Har då varit ute på årets första joggingtur och insett hur otränad jag är. Ska försöka äta hälsosamt och springa mycket nästa vecka.

Till frukost åt jag havregrynsgröt med banan, russin, nötter och honung. Inte supergott för jag tror att bananerna börjar att bli för gamla. (brukar vara gott annars så jag blev besviken.​) Tänkte äta kvarg och bär till mellanmål.


See ya people

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att ha joggat 2-3 gånger i veckan ungefär sen i våras kan man ju tycka att jag skulle fått lite bättre kondition, men nej, jag dör fortfarande efter varje trappa jag bestiger.

Jag frågade min gymnastiklärare vad jag hade kunnat göra för att förbättra konditionen, och då svarade hon att jag hade kunnat springa på som satan i uppförsbackar och jogga vanligt resten av biten. Eftersom jag inte vill dö i trappor resten av livet så tänkte jag prova på det.

Jag dog. Ungefär. Lite. Väldigt mycket. Men det kommer vara värt det!

Min tid blev då, eftersom som att jag ökade farten märkbart under uppförsbackarna, bättre.

7:38 avg/min/km tror jag att den var, och min förra var ungefär 8:24 avg/min/km.

Håller tummarna för att min dödsstatistik för trappor kommer att sänkas (eller inte, det beror på dina motiv).


Salute!

Likes

Comments

Nej, vi ska inte leka tatt (tatt på engelska=tag. GET IT?HAHAHHA nej). Det är dags för mig att göra Back to School taggen. Jag hittade den på den här bloggen.

HERE WE GO

Fråga 1. Vilken klass ska du börja i?

Svar: 9:an. Jag vet inte hur, det bara hände.


Fråga 2. Vilken dag börjar du?

Svar: Idag började jag.


Fråga 3. Hade du läxor över sommaren?

Svar: Nej, och det är jag extremt tacksam över.


Fråga 4. Vad ska du ha på dig första dagen?

Svar: Ett inlägg kommer senare på detta ämne. (Stay tuned for more shitty content!)


Fråga 5. När vaknar du och går och lägger dig på skoldagar?

Svar: Jag var vaken tills klockan var över 2 igår natt, om det säger dig nåt. Går upp gör jag tidigast 6 och senast 7.


Fråga 6. Vad är stressigast med skolan? 

Svar: Läxor. Jag vet att jag har mer än en månad på mig att skriva bokrecensionen, men att börja på den tidigare än natten innan skulle aldrig falla mig in.


Fråga 7. Längtar du till skolan?

Svar: Inte nu när jag varit där! Innan var det ett ungefärligt längtande.


Fråga 8. Vad är roligast att fixa med för att komma tillbaka till skolan?

Svar: Att köpa alla supplies. Man känner sig redo att plugga (vilket jag obviously inte är, men jaaaaaa).


Fråga 9. Vilken klass började du med smink till skolan?

Svar: Sexan? Men inte ens då hade jag det varje dag.


Fråga 10. Kommer du ha ryggsäck eller handväska?

Ryggsäck! Eller, ja, axelväska om man ska vara petig.


Det var allt för nu! Salute!

Likes

Comments

Hej, hej och - tillslut - hallå. Nu är det dags för skola igen! *ni suckar, jag suckar, hela världen suckar*

Ja, jag vet: *läxor* och *ansvar* och *ingen mera sovmorgon*, men det kan vara roligt tills det händer, amiright guys.

Skolan började för många idag och jag tänkte göra ett Back to School inlägg.

*wow really we couldn't read the title it's absolutely not at all why we even looked at your shitty little blog no not at all*

*harkel*

Anyways...

Här är mina School Supplies för höstterminen:


Highlighters från Clas Ohlson


Anteckningsblock från Clas Ohlson


Svarta permanent pennor från Clas Ohlson


Pennfack från Akademibokhandeln 39 kr

(Glömde kalendern i skolan, lägger in en bild senare)

Skolkalender 14/15 från Åhléns 129 kr


Skolväska från Stadium, troligen, från ungefär två år sedan när jag började 7:an. Dem har den inte längre, vad jag vet.

Det var allt. Kommer att göra en Back to School tag sen efter att jag hittat en på nätet.

Salute!

Likes

Comments

Igår, 25 februari, var jag ute och joggade/gick för första gången år 2014!!! Jag vet, jag springa? Men det hände! Här är en screenshot från min mobil över min springtur (jag trackade med RunKeeper, jaooooo):Jag vet att jag inte joggade så länge, men jag har ju inte joggat sen i november. *I excuse myself*

Ni borde också springa *säger jag åt mina noll läsare* det är ju bara att gå ut, jogga och sedan när man blir helt "FYFAN VAD JAG HATAR ATT SPRINGA AHHHH MIN HALS" så går man tills man inte är död längre och joggar lite till. Den sista biten (typ 20 meter eller mer men jag är lat) så racear man på som fan i 1947 km/h och sen är man klar och kan duscha. Sedan kan man skryta med att "Jo, jag tog mig en liten springtur jag".

HEJDÅ VAD HAR JAG GJORT JAG KAN INTE SKRIVA INLÄGG HJÄLP MIG *börjar låtsas-gråta hysteriskt och tar sedan upp en filt från golvet* VÄRM MIG FRÅN MIG

Ankan igen:HEJDÅ

Likes

Comments

Jag drömde att jag skulle vara på skidsemester med mina föräldrar i Trysil i Norge, och att vi skulle åka på något jättestort köpcenter och handla mat, men jag gick vilse! Jag kände mig så illa till mods att det var helt stört. Sedan kom jag till ett Statoil inuti köpcentret, men det var utomhus (???) Typ som ett Narnia, utan garderob. Jag tänkte "Om jag stannar här så hittar mamma och pappa mig nog tillslut.". Jag hade inga pengar kvar på mobilen som förresten var en sådan som man kan fälla upp och en ett lock på, och jag kunde därför bara ta emot samtal.

Under min tid på macken så ringde min syster mig (hon bor nere i Oslo) och det var jättedålig kvalité på samtalet. Jag minns inte vad vi pratade om.

Och helt plötsligt var jag på ett skidläger med några tjejer från klass 7 och det var mörkt. Vi skulle sova på sittunderlag ovanpå snön, och det var VÄLDIGT awkward. Jag hade mina skidor på mig medan jag försökte komma till min plats.

BAM POW så vaknade jag, men jag somnade om (det skulle jag inte ha gjort)

Jag drömde att jag fick mitt hår toppat, och kände mig lättad över att ha fått det gjort, men det hade ju inte hänt på riktigt. Jag och pappa skulle lösa någon gåta/mysterium och vi letade i källaren medan en massa människor i min ålder var där, och när jag rörde mina fötter på ett speciellt sätt så kom jag på att "Det måste ju vara skor som är i kyrkan!" (???????)

Sen vaknade jag. Jag har inga riktiga "ÅHNEJ NÅGON FÖRSÖKER MÖRDA MIG ÅHNEJ JAG DOG ÅHNEJ ETT MONSTER KOMMER EFTER MIG"-drömmar, utan jag känner mig bara väldigt illa till mods. Här är en bild på en anka:Likes

Comments

Har åkt skidor i ungefär 30 minuter idag, men det var först efter att jag åkt till skidstadion och insett att jag hade fel pjäxor på mig, så jag fick lov att åka hem en vända igen. Sedan har jag gjort uppvärmningen och det 20 minuter långa cardio passet på Miranda Harts Maracattack. Det var jobbigt och lite komplicerat ibland med stegen, men annars var det ganska kul.

Det var allt.

Likes

Comments

Ibland känner jag mig helt mysig inombords och sätter på Ellie Gouldings "How long will I love you" hundra miljoner gånger om, sedan söker jag på 'sappy love' på Google Bilder och läser i ungefär en halvtimme några mysiga citat. Det är riktigt mysigt. *no kidding har sagt mysigt 3 gånger nu sluta Johanna nej varför då*

Här är låten:


Likes

Comments

Det finns ett företag som heter sova som säljer sängar och liknande, och nu när reklamen deras visades på TV så kom jag och tänka på en sak: tänk om de anställda på Sova nånsin försökt återskapa reklamen? Liksom, när det är kundtorrt så har de ju ingenting att göra, så varför inte? Här är reklamen:


Likes

Comments