Det där med att få sina bilder publicerat....MODELLENLAND MAGAZINE, Belgien

Ibland är man ju sugen på att få mera användning av sina foton än att bara spara de i ett album eller i datan. Ingen har väl missat att jag älskar gödsla mina kanaler i sociala media med de, men ibland vill jag når ut lite längre och varför inte utan för landet? Så då och då har jag skickat in mina bilder till olika tidningar USA, där det finns ett flertal av tidningar just för barn inom "showbizz, modeller, skådisar eller dansare. Genom åren har jag lyckats får med ett flertal uppslag och en gång till och med en Cover!

Nu var det dags igen, men denna gången gällde det faktiskt en tidning i Belgien, MODELLENLAND MAGAZINE.

Förutom 3 dubbeluppslag av bilderna vi tog i Snösätra så blev det även en liten intervju med Belle, som finns att läsa här:

Hittills har jag som sagt skickat in bilder som jag redan hade tagit, men nu är jag lite sugen att tar det ett steg vidare till någon av de lite mera prestigefyllda tidningar med lite mera tyngt på mode.

Då blir det genast lite svårare, för i de fallen är kraven mycket större. Först och främst bestäms det temat av tidningen, inga bilder få har visats tidigare, inte ens på Instagram eller bloggen eller några andra sociala media och så ska helst kläderna på modellerna finnas att köpa i affären just nu...vilket ju utesluta min vintage-styling. Undrar om jag ska våga mig på detta?

Ideer och modeller har jag gott om i alla fall, men till kläderna behövs det något samarbetesvillig företag som låna ut sina kläder, där blir det hela plötsligt så mycket mera seriöst och tidskrävande.

Nån som har tips på vilka svenska företag man skulle kunna kontakta för större barn/ungdomskläder?


Visst är det väl värt ett försök?

Gillar

Kommentarer