Hola mina kära läsare. Den här dagen har gått så fort. Dagen började med att jag vaknade 🙈 såklart att jag gjorde det, men iallafall sedan har jag min mami och min bror kollat på film och bara haft det mysigt. Därefter så åkte jag hem till min moster där jag bor. Åhå det var så roligt och träffa alla speciellt min kusin Gonzalo som ni ser på bilden han är min glädjespridare och mitt guldkorn. Men åt andra sidan så var det tråkigt och lämna min mamma och min bror. Längtar till nästa gång när jag kommer få träffa de.


Sedan så har jag pluggat matte medans jag kollade på mtv ema 2016. Åhå är verkligen glad för Zara larsson skull som van två olika priser. Hon har kämpat så mycket så hon förtjänar det starkt.

Vi hörs imorgon:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola:) Idag så började jag min morgon med att laga bananpannkakor till frukosten, det tog sin tid men det är värt väntan eftersom att det är så gott!

Sedan har jag bara tagit det lugnt med min mami och min bror. Vi har inte gjort så himla mycket mer en så.

Ledsen för ett kort inlägg bättre än inget. Men vi hörs imorgon, njut av helgen nu:)Likes

Comments

Hej kära läsare idag har jag haft en riktig mysig dag! Dagen började med att jag och min mami år vår frukost medans vi kollade på vår tv serie det är en spansk serie. Sedan så har hon städat hela huset medans jag pluggade matte. Därefter har vi bara tagit det lugnt. Sedan så lagade vi tacos. Min mami brukar alltid göra tacos på fredagar när jag är här. Tacos är en av mina favorit rätter alltså tacos är bara för gott!

Sedan så har jag lagt en ansikte mask i ansiktet.

Medans jag hade min ansikts mask på ansiktet så kollade jag, min mami och min bror på en jätte rolig film på tv:n Det roliga var att när jag ville skratta åt filmen så kunde inte jag för när jag öppnade munnen för att skratta så var jag tvungen och skratta som en liten mus. Är nog helt 100% säkert att min bror och mamma blev traumatiserad när de såg mig skratta, men de kommer säkert må bättre snart.

Ni får ha det så bra, Adios:)

Likes

Comments

Hola mina kära läsare😊Idag så vaknade jag tidigare en vanligt viss för att idag så åkte jag och gymmade på morgonen. Därefter så gick jag runt en snabbis i stan, Jag gick in till kicks och köpte en peel off mask. Sedan så åkte jag hem till min finaste mamma.👼 Vanligt viss brukar jag vara hemma hos henne varannan helg, men eftersom att det är höstlov så kan man passa på och komma någon dag tidigare.

Jag och Mami har inte gjort så speciellt mycket. Vi gick ut och handlat lite mat till helgen och tog några bilder också. Här är en bild från idag som min Mami tog.

Amigos vi hörs imorgon Chaooo!

Likes

Comments

Hej mina kära läsare detta är mitt första inlägg. Jag bor i en liten håla som heter Surahammar som ni ser på kartan så ligger Surahammar bredvid Västerås. Surahammar är inte så stor som det vissas i kartan.  Utan Surahammar är en jätten liten stad.  Även fast Surahammar är en liten håla så är det ändå en mysig liten by... Det roliga med Surahammar är att det finns fyra pizzerior vilket jag personligen tycker är lite onödigt eftersom att det är ganska liten stad , varför kan man inte skaffa Subway eller donken? det vore något.

Igår kväll så började det snöa i ´Västerås och Surahammar, vilket jag tycker är både ganska bra och dåligt. I min mening så tycker jag att vintern är ganska mysig men den gör också att man blir ganska nere eftersom att det är mörkt den flesta tiden. Nu när det har börjat snöa så har jag börjat tänkt på den tiden jag var i Spanien då det var 30 grader. Jag har lagt ut två bilder som ni ser som är bilder från Spanien.

Jag ska försöka lägga ut ett inlägg varje dag, Chao amigos vi hörs imorgon....

Likes

Comments