​Dupa ce relatia voastra a prins contur si crezi ca ea este jumatatea ta, trebuie sa te gandesti serios la casatorie. De cele mai multe ori, acest pas se face doar atunci cand ai o situatie financiara destul de buna, iar viitorul vostru este oarecum conturat. Nu incerca sa faci din nunta o afacere pentru ca nu vei ajunge in niciun punct care sa te avantajeze, ba dimpotriva. Nunta nu este un business, ci o bucurie, o incununare a iubirii voastre. Daca consideri ca nu iti cunosti foarte bine partenerul de viata, nu te grabi sa iei o astfel de decizie, asteapta pana in punctul in care esti ferm convins ca poti trai o viata langa acea persoana fara prea multe scandaluri sau probleme majore. Certurile vor exista mereu, dar trebuie sa incercati sa le faceti cat de minore puteti si sa le transformati in invataturi bune.

O sa va ofer 3 modele de cereri in casatorie care o va lasa pe partenera ta impresionata:

1. Implica-te cat mai mult in placerile ei si fa-i o surpriza pe care nu o va uita toata viata

Daca are vreun sport preferat, daca ii place foarte mult sa faca un lucru, sa se implice in ceva, incearca sa gasesti portita perfecta pentru a o cere in casatorie. De exemplu, daca ii place foarte mult sa citeasca, pregateste tu un model de carte in care sa fie descrisa relatia voastra si apoi sa vina marea intrebare.

2. Du-o in locul pe care il iubeste

Pregateste o excursie surpriza in locul care inseamna foarte mult pentru ea si cere-o acolo. Ar fi bine sa pregatesti locul foarte atent inainte, astfel incat sa dai o nota in plus de romantism.

3. Intr-un loc unde este foarte multa lume

Acest model se potriveste doar persoanelor carora le place sa iasa in evidenta, sa fie privite si apreciate. Mergi intr-un loc foarte aglomerat, aranjeaza o mica poveste cu ceva muzica si apari dintr-o data cu inelul. 

Acestea sunt doar trei exemple mici, pe care le puteti contura voi in functie de relatia pe care o aveti. 

Likes

Comments