pågår i fyra dagar där vi bland annat kommer att åka med i en partybåt, festa i ett slott, gå på poolparty och mycket mer.

​Isle of MTV

Jag har redan varit på Isle of MTV två gånger (år 2014 och 2016) och man blir inte besviken.

Likes

Comments

Uteplatsen på jobbet..

Som många redan vet har jag fått en nytt jobb för cirka en månad sedan, jag arbetar som casino content writer för den svenska marknaden inom affiliate marketing. Innan dess jobbade jag på supporten hos Betsson i över ett år. Arbetsmässigt föredrar jag mitt nuvarande jobb mer eftersom man inte har den stressen som man hade på supporten med alla kunder. Så det känns riktigt bra! Idag har inte vädret varit på topp och tanken var att jag skulle åka ut med några vänner till cafe del mar som har sin öppning nu inför sommaren men det får bli en annan gång eftersom det är öppet varje vecka.

Likes

Comments