Redan Torsdag. Jobbade Tisdag, gick av igår kl 8.30. Ledig idag. Jobba Fredag, ledig Lördag och jobba söndag. När de är tre dygns vecka räknar man verkligen ner, känns som man inte gör annat än är på jobbet dessa veckor. Tur dagarna går så himla fort! 😊
Nu är det äntligen barmark oxå! Funderar på att ta mopeden imorgon. Får klä mig ordentligt helt enkelt. Är så skönt att slippa passa på bussarna.
Jag är även i tankarna att damma av kickbiken och köra oscar denna veckan. Sjukt nervös av tanken då jag tror han kommer bli väldigt het, och jag som måste försöka frakta oss till banvallen från oss. Det bästa vore om jag kunde leda kicken dit och han kissa o bajsa ordentligt innan han får springa, men ja det känns som att det kommer bli väldigt jobbigt både för han och mig att göra så. Så vi får se hur jag löser det. 😁

Edith och jag har vart vakna nån timme nu. Jag sippar på min andra balja kaffe och Edith tjatar hål i huvudet på mig om precis allt, och spelar på telefonen. Astrid fick feber igår, och vaknade inatt och var jättevarm och törstig, så hon sover än. Stackars barn, hon har har drabbats hårdast nu i förkylningstider och vart sjuk i flera omgångar. Tror detta är fjärde ggn hon blir sjuk på 5 veckor!
Hundarna sover också. Men tänker väcka dom snart för en morgonkiss och frukost.
​Har ju gått över till torrfoder nu. Orkade inte hålla på o kladda med det färska längre. SÅ skönt detta! Taxen är dock mindre nöjd och tittar lidande på mig för varje plupp hon tuggar i sig haha! Szafran bryr sig mindre, hon är alltid krånglig med maten, spelar ingen roll vad jag ger henne, hon måste ha variation för att hon ska käka. Så jag har köpt Våtfoder som jag toppar de torra med och eftersom jag köpt olika sorter hinner hon inte tröttna. Hoppas hon ökar lite i vikt, för hon ser eländig ut just nu. Henne kan jag ju byta foder på hej vilt, samma med taxen, dom har stålmagar. Oscar där emot har vart väldigt dålig i magen nån vecka nu, till och från, så igår kokade jag ris och fisk som han fick ihop med psylliumfrön och vatten. Inte så nöjd hund, men åt gjorde han till slut när han märkte att inget annat serverades. 

Ha en fin dag. Nu ska jag börja dagen här så man får nå gjort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Men hej! Idag är vi lediga här, men går på veckans första dygn imorgon. Sen kör jag fredag och söndag med. Måndag morgon går jag av och är ledig en hel vecka! Det är alltid spännande om jag ens får vara ledig när man är det då det aldrig finns vikarier när det behövs. Så många ggr det har vart kaos och behövts beordras in när jag vart ledig. Nu har det alltid ordnat sig ändå, tack vare att mina kollegor är typ bäst. Får verkligen hoppas det blir ändring väldigt snart. Situationen är ohållbar.

Hur som haver har jag hittat mig en draghund nu. Han har i skrivandets stund bott här precis 4 veckor nu och han har precis börjat landa här. Och det tackar jag gudarna för. Det har vart riktigt tufft stundvis och jag har uppskattat att komma iväg och jobbat ett dygn när det vart kaos i mig. 
Ja men ni vet, jag har medvetet haft så otroligt lugna och medgörliga hundar i så många år nu, att när Oscar flyttade in fick jag mig ett rejält uppvaknande. "ja men just ja, så här är det att ha en unghund ja!" och som de flesta vet vid de här laget är jag inte alls en valpälskare, allra minst unghundar. Men mitt val av Oscar var mer än medvetet. Att det sen skulle bli problemfritt bara för jag gjort ett medvetet val är det nog ingen som trott, allra helst jag. Men att de var så här hade jag nog glömt haha! För två veckor sen funderade jag mååånga ggr om jag verkligen gjort rätt i det här med en ung weimaraner hane?! Men hur jag än vrider och vänder på det vill jag inget annat än att komma igång med draget, och i framtiden tävla! Vill det så mkt att det killar i magen på mig när jag tänker på det! Och en draghund har jag fått, väldigt mkt oxå. Han är en riktig dåre som jag kallar han. 
Men nu era skadeglada jävlar ska jag berätta att de senaste dagarna har något hänt. Vi har börjat tala någelunda samma språk. Vi har en bit kvar, men något har lossnat! Igår var en speciell dag, det var den dagen jag fick se sidor av Oscar jag bara kunde önska. Första 5 minutrarna var det stökigt. Men ny miljö igen, ny hund, ny människa och nya dofter som orsakade kaos i skallen honom. Men efter några minuter slappnade han som av lite mer och vi kunde njuta av en skogspromenad i stekande sol och lekande hundar. Oscar hittade jag vet inte hur många fläckar rådjurspink han parfymerade sig i, och även nån bajshög. Han luktade inte hallontårta sen. Han tyckte nog det iof. När vi sen gick hem till min väns lilla mysiga stuga slängde jag in fågelhunden i duschen och så fick de alla torka och vila ute i hallen. Avgränsade med lösa kompostgaller som de alla respekterade fint. Det var bara taxen (så klart) som puttade omkull det och traskade in, men hon gjorde det bara en gång. Oscar pep till nångång när han såg jag var ända borta i köket och han där borta, alldeles för långt bort sa han, men han accepterade det snabbt och somnade istället. Sjukt stolt var jag! 
Nu längtar jag efter barmark så vi får sätta igång med träningen!! Jag har ändå haft turen att min kära granne kört honom på långfärdskriskor några ggr, och det har vart en otroligt nöjd hund som jag fått hem sen! Sistgång fick han dock en träningsvärk som gjorde honom stel, men nu har han vilat i tre dagar så nu är han sig själv igen. Så ikväll får de nog bli en liten löptur så vi båda får upp konditionen. Det verkar som att våren är på intåg här så jag hoppas snön vill smälta bort väldigt snart!

Min köra Szafran har tagit Oscars nedkomst bättre än jag trott faktiskt. Hon har dock tyckt det vart väldigt jobbigt på promenaderna då han drar otroligt mkt i kopplet, men samtidigt har hon oxå utnyttjat situationen och drar mkt i kopplet själv och fastnar med nosen i backen så han blir en betongsugga. Så det är nog mkt spel för galleriet. Inne accepterade hon allt efter några dagar bara. 

Nu ska jag strax skölja ur min hårfärg och steka pannkakor till barnen.
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Åh just nu har jag haft en mkt bra period. Jag känner mig glad och förväntansfull äntligen. Men jag tror det beror på mitt nyvunna intresse barmarksdrag. Jag är så himla förväntansfull inför det här året och jag hoppas så innerligt att det blir som jag tänkt!
Just nu är fokuset på
1. Få upp konditionen inför våren, både på mig och Zafran. Hon är dock i höglöp just nu och vill inte alls fokusera. Har försökt låta henne dra cykelvagnen några få ggr, men hon förstod inte alls vad det var bra för och var mest förvirrad. Tror dock det hormonella ställer till det. För dra kan hon.
2. Öva in höger och vänster. För det går så där. stundvis. Hon kan men känner för stor press känns det som. Hon slutar liksom funka om jag tjatar på henne och gör tvärt om. Så lär komma på ett nytt sätt så hon får känna att hon lyckas istället.
3. Hitta en till hund som är gjord för att arbeta. Var ju helt säker på att det var en till vinthund jag skulle ha i mitt lilla tvåspann, men jag vet inte längre. Just nu fokuserar jag på hundar som är mer tänkande och som älskar farten. Men eftersom jag bara haft sällskapshundar hitills är jag fortfarande otroligt noga med vad jag tar hem. Det måste ändå vara en hund som funkar i ett familjeliv och en individ jag orkar leva med. För ni som känner mig vet att just den biten är otroligt viktigt för mig. Så det här kommer bli en otrolig resa för mig, att hitta mig en trevlig drag/familjehund. En vuxen hund såklart. Så jag vet vad jag får direkt. Jag vill ha en hund som är anpassningsbar och klarar av att inte behöva använda skallen då huvudsysselsättningen med mig är att använda kroppen. Jag har dessutom slutat bry mig om kön och ras. Ja, åter igen kommer ni som känner mig väl bli MYCKET förvånade den dagen jag hittat mig en kompis. En del förmodligen dömmande. Men jag ser individen, inte rasen. Det finns en hund för mig i alla raser. Det gäller bara att hitta det där guldkornet. Hitills har jag haft X antal hundar som inte är som dom ska vara. och jag har gjort det här med omplaceringar några ggr nu.
4. Sen blir det ett körkort i år oxå. När jag börjar kommer jag dock hålla för mig själv av olika anledningar. Ni märker när det är klart! 😉
5. Och när det är klart kan jag åka på kurser och träningar med klubben. ​

Så just har jag så himla mkt att se fram emot. Jag är mkt gladare och piggare. Jag orkar mera hemma och med barnen! Jag är inte en zombie längre. Jag är ju en sån konstig förälder som måste få ha mitt intresse för att kunna vara en bra mamma. Att bara vara mamma är inget för mig. Jag har på tok för många bokstavskombinationer för det. Det gäller bara att prioritera och självklart kommer barnen först i alla lägen. För mig är det naturligt, men alla hitlers där ute antar som oftast nå helt annat när man inte har barnen och familjen som intresse. Och ha fler än 1 hund som småbarnförälder är ju helt onödigt. Så ni vet. Jag är en mkt märklig människa iof.

Nu måste jag klä barn och hundar för en tur till konsum och köpa mjölk. Ha en fin dag!
Likes

Comments

​Då är det lördag och vi har legat inne hela jäkla veckan med sjukdomar här! Jätte skumma baciller har vi haft. Dom har vart hängiga varannan dag här och edith som kräktes i söndags gjorde det igen i torsdags kväll, samma med astrid som kräktes då. Sen låg Edith nerbäddad i soffan mer än halva dagen med feber, blekt ansikte och glansiga ögon. Astrid har vart piggare till och från men det är nog mest sparenergi som pös ut där tror jag. För hon har blivit trött snabbt på kvällarna och hon något febrig.
Och i Torsdags blev jag dålig och trodde jag skulle kräkas rakt ut där några ggr, men bara jag låg ner funkade det, men jag frös och huvudet kändes tungt. Igår mådde jag mkt bättre men tampades med tung huvudvärk som inte riktigt ville ge sig trots ipren. Och min aptit blev bättre under dagens gång men kände att jag fick äta mindre än vanligt för att illamåendet smög sig på. Jag som hade planerat en kväll med tanterna igår fick ställa in. Och Edith skulle på kalas idag men det fick hon med ställa in. Idag är hon jätte hes. Skruttan!
Nu är flickorna iväg med Fredrik och gör lite ärrenden så jag får lite ensamtid. SÅ skönt! Det tar verkligen på tålamodet att vara hemma med barnen en hel vecka + att Fredrik jobbat över tis-fre. Så nu ser jag fram emot en ny vecka med rutiner igen.

Jag har hunnit med att sitta här så min rumpa domnat, dammsugit alla golven och soffan, och dragit igång en tvättmaskin. Jag borde vika rentvätten men det tar emot!
Ha en fin helg! ❤

Likes

Comments

Tisdag!​

Godmorgon! Min dag startade på bästa möjliga vis. Astrid som kaskadkräktes upp sin välling i sitt egna ansikte. Det var bara in med henne i duschen. Hon som hatar det. Pluppan. Och för en stund sen somnade hon i soffan här. Det är helt klart nånting som går nu, men inte magsjuka, då hade det var mer spyor och skit. Edith verkar må mycket bättre idag ivarjefall. 

Jag kom ut på en långpromenad igår kväll ivarjefall. Fick med mig Katarina och Mari och deras borzoier. Tre stora hanar, så Szafran var sådär nöjd. De kom in hela högen medan vi väntade in Fredrik, då låg hon i sin säng, stirrade och morrade på dom. Sen när vi kom ut gick det bättre, så länge de inte kom för nära. När vi släppte hela högen höll hon sig runt mina ben och tyckte dom var helt överflödiga. Haha, larvpotta! Vi gick över golfbanan i samuelsdal för att de skulle få mycket yta att springa på. Jag som tagit med taxen fick bära den lille för att hon drunknade i snön, så jag fick mig ett rejält pass o vart rejält svettig sen. 

Torsdag!

Jag Fick vara hemma med flickorna hela veckan. Igår kräktes Astrid igen och jag har märkt av att hon haft magkramper till och från. Det som kommer ut där bak har inte sett ut som vanligt, och min mage har vart mullrig och jag har haft ett illamående till och från. Igår efter vår sena middag åt jag för mkt och drack kaffe på det (plus allt jäkla vatten jag häver i mig pga muntorrhet) så jag fick ont i magen och illamående. Jag känner att det inte riktigt gett med sig än. Jag som planerade in en träff med tanterna imorgon..får helt enkelt se hur jag mår imorgon. Känns så tråkigt o boka av bara. 

Appropå ingenting kopplade jag på Zsafran framför astrid och hennes pulka igår. Hon skötte sig jättebra. Men den korta rundan tog nästan 40 minuter pga en viss 4 åring som gnällde, grinade och klagade på allt, taxen tvärvände i full galopp så fort vi stannade och så kom det tre rådjur springandes i skogen som Szafran hemskt gärna ville ha koll på, så hon trasslade in sig i linan o jag blev orolig att hon skulle välta pulkan där ett tag, men det gick bra. Fick säga till på skarpen att behärska sig en smula.

Nu ut och kissa hundar och hoppas på att slippa en kräka från någon utav oss idag.

Likes

Comments

​Då var det Måndag och jag är ledig idag. Jobbade Måndag, Onsdag och Lördag förra veckan. Jobbar ju dygn så de veckor jag kör tre dygn är man på jobbet i princip varjedag. Kör 8.30-8.30. Som i Måndags när jag jobbade gick jag av Tisdag och på det igen på Onsdag. Gick av Torsdag och så ledig fredagen, och så på det igen i lördags, och gick av igår. 
Jag ska egentligen jobba imorgon igen, men är hemma med Edith som kräktes igår kväll. Fick panik och tänkte magsjuka direkt!!!!!!!! Men inget mer kräks. Dock vill hon inte äta och hon är hängig. Så det var tur jag fick tag på vikarie.

Innan kräkeriet hade vi en super mysig dag ute i Brusala. Edith åkte lite skidor och Zsafran testade och dra Edith i pulkan men det hade snöat så himla mkt så det vart tung för henne, så vi vände och hjälpte henne där det gick som tyngst. Sen lämnade vi flickorna hos farmor och farfar och åkte till Vika och kollade på hus. Det var HUR fint som helst, men tyvärr var läget inget för oss. Så tråkigt! Men vi ska kolla på ett till i Gustafs om några veckor så hoppas på att det är något att ha istället. Vi är så LESS på vår lägenhet nu att vi inte finner några ord! Vi har liksom tappat hoppet om den så det ser jämt ut som en kastspya här inne. Vi gör det vi måste ungefär. 
När vi kom till Brusala igen lånade vi Viktors fyrhjuling och körde Szafran med. Jag körde första biten, men när vi kom in i en skog där det krävdes 4wd och lite skills fick Fredrik ta över och szafran fick springa lös resten av biten. Jag märkte hon var ganska trött så ville inte köra slut på henne i onödan. Men det var roligt och hon är verkligen klockren att ha lös vid fyrhjulingen. Hon höll sig nära och väntade in och hade full koll på oss! Så himla duktig!! Med risk att låta tjatig är hon min guldhund!! ❤ Jag märkte av at hon var lite stel i benen igår på sista kissen, så det vart nog lite mkt för henne o springa idjupsnö så pass länge. Men ikväll tar hon och jag en jätte kort springtur tror jag nog. Vi struntade i det igår, så får köra ikväll. Likes

Comments

Nytt år igen och även om jag inte gillar dessa nyårslöften tänker jag faktiskt avlägga mig ett; Jag ska göra allt för att må bra igen! För min skull framför allt men också för min familj skull!
Och ett av stegen dit är att jag ska ta tag i löpningen igen! Jag var ut en kortis nu ikväll och fick värsta kicken utav det! Var lycklig in i själen när jag satte mig i soffan! Det var som om jag knarkat eller nått!
Szafran var super pigg och började dra bara vi kommit ut ur porten! Sen körde enligt "From walking to running" dag 1, så 4 minter promenad och 1 minut löpning x 3. Jag fick äntligen känna hur det känns att ha en hund som drar mig fram haha, jag skrattade högt när jag skuttade omkring i den lilla skogen nedanför kvarnberget! När vi kom till våra hoods igen fick hon springa lös som belöning och jädrar i min låda vad lycklig hund jag hade! Hon rusade fram och tillbaka och försökte leka med taxen som oxå blivit helt nipprig av vår lilla springtur! Trots att hon låg långst ut på flexilinan sprang hon på bra, det var när Szafran tog i mer än vanligt jag kände hur hon inta hann med riktigt! Mina hundar alltså!!! ❤
Med det sagt måste jag verkligen ta tag i löpningen som en del av min process att må bättre.

Nu sover äntligen flickorna och Fredrik är iväg och köper mat.
Han och tjejorna har vart iväg till Brusala hela eftermiddagen och kvällen så jag fått vara själv lite. Jag har tidigare haft ännu en dålig dag med både tårar och besvikelse. Planer som blev avbokade åter igen. Blir så matt. Jag fattar ju att man kan få förhinder, men gång på gång på gång...GAH! Om du läser det här nu; Nej jag hatar inte dig, och nej jag är inte arg på dig, men jäkligt less att det alltid ska avbokas allt hela tiden. Så om jag är sur? Ja det kan man säga!
Tur tjejorna var lätta att lägga ikväll. Edith läste bok med Fredrik och jag vaggade Astrid i vagnen medan hon välling, sen vände hon sig bara om och somnade!Likes

Comments

Nu när jag känner ett boehov av att skriva igen ska jag ge detta ett försök. Jag har sen sist bytt jobb. Jag är ledig mer och jag tjänar mer pengar. Vilket är underbart, men min chef är allt annat än bra. Så vi får se hur länge jag blir kvar. Mkt tråkigt. Jag har inte gjort annat än o bråka med arbetgivare känns det som. Och det var därför jag slutade på kosten. Orkade inte bråka mer. Men tji fick jag. Jag har nog med huvudvärk känner jag. Mina hjärnspöken har hållt mig sällskap länge nu, så det enda jag hade önskat var att ha ett jobb jag verkligen gillar. Det kommer väl, när jag är 64½ år gammal.
Mina tvångstankar säger nu åt mig och skriva att huvudsaken min fina familj får vara friska så kvittar resten. Och så är det juh! Jag har hellre ett skitjobb och massor av hjärnspöken bara mina barn får vara friska och ha ett bra liv! Inget ont får nånsin hända dom!
Men trots alla motgångar aldrig ge upp om en tillvaro jag drömmer om. För att alla ska må bra. Det skär i hjärtat på mig när Edith kommer fram och frågar varför jag ledsen! Det har spillts för många tårar nu. Klart man ska visa sina känslor för barnen, men någon måtta får det vara. Det är inte sunt längre. Men har sökt hjälp och hoppas det ska visa mig vägen in i framtiden. Jag har en del bagage som jag inte tänkt på som problem, eller som jag inte tänkt ska vara något av värde. Det som varit har varit. Ja jag kan älta mkt men inte sånt som hände för 20-25 år sen. Tills nu då. Kanske är bra. Det återstår att se.

Vad är nytt sen sist då? Jag har köpt en hund, Szafran, som jag just nu kör in till barmarksdrag. Det går bra till och från. Hon kan och när det är en bra dag älskar hon att dra! Men det sitter långt inne för henne. Vi kan tyvärr inte träna så ofta som jag vill, så det kan ibland gå flera veckor mellan passen. Barnen kommer alltid först och när jag är ledig måste jag vänta in Fredrik, och på vardagar är inte han hemma förrns det är mörkt, och dessutom måste vi ha sällskap av annan hund som gillar att dra för att Szafran ska få tillräckligt med motivation. Vi har knutit några kontakter men alla bor en bit bort så det krävs en del planering. Jag har ju fortfarande inget körkort så det är oxå en stor nackdel. Hade jag kunnat åka skulle vi komma iväg mkt oftare. Men min plan är att ha kortkort till sommarenn om allt vill sig väl. Mitt jobb är faktiskt ypperligt för att jag ska få chansen att plugga ostört. Så har typ alla förutsättningarna nu. Så nu satsar jag på att 2016 blir en bra år där jag gör stora förändringar och uppfyller mina drömmar.
Flurran har fått flytta hem till sin matte igen efter att hon blivit sjuk och legat inne på djursjukhuset. Jag tyckte (och tycker än) att hon skulle få somna eftersom man inte hittat orsaken till hennes problem och inte blivit helt bra än efter snart 2 månader. Men hennes matte vill inte det. Då fick Flurran bli hennes ansvar igen då. Så nu har jag taxen Zezma och Chart Polskin Szafran. Tanken är att ha tvåspann i draget, så nu letas det en yngre förmåga med mer motor än det jag har och haft. Jag som bara haft soffpotatisar i många år nu, ser hundägandet på ett helt annat sätt och känner ett helt annat driv än innan. Jag har en vision med mitt hundägande. Så det känns positivt och otroligt spännande! Jag önskar bara att den flock jag har nu och den tilltänkta hund nr 3 håller sig friska och levande så vi får ha många år tillsammans. Det har varit en jäkla ruljans på hundar här nu och en normal funtad människa hade nog kanske gett upp och nöjt sig med den hund som håller sig frisk och sånt, men jag trivs inte alls med att ha 1-2 hundar hemma. Jag vill ha min trio och mår bäst när jag har tre hundar. Och eftersom mina omplaceringar sedan 2011 blivit sjuka, alltså obotligt sjuka på ett eller annat vis, och de tyvärr vart tvugna att avlivas så har det kommit och gått lite för många hundar här. Jag förstår att man kanske har undrat över detta och jag har heller inte gått ut så mkt om allt kring hundarna för att jag inte orkar med folks åsikter och förutfattade meningar. Jag har haft en tid förr när jag ville vara ärlig och öppen med allt som hände i mitt liv, men efter många slag under bältet av folk som tror sig veta lite bättre och vara lite bättre än andra har jag helt enkelt slutat. Förutom nu då. Jag fick feeling och kör tydligen någon form utav bekännelse terapi här.

​Fy vad jag älskar er! Tack för att ni finns! ❤

Likes

Comments

Ja nu har två personer på bara några månader jag är bekant med gått bort. Unga människor som hade hela livet framför sig. Vi kände inte varandra längre, men vet väldigt väl vilka dessa är. Personer från förr.
Livet är så himla skört och min dödsångest har om möjligt blivit värre igen.
Man har ingen aning när allt är slut. Och även om jag såklart är tacksam för det är jag så jävla rädd att jag fan inte vet hur jag ska hantera det. Folk dör omkring mig hela tiden känns det som och en del av mig undrar varför just jag får leva och att det kanske är min tur nästa gång. Den andra delen av mig slår bara bort tankarna. Min överlevnadsinstinkt får panik över att inte få se mina barn växa upp och att de ska få växa upp utan sin mamma. Usch allt är så jävla vidrigt.
Jag blir oxå så jävla förbannad på folk som bryr sig om skitsaker. Lägger onödig energi på låtsasproblem när det finns så mycket viktigare saker i livet att fokusera på! Sånt.som.betyder.någonting!
Ex folk som blir kränkta av att plåster bara har en hudfärg, eller ni som känner behovet att kalla alla rasister som inte tycker som ni. Senast igår fanns det en bland alla bekanta på FB som skrev något om Fria Tider-artiklarna, att alla som delar dessa ska hon ta bort som vänner. Tillåt mig skratta! HA.HA. Jag orkar inte med sånt folk, orkar inte med inskränkta människor som dömer andra utan att tveka. Bara helt plötsligt blir 6 år igen o ba:"du får inte va min kompis meeer!" Och sen hota lite om det i en snajsig uppdatering sen är ju höjden av..ja jag ska inte fortsätta där.

Men för övrigt så färgade jag håret rött igår igen. Jag som skulle bli svarthårig igen. Men tänkte att jag kör rött ett tag till, men måste raka underhåret innan Fredag, för nu är de långt. Nackdelen med att ha en sån tjusig frisyr som mig, det är ett evighetsgöra känns det som.
Snart ska barnen till dagis några timmar och jag vet inte vad jag ska göra med all ledig tid. Jag borde ta en långpromenad med hundarna, men det blir säkert en film i sängen och deppar vidare där.

Likes

Comments

​Fy tusan så trött jag är jämt. Igår sov jag middag i tre timmar med Astrid och idag sov jag en och en halvtimme med henne. Fredrik och Edith är till Brusala en stund och jag har precis druckit mig en stor kopp kaffe, men jag bara gäspar och gäspar. Min energi är borta. Jag är aldrig så här energilös på somrarna. Men detta året tar priset i depp och noll energi. 
I Fredags var jag iväg och röntgade min rygg. Och jag som har en ordentlig dödsångest sitter och är livrädd för att de ska hitta massa cancer. Jag har faktiskt äntligen tagit tag i min ångest och står nu på väntelistan för att komma iväg och träffa någon professionell. Kanske jag blir piggare och gladare om jag slipper min ångest eller att jag kan hantera det ivarjefall.

Men förutom det är livet underbart. Det funkar hur bra som helst med nya hunden (man ska egentligen inte ropa hej än), hon är verkligen en toppen hund på alla vis! Idag tog jag de två stora på en cykeltur, men värmen hann på oss så fick vända om för jag fick släpa med dom den korta biten vi åkte. Och ingen av dom visade inte det minsta intresse att springa före cykeln. Nu måste jag verkligen hitta någon att börja träna med. Men det finns ju ingen som vill hålla på så som jag skulle vilja. Det enda som intresserar är typ lydnad, agility och sånt där tråkigt. Jag vill ha fart och fläkt! Och en anledning att köpa en kickbike 😉 Måste skaffa bättre utrusning till hundarna med. Men det får bli den dagen de fattat att de ska springa framför mig. Just nu känns det som onödigt då de inte kan felbelasta någonting över huvud taget. Så då får de ha dom selarna jag redan har idag.
Och så vill jag börja rida oxå. Jag tänker någon gång i veckan till att börja med. Att jag hänger med någon ut på tur så vi slipper rida ensamma. Ja så vet ni någon som vill något utav de ovan, så hojta!

Ha en fin söndag. Jag ska ge min minsta avkomma en smörgås här. Kraam!

Likes

Comments