Header

Lite har hänt sen jag skrev något senast. Det är ett nytt år, jag är numera 21 och nu har jag även börjat praktisera på en förskola.
Känns galet konstigt att gå upp kl 6 på morgonen efter att tidigast gått upp strax efter 7 en eller två gånger det senaste halv året.
Det tar ca 45 min att ta sig dit men det är det nästan värt, åtminstone så känns det värt just nu. Börjar 8.30 och slutar 16 både idag och imorrn. Jag är ju inte så jätte bra på det här med barn men det här kommer nog gå bra så fort jag kommer in i rutinerna på riktigt.

Det är väl det som händer just nu. Mer spännande ön såhär blir det inte, haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag vet verkligen inte vad jag gör med mitt liv för tillfället. De flesta dagar är sig lika och de senaste två veckorna har jag inte ens varit på gymmet på grund av att jag har haft ont i halsen. 
I tisdags var jag på ett möte på ett ställe som samarbetar med arbetsförmedlingen där det är tänkt att jag ska få hjälp med stöd och matchning, vad det nu innebär har jag inte riktigt förstått själv och det är ingen idé att jag försöker förklara heller. Fick i alla fall i uppgift att tänka på vad jag vill göra i framtiden och wow, det är inte lätt. Eller det är snarare så att det är lätt att säga "det är det här jag vill göra" men det är svårare att faktiskt ta sig dit och på något sätt skrämmer det mig lite. 

Likes

Comments

Eftersom att hösten är min favorit årstid så har jag fotat rätt mycket när jag varit ute på promenader med hunden och tänkte därför dela med mig av några av de bilder jag tagit.

Likes

Comments

Okej så intervjun i måndags gick helt ok men jag fick inte jobbet. Börjar undra om jag någonsin kommer få ett jobb. Det är ju de med erfarenhet som blir prioriterade och erfarenhet har jag inte så känns mest som att jag borde lägga mig under en sten.
Annars har det inte hänt mycket denna vecka. Har varit på gymmet och igår träffade jag min farmor. All tid med min farmor är viktig så jag uppskattar den tid jag får väldigt mycket.

Idag så ska jag försöka dra iväg till gymmet och senare ikväll ska jag vara hundvakt.
Känns så konstigt att ännu en vecka snart är slut.

  • 82 Readers

Likes

Comments

JAG HAR EN JOBBINTERVJU PÅ MÅNDAG!
Är så glad och nervös. Har ju aldrig varit på en arbetsintervju innan, haha. Äntligen kanske det händer något! 

Likes

Comments

Känner att rubriken snart kommer bli väldigt passande då jag inte har ett jobb men fortfarande köper saker haha. Men den goda nyheten är att jag faktiskt äntligen hittat lite motivation till att börja söka jobb igen. I morse köpte jag nämligen biljetter till att se ett av mina favoritband, 5 Seconds Of Summer, på deras kommande turné och jag kommer att se dem i... AMSTERDAM! Är så himla glad. Jag åker dit ensam men har vänner där så kommer bara spendera flygresan dit och hem själv. Kommer bli första gången jag åker iväg helt själv och jag är så taggad! 


Likes

Comments

Till Linn:

Först så vill jag bara be dig lyssna på denna:
https://open.spotify.com/track/1D7RSoy3EZSPX2wiMRxtlu


Sen så vill jag bara säga att jag kommer sakna dig så otroligt mycket och jag kommer räkna dagarna tills vi ses igen. Ska stå på flygplatsen och välkomna dig hem med öppna armar när du tröttnat på all sol och värme. That's a promise!
​Längtar redan tills jag får höra om allt du varit med om och förhoppningsvis så kanske jag kommer ha något spännande att dela med mig av också.
Till sist så vill j​ag att du lovar mig att du inte glömmer vilken fantastisk och godhjärtad människa du är och att du kan göra precis allt du vill, jag tror på dig!

Thank you for making me feel less alien. :*


Till Linnéa, Rebecca och Linn:

Ta hand om varandra och ha det bäst

Likes

Comments

Skulle laddat upp en bild på blod månen om jag haft en bild men det har jag inte för att

1. Jag somnade om i samma sekund som jag stängde av mitt larm
2. Jag vaknade i princip när hela blod måne processen var över
3. Jag tror dessutom att jag ändå inte sett månen från balkongen

Men men, är ju bara 17-18 år tills denna super blod måne inträffar igen.

  • 107 Readers

Likes

Comments

Tog en promenad i parken med hunden och passade på att ta lite bilder. När jag kom hem insåg jag dock att jag råkat använda zoomen på några av bilderna vilket gjorde dem pixliga och sen var några dåliga på grund av att jag hade fel vinkel. Tur att man lär sug av sina misstag!

  • 106 Readers

Likes

Comments

Den 5e oktober ska jag äntligen få lite mer bläck på kroppen och jag är så himla taggad!

Det var inte så länge sen jag kom fram till att jag inte kommer vara en sån person som har massa små stilrena tatueringar eller några stora motiv som är välplacerade. Jag kommer troligtvis vara en av de personer som slutar upp med massa tatueringar som är utspridda lite här och där. Men enligt mig så kan det vara snyggt också. Det är trots allt min kropp och ingen annans.

:)

  • 108 Readers

Likes

Comments