Del 3 av Berlin turen kommer imorgen...

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

hei og tja bloggen

Nå sitter vi og venter på flyet hjem til snø tydeligvis i en av verdens styggeste flyplass. Tror til og med det nigerianske flyplassen slår den her som bare det, men tenkte å fortelle litt om hvordan dagen på onsdag gikk.

Takk og lov så var det ingen som forfulgte oss og vi hadde det rett og slett kult.

Dro for å spise frokost på distrikt coffee i øst-Berlin og det var noe av det koseligste eg har sett. Var så laid back og bare fantastisk stemning. Kjøpte amerikanske pannekaker, kaffe og en cola. For etter noen dager uten kullsyre så går det ganske dårlig for meg. De som jobbet der var så veldig hyggelige og med en gang de skjønte at vi var norske så fortalte de om gangene de da hadde vært i Oslo og hadde fått lært litt av språket. Etter å ha sittet der en stund bestemte vi oss for å finne en second hand butikk for eg elsker second hand shopping. Finner jo så mye spennende og unikt, men etter å ha gått i nesten 1t uten noe luck så bestemte vi oss rett og slett å dra tilbake til hotellet for å slappe av før det gikk videre til en pub.

Vi endte opp på Mein Haus et sted som minte meg om Karusell på Ströget. Drakk oss godt brisne før vi bestemte oss for å ta turen hjem.

Tror jeg nesten begynner å elske Berlin mer enn jeg Stockholm faktisk og det er ganske mye kjærlighet. Endelig en by jeg slipper å måtte bruke heels, men ja det var dagen min på onsdag. Så da får dere alle ha en fin fin dag videre

Likes

Comments

hejhello bloggen

Nå har man havnet i Berlin og eg stor koser meg. Tenkte egentlig å fortelle dere litt om dag 1 i Berlin. Den startet jo med at flyet hadde den værste landingen jeg noensinne har opplevd og at det sånn seriøst tok evigheter for oss å komme til hotellet, men det som faktisk var pluss er jo hotellet. Er så fint og helt fantastisk.

Men ja etter å ha slappet av og shoppet litt måtte vi finne frem til en asiatisk resturant hvor vi da hadde booket bord. Setter oss ned og bestiller det vi da trodde var vårruller og spareribs, men fikk noe som ikke var det samme i det hele tatt og får sånn seriøst en 2 i terningkast og da er jeg veldig snill.

Etter å ha sittet der en stund var det påvise å dra hjem og ligge på magen, men før vi fikk kommet oss hjem så følte vi nesten at det var på sin plass å ta seg en pils i en brun pub i øst-Berlin og det var så koselig, men søren så mye de røyker her og det at de får røyke inne gjorde det bare vanskelig for meg når jeg da prøver å slutte å røyke, men atmosfæren og alt var noe av det beste.

Etter å ha drukket opp var var det vel på tide å dra tilbake igjen til hotellet, men mens vi var på vei til t-bane stasjonen ble vi forfulgt av dealere og plutselig løp de etter oss. Redde som vi var fikk vi brutalt latterkrampe hvorfor vet vi faktisk ikke. Tror nok at det var fordi at det var så spesielt og at han som da forfulgte oss falt noe veldig brutalt. Skal være ærlig og si at jeg var drit redd for vi var jo i ghettoen, men trygt hjem kom vi og det er da vel det viktigste, men ja det var litt av det som skjedde oss igår og følte jeg måtte dele med dere

Men da får dere alle ha en fin onsdag videre for nå skal jeg få slappet av lite

Likes

Comments

Hei og hallo bloggen

Beklager for at jeg ikke har fått blogget noe sist uke siden det var så mye som foregikk, men nå skal eg få fortalt om hva eg gjorde.

19/04/2016

Tirsdag sist uke så var jeg på aw16 pressevisning hos Polhem PR. Hvor de hadde en kul måte å vise klærne frem på som var et moteshow stylet av Jan Gunnar Svenson. Var første gang jeg da hadde vært på noe sånt så jeg var faktisk skit nervøs, men gikk veldig fint og fikk knipset noe bilder av moteshowet og ting og tang som var der.


20/04/2016

Onsdagen var jeg med en venninne på presskontakterna hvor man ble møtt med en varm bra følelse. Ble vist rundt og ble forklart om de forskjellige merkene de hadde. Jeg som ikke kan så mye om mote satte stor pris på det eg ble forklart.

Maten og drikken de serverte var så bra at jeg måtte stoppe meg selv ifra å spise opp all vårrullene de hadde der for så hode var de. Etter å ha vært der i en stund så møtte jeg på gode gamle venner man da ikke hadde sett på lenge og det er jo alltid koselig. Og siden alle bestemte seg for å dra videre til Spalt PR så bestemte vi oss for å gjøre det samme. Fikk med oss en goodiebag med masse kule ting i før vi tok oss videre til Spalt PR.

Og jeg som er en sport jente forelsket jo seg i alt de hadde. Masse kule Adidas klær og sko og var bare helt fantastisk. Fikk til og med forklart de som jobbet der hvordan reebok instapump fungerte så følte meg veldig stolt haha, men utover kvelden og masse drikke seinere så ble hele eventet om til en house party egentlig. Ble kjent med så mange kule folk som var typ lik meg og det er ikke hver gang man finner. Når klokken nærmet seg 10 så var det egentlig på tide å dra hjemover og på vei hjem fikk man bare mer fancy ting i goodiebagen fra Spalt PR

Likes

Comments

Hejhei dere

Nå har eg nettopp stått opp etter å ha sovet i 12t. Er fortsatt litt sliten så kommer nok til å sove litt til før jobb, men nu har eg tenkt til å fortelle dere litt om min kjære musikksmak. Musikk de fleste aldri kunne gjettet seg til.

Jo eg hører på funk rock, alternativ pop/rock " ganske mye rock egentlig"

Dont get me wrong. Kan også

"Work work work work work work" og alt det der, men det er egentlig ikke helt det eg liker å høre på når eg feks sitter på t-banen eller før eg legger meg.

Nå skal dere få se hvilke som er mine favoritter og hva som da er mine favoritt sanger fra de forskjellige bandene eller artist.


RED HOT CHILI PEPPERS


Det her er favoritt bandet mitt så da blir de det første bandet eg skriver om.

Eg har da hørt på dem siden 1999 når "otherside" kom ut. Falt litt ut når eg da gikk på ungdomsskolen fordi de fleste mente at eg var for svart for slik musikk, men nå har eg endelig fått kommet meg til favorittbandet mitt.

De startet i 1983 og er en funk rock/rap rock/ alternativ rock band .

Og favoritt sangen(e) mine er:

Under the bridge

Otherside

By the way

Californiacation

Don't forget me.


Neste er


THE KILLERS

The KILLERS har eg nylig begynt å høre på og eg får si at eg elsker dem.

Startet i 2001 og de er et alternativ rock/ indie rock gruppe.

Favoritt sangen min er When you were young

Neste er

HOFFMAESTRO & CHRAA


Aaah Hoffmaestro & chraa

Som eg digger dem. Begynte å høre på dem for kanskje 7 år tilbake. Like vibbene eg fikk ifra dem.

De er alle ifra Sverige og startet i 2005 og er et alternativ pop band med hele 12 medlemmer.

Mine favoritt sanger er:

Young dad

Highway man

My shoes

Seize the day

DesperadoDet er så mange, men den siste eg skal skrive om er


KID CUDI

Denne spesielle mannen her har eg hørt på siden han først startet og har digget han siden

Han startet i 2003

Grunn til at eg elsker denne mannen er er fordi musikken han lager er gull. De er så spesielle og rare og man kan ikke gjøre noe annet enn å da elske denne fyren her. Elsker han såpass at eg har fått tatovert litt av refrenget til "The prayer" sangen på ryggen.

Da kan dere allerede gjette dere til 1 av favoritt sangene er:

The prayer

Mr. Ranger

Immortal

Just what I am

No one believes me

Pursuit of happiness


Er så mye mer eg har lyst til å skrive om, men de 4 her nå får holde for nå.

Men kan nevne at eg da også liker

Nirvana

Green day

"Fallout boy

Linkin park

Men da vet dere litt om hva eg sitter på t-banen og hører på så får eg ønske dere en fin fin laurdag

Tiffany LovlinLikes

Comments

Tja bloggen

Idag vil eg bruke anledningen til å fortelle litt om gårsdagen.

Fikk tatt no ootd bilder som eg da ble veldig fornøyd med.

De ble tatt på operataket i det kalde været som var igår.

Så da ville jo man dele noe av bildene her da vet ni.

Eg er mega fornøyd så hvis det blir noe hat nu så kommer det nok bare til å fly inn det ene øret og ut det andre.

Vil også si at neste innlegg kommer til å handle om musikk smaken min siden det er ganske mange som er sjokkert over hva slags musikk eg egentlig hører på, men for nu så får dere bare nyte bildene


Tiffany Lovlin

svart turtleneck ifra HM.. Jeans ifra Beyond retro (Stockholm) og Nike sko ifra NYC

Likes

Comments

Hei og velkommen til min nye blogg.

Denne bloggen kommer til å handle om litt curvy mote og hvordan eg nå skal gjøre meg klar for basketball sesongen 2016/2017 etter mange år med skade.

Er ganske ny i mote verden etter som eg da bare går i laidback klær og egentlig har gitt langt faen.

Så "hold on" for det her skal bli spennende

​Tiffany Lovlin


Likes

Comments