Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hurra hurra för mig idag, äntligen har jag klarat körkortet. Jag är så lycklig! En sak mindre att behöva plugga till och oroa sig för. Sen så har jag fått lön och min mobil telefon som jag hade behövt skicka in. Så nu ska jag åka iväg på ICA och köpa en trisslott eftersom att jag har haft sån tur idag.

Hörs hej, nu ska jag köra 😉

Likes

Comments

Ja ni idag har jag kört upp för körkortet, bakat och jag har varit i skolan. Inte mycket till liv men vad ska man säga. Min dag började precis som vilken annan dag.

När jag klev upp imorse visste jag absolut inte att jag skulle klara upp körningen vilket jag gjorde, jippi! Och efter det köpte jag ett par skor,as snygga, såklart tog jag inte något kort på dom som jag tänkte. Jag har också glömt att ta kort på allt som jag har bakat idag 😊 

Sen när jag kom hem så började jag baka och baka och baka. Jag har bakat ifrån 18.00 till 23.00. Nu är jag less och jag är inte ens bra på att baka 😅 Jag tror jag gjorde fel i typ varje nu grej jag skulle baka. Men det viktiga är väl att dom går att äta och att jag faktiskt försökte. 

Nä men nu är jag fett trött så ni får leva med att inlägget inte blev så där jätte långt idag. Den blev inte ens intressant 😂 Ja men vi hörs Hej!

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan som ungefär alla andra dagar i veckan. Den ända skillnaden idag var att jag följde med Jesper till skogen efter skolan istället för att åka hem. Alltså han har köpt en skog som han äger och det var den vi åkte till idag. Vi skulle titta på lite grejer för han ska hugga ner några träd och fixa en parkering där han kan ställa bilen sen m.m.

Jag tyckte väl inte riktigt att det var super kul eftersom att det inte är min hobby utan det är hans. Men vad gör man inte som flickvän, jo man följer med på vissa saker som han tycker om att göra eftersom att han följer med mig på så mycket som jag vill.

Vi åkte därifrån ungefär vid åtta och så skjutsade han hem mig. Vilket resulterade i en tidig kväll. Men det gjorde inte så mycket pga att jag har teori som jag måste träna på och han var väldigt trött. Och jag försöker "lära" honom att han ska gå och lägga sig tidigt eftersom att han kliver upp så tidigt på mornarna. Jag vill ju inte att han ska somna bakom ratten. Nu låter det säkert som att jag har värsta barnet och allt. Men det är lite så ibland också, han är som ett litet barn ibland som man får påminna om allt, se till så att han inte glömt något, så att han äter mat m.m.

Imorgon ska jag ha min näst sista körlektion innan uppkörningen och jag är väldigt nervös. Nu gäller det liksom. Jag kan inte göra såna här små slarva som jag brukar göra. Och efter jag har kört ska jag skynda mig hem och jobba på fritidsgården, vilket jag egentligen kanske inte har riktigt tid med. Men det är pengar och det är också väldigt bra att ha.

Hörs hej 😘

Likes

Comments

Usch jag är så arg, jag har pluggat varje dag cirka 4 timmar ungefär i 2 veckors tid. Och så klev jag upp extra tidigt imorse för att åka in till stan med mamma och pappa. För att sen sitta på pappas jobb i 1 timme och 45 minuter för att komma i tid så att jag kunde skriva teoriprovet. Jag läser frågorna nogrant och tar den tid jag bwhöver och så får jag 51 rätt...51! Jag blev så (ursäkta språket) jävla förbannad. Jag trodde påriktigt att jag skulle slå sönder datorn, usch!

Och nu så sitter jag på café UH med mitt dåliga samvete för att lugna ner mig lite. Jag skällde nämligen ut Jesper efter jag hade skrivit för att han var lite väl "irriterande" eller ja allt han sa var egentligen sant. Men inget som jag ville höra just i den stunden. Så jag gick hit och köpte en bakelse och en festis. Jag skulle egentligen ha hunnit till min franska lektion men jag orkar verkligen inte med den just nu och verkligen inte min lärare som jag har i det ämnet.

Ja men nu när jag fått skriva av mig känns det lite bättre så jag säger väl bara tack och hej 😊

Likes

Comments

Att börja sin födelsedag med att åka bil i ungefär 55 mil låter toppen eller hur, särskilt när det är ens 18 års födelsedag. Det gjorde jag i alla fall. Jag och fem kompisar åkte till Tallinn. Min underbara pojkvän Jesper, min FannyBunny, Ida, Jonas och Danne.

Vi åkte ganska tidigt på fredag morgon den 15 (april) ungefär vid åtta. Sen tog vi två stycken bilar och sträck körde ner till Stockholm. Jag, Jesper och Ida i en bil och Fanny, Jonas och Danne i en annan. Vi stannade på Biltema i Sundsvall och sedan på några mackar efter vägen. När vi väl kommit fram till båten/färjan gick vi ombord och letade reda på våra hyttar. Jag, Jesper och Ida sov i samma hytt och Fanny Jonas och Danne i en annan bredvid.

Det blev en mycket trevlig kväll med mycket god mat som vi åt på en av båtens finaste restaurang. Efter vi hade ätit gick vi till "krogen/baren" där jag blev bjuden på en drink av Fanny för att jag som sagt fyllde år.

Sen fick jag en överraskning som Jesper och Jonas fixat åt mig. Dom på båten brukar nämligen fira de som fyller år om man har sagt till. Vilket dom såklart gjorde så jag blev uppkallad på scenen med några andra som också fyllde år. Alla sjöng för oss och sen fick vi varsitt glas med champagne. Efter jag gått och satt mig igen med Jesper och alla fick jag min present av Jesper, vilket var ett väldigt fin halsband med typ små diamanter.

Det blev en sen fredag kväll men som sagt väldigt trevlig. Lördagen var ungefär densamma, förutom att vi gick av båten i Tallinn och gick till Calles för att köpa sprit, vilket jag också kunde göra för att i Estland har dom 18 års gräns på att köpa alkohol. Vi åt middag på samma ställe som kvällen innan och var på samma "krog/bar".

Och så åkte vi hem idag (söndag), vilket har gjort att jag praktiskt taget bara har suttit i en bil idag och åkt mycket bil de senaste dagarna. Men det var värt det och lite extra värt när man kan käka donken mat. Kärlek i matväg, bästa som finns. Mc'Donalds Cheese burgare, skulle jag kunna dö för den.

Med allt detta kan jag konstatera att den här underbar helg med underbara människor var något som jag aldrig kommer glömma! Verkligen något jag skulle rekommendera för andra att göra och verkligen något som jag skulle kunna göra igen.

Mina underbara girls 💝

Likes

Comments