Hejhej, förlåt att jag inte har bloggat mycket idag men det har varit rätt mycket i skolan och lite andra saker o så, så det fick vänta tills nu. Jag har precis duschat och nu kollar jag 112 aina, as roligt program! Efter skolan träffade jag Christina och vi bara softade lite. Bloggar förmodligen inte förran imorgon bitti/förmiddag imorgon!

Haadee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hejhej, idag har bara varit en riktig slappdag, har bara kollat film och lite så, kollade även på en serie som jag precis har börjat kolla på, så jag är bara på avsnitt 2, men den verkar vara as bra! Filmen va också jätte bra, en riktig snyftfilm haha! sen har jag pratat lite med krille (christina) också och planerat lite till min födelsedag osv, så de längtar jag verkligen till!

här är länken till serien: http://www.swefilmer.com/search.php?keywords=wentw...

här är länken till filmen: http://www.swefilmer.com/if-i-stay-2014/if-i-stay-...

så jag hoppas ni kollar in serien o filmen för det är såååå värt det! sen vill jag också berätta att om lite mer än en vecka så ska jag,carro och yrla göra en video, men om vad får ni se då! 

haadee

Likes

Comments

Hejhej! Jag tycker att ni alla ska kolla in min fina vän carros blogg, en jättebra blogg o den är verkligen läsvärd! http://m.nouw.com/Clinnsan

Ni kommer inte ångra er, jag lovar!
(Lite bilder på oss också)

Likes

Comments

Vem är jag då? Som ni säkert vet heter jag Daniella, den 1 maj fyller jag 15, jag är alltså 00a, och jag är fast nere i Skåne i en stad som heter Helsingborg. Jag går på Sally Bauer skolan i åttonde klass, det är typ en "idrottsskola" men jag har anpassad studiegång så jag har valt bort idrotten, eller ja elevens val iallafall.
Jag orkar inte berätta massor om mig själv om hur jag är som person osv, för det vet dem flesta som läser o gör ni inte det så kommer ni "lära känna" mig också igenom bloggen.


Jag tänkte göra ca 2-3 blogginlägg om dagen, beror på hur mycket jag hinner! Och sen tänkte jag även göra någon video där man kan Fråga saker så svarar jag i videon. Idag har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska hitta på, klockan är 10.38 och jag vaknade för ca 10 minuter sen. Jag tänkte iallafall försöka trycka i mig lite frukost och sen plugga lite o så, jag är fortfarande sjuk och det är verkligen jätte jobbigt, har typ hostat mig igenom detta inlägget! Men jag gör ett inlägg senare eller ikväll!

Haadee

Likes

Comments

Idag har jag gjort en blogg, jag har bloggat innan men det var väldigt längesen sen. Så jag tänkte ge bloggandet en chans iallafall. Headern suger men den får duga eftersom jag hade bråttom när jag gjorde bloggen.

Idag har jag bara slappat och kollat film o lite så, jag har varit sjuk sen i tisdags o de suger verkligen för hade egentligen tänkt åka till Kristianstad denna helgen men det får vänta tills nästa istället. Och på måndag har alla i min klass prao förutom jag för jag glömde lämna in praopappret och tappade sen bort det osv, så istället ska jag plugga med nadine hela veckan och försöka komma ikapp i vissa ämnen och göra lite omprov osv, men det går säkert bra det också!
Jag hoppas detta inlägget blev lite bra iallafall, jag tänkte göra ett inlägg lite senare också och berätta lite om mig själv osv.

Haaadeee

Likes

Comments