Jag vet att det kan vara extremt svårt att både hitta smink för ljus, torr och för människor som är redheads, som jag hahah. Därför tänkte jag visa min go 2 makeup och även en snygg outfit som jag faktiskt har hemma :)

Primer: LUMENE´s matirying & pore minimizing primer

Mineralpuder: BAREMINERALS original fair

Concealer: NYX´s hd studio CW 02 och H&M`s cover-up concealer alabaster

Puder: LUMENE´s sheer finish loose powder translucent

Ögonbrynspuder: H&M`s caramel palett

Contour: SMASHBOX contour palette

Blush: KICKS baked blusher fashionista

Highlighter: BENEFIT`s dandelion twinkle

Kajal: KICKS kohl eye pencil black

Mascara. BENEFIT`s roller lash

Läppstift: BAREINERALS moxie speak your mind

Liquid lipstick: ISADORA`s ultra matt liquid lipstick 01 nude attitude

Jacka: https://www.veromoda.com/se/sv/vm/handla-efter-kategori/jackor/kort-fuskpaelssydd-jacka-10185829.html?cgid=vm-jackets&dwvar_colorPattern=10185829_Black

Jeans: https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jeans/dr-denim-202/lexy-black-ripped-knees-226928-0426/

Örhängen: https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/accessoarer/smycken/new-look-200420/metallic-tassel-earrings-292101-0517/

Väska: https://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ovrigt/accessoarer/vaskor-planbocker/madeleine-vaska/prod772724120.html?nosto=productpage-nosto-1

Tröja: https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/toppar/nly-trend-917/print-light-mesh-top-919558-0095/

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har aldrig riktigt haft nyårslöften men detta året har jag skrivit ner några. Jag tänker inte sätta press på mig själv genom att säga "detta ska jag göra detta året" utan det är mer som mål. Jag hoppas att 2018 kommer bli ett bra år. Är så jävla trött på 2017. Det hände massa skit det året.


1. Hålla min veckoplanering

Jag skriver alltid upp mina läxor och övriga saker jag ska hinna med/göra under en vecka i min kalender. Dessa håller jag nästan aldrig för att jag sätter för mycket press på mig själv. Jag går bara i 9an, och det är tufft med mycket läxor och annat som ska göras. Mitt mål är att max sätta 2 läxor per dag och även pausa i mellan, annars hinner jag inte. Jag hoppas att sista terminen i 9an är mycket lättare än den första då det är mer nationella prov.


2. Läsa böcker

Jag har aldrig varit en sån människa som läser böcker. Istället för att läsa kollar jag serier. Om jag bara sätter mig in i en bok tror jag att jag hade uppskattat det. Mitt största mål är att läsa en Harry Potter bok.


3. Don´t give a fuck

Jag ska detta året släppa alla människor som inte längre förtjänar min respekt. Ofta när människor bråkar med mig är det alltid jag som försöker lösa allt och säger "förlåt, det var mitt fel" eller "hej, vi måste lösa denna skiten. Jag orkar inte mer". Alltid, i alla situationer. Detta året är det min tur att backa, och se om personer verkligen vill vara vän med mig. Om dom inte vill det well fack you, du förtjänar varken mig eller min respekt.


4. Ge alltid 100%

Först och främst tänker jag på dansen. Jag dansar 3 olika dansstilar 2 gånger i veckan. På torsdagar har jag två pass direkt efter varandra. Det är tufft men jag orkar. Oftast när vi kör styrka och kondition brukar jag vara ganska lat och kanske köra till 75%, men jag vet att jag egentligen orkar mer. Det mesta sitter oftast i skallen. Jag brukar tänka "nej jag är inte så bra" eller "nej jag vill inte göra bort mig" eller "jag kommer aldrig orka". Detta tänker jag även fast jag vet att jag orkar, även fast jag vet att mina danskompisar är jävligt peppande, snälla och roliga.


5. Lyssna mer på musik

Jaaag älskar musik. På senaste tiden har jag inte riktigt lyssnat super mycket. Jag tror att det är på grund av skolan. När jag blir stressad blir det att jag skiter i det jag tycker mest om. Musiken hjälper extremt mycket. Alla tolkar ju musik på olika sett.


Hejdå 2017 och hej 2018 <3


Likes

Comments

Som ni ser i sidan är mitt riktiga namn INTE Alex Andersson. Jag väljer att vara anonym pga att människor i min skola kanske läser detta då jag inte vill att dom ska veta vem det är som skriver. Ja, haha jag vet att "cybertjejen" är ganska taget från typ gossip girl (vilket btw är en av dom bästa serierna som finns) men jag kom inte på något annat. Menar, "Alex Andersson" känns lite taget.

Jag är bara en helt vanlig 15 årig tjej som går sista terminen i högstadiet. Fack det btw. Jag har atm typ bara en vän i min klass. Alla andra är wannabes och idioter. Hon heter Ida. Okej, nej hennes riktiga namn är inte Ida men somsakt. Jag vill vara anonym. Ska det vara så jävla svårt för personer i 15/16 års åldern att vara snälla?. Jag har varit bästa vän med tre personer sedan årskurs 4a, Tindra, Louise och Sandra (inte deras riktiga namn). Dom tre människorna (så kallade bästa vänner) ignorerar mig totalt. Känns najs va?! T.ex den gången jag hade varit sjuk i en hel vecka, jag anländer till skolan måndagen därefter och säger hej till alla tre. Då kan man ju föreställa sig att dom säger: Heeeej Alex! Kul att du är tillbaka. Fick jag ens ett "Hej"? SVARET ÄR: nej. Jag fick inte ens ett facking svar.

Ett annat exempel är när Ida var sjuk i en dag. Eftersom jag brukar för det mesta umgås med henne, så gick ja till Tindra, Louise, Sandra och Sandras pojkvän "Jeremy". Jag tänkte att jag kanske kunde vara med dom den dagen eftersom jag inte hade någon annan. Nej. Jag hade helt fel. Jag gick dit, frågade "heej vad snackar ni om?", dom svarade. Det var det ända dom sa till mig hela den dagen. Till och med när jag satt för mig själv på både rasten och lunchen sade dom inte ett piss. FAN VA SNÄLLA VÄNNER JAG HAR DÅ. Efter den "incidenten" hatar Ida hela de gänget, hahah. Hon är fan min bästa vän <3.

Jag hade också en vän som heter Matilda (inte hennes riktiga namn). Vi har varit bästa vänner sedan förskolan. Varje helg (nästan) har hon frågat om vi kan sova över. Lägg märke till att det aldrig har varit jag. Vi har alltid hafft skitkul fram tills hon började snacka med de "populära" i klassen. Jag gissar att hon såg sin chans att bli populär. Då fick hon väll för sig att eftersom dom populära har en lååååång historia med Ida, och dom hatar henne, då hatar dom populära mig också (vet att det makes no sense). Vet ni vad Matilda gör då?. Jo hon börjar ignorera mig helt från ingen stans. Måndagen efter vi har sovit över då allt var som vanligt. WTF?. Hela den veckan försöker jag få kontakt och prata med henne. Det ända hon svarar är "hmm". Blir så jävla arg. Efter några veckor skriver jag till henne och undrar vad som har hänt. Hon svarar bara kort utan någon bra förklaring. Hon skrev btw även att det är mitt fel, att det är jag som inte har snackat med henne. Wtf jag försökte men hon igga. Jag skrev då att hon får bestämma sig, "vill du va vän med mig eller inte?". Det kunde hon inte heller svara på. Jag gav henne jullovet att tänka på saken. Om hon inte skriver något då kommer jag skita i de. Det är hennes förlust. Jag har ju Ida, och det är det som räknas <3

Likes

Comments