Picknick och Parken

Kul på hjul

Jag tror att hela familjen fick blodad tand efter vår första dag med Bamse, vår fina el-lådcykel. Vi hade egentligen andra planer idag men efter frukosten sa vi att ”det skulle ju vara roligt att cykla lite idag också. Ska vi inte ta en cykelutflykt istället?”. Och så blev det!
Kalla pannkakor, sylt, grädde och frukt packades ner och kånkades till lådcykeln tillsammans med diverse annat som behövs för en cykelutflykt. Så var det bara att sätta rumpan på sadeln och trampa iväg! Sadeln är egentligen väldigt stor och skön, men denna rumpa har inte haft så mycket cykelvana senaste åren och blev därför mycket öm efter gårdagens cyklande...
Vi körde samma sträcka som vi övningskörde på igår, men stannande på vägen för att äta picknick i gräset.

Efter picknicken gjorde vi ett spontanbesök på Parken Zoo för att åka karuseller. Och jag kan säga att det var tur att vi hade lådcykel på vägen hem! Så kan det gå om man vinner stort!

Bamse har välkomnats in i vår familj med öppna armar och han passar in bra hos oss. Det känns otroligt roligt att han är vår i hela tre månader nu och imorgon väntar nya äventyr!


Pling plong!

/Pinglan#cykelsamverkansörmland #cykeltur #hållbarlivsstil #cyklaförklimatet #ömibaken #Bamse #parkenzoo #storvinst #kulpåhjul

Gillar

Kommentarer