Contains affiliate links

Hej på er!!

Tänkte dela med mig om julklappstips som kan vara t.ex till mamma, flickvännen, syster eller liknande som säkert skulle bli glad över att få något av det på bilden.

Vi personligen tycker om såna saker och har dom produkterna hemma, dessa produkter passar både till vardags och fest.

Allt är länkat och finns under bilden <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er!!

Idag tänkte jag tipsa med fina klänningar som man kan ha på både Jul & Nyår.

Som ni ser är det 6st klänningar på bilden allt från sammet till paljetter till vanliga klänningar eftersom att man gillar olika tyger på klänningar.

Jag personligen brukar ha svårt att veta vad jag ska ha på mig på t.ex Jul och Nyår samt födelsedagar och mycket mera så därför vill jag tipsa om klänningar och mera redan nu till er, hoppas ni gillar det.

Jag har såklart direktlänkat alla klänningar som ni ser på bilden så ni kommer till hemsidan och dom klänningar jag valt är ifrån Nelly.com , jag kommer även att göra flera inlägg om saker jag tipsar och det bästa är att jag kommer att länka allting på bilden när ni trycker på produkten.

Ha en fin dag:)

Likes

Comments

Nu har jag tillsammans med min barndomskompis startat en blogg.Vi kommer bland annat skriva om skönhet,smink,kläder,kost,träning och mycket mer spännande saker vi gör och gjort.


Daniella som är på höger sidan av bilden är 18 år gammal. Daniella älskar att jobba med mode och skönhet även personal shopper.

Emilia som är på vänster sida av bilden är 18 år gammal. Emilia älskar att hålla på med skönhet och träning.

Ha en fin dag:)

Likes

Comments