Mine erfaringer

Jeg kan lige så godt smide mine kort på bordet og sige, at jeg skal anses som en dude, men face the fact, at jeg er en trans. Der er ikke så mange, der forstår det og det er skam også forståeligt. Jeg troede ærligt talt heller ikke på, at det eksisterede, da jeg princippet var teenager. Meget kort, kommer jeg fra en lille by i Jylland, hvor LGBTQ ikke er så udbredt igen. Men det med hvad jeg følte, er længere tilbage.

Så hvis du ikke forstod noget fra det ovenstående, er jeg en ftm trans.

Men jeg tænkte, at jeg ville skrive mine erfaringer ned, til hvis nogle fremtidige ftm trans vil søge information, så er det her.

Jeg tager så kun udgangspunkt fra den dag, jeg startede på det.

Hav ikke høje forventninger
Jeg startede med testeteron i gel form, som jeg smurte på mig det sted, hvor folk aldrig rørte mig. Jeg var på det i 4 måneder, men fandt senere hen ud af, at jeg omdannede min testeteron til østrogen. Altså jeg fik den modsatte effekt. Det viser sig, at får man for stor en mængde, så omdanner man det, i stedet for at modtage det.
Efter de 4 måneder med gel, kom jeg over på injektioner og det har jeg været på siden da. Jeg har været på denne behandling i over et år nu og det jeg kan sige er sket er:
- Omfordeling af fedt.
- lidt dybere stemme, men kunne være dybere.
- kropslig hårvækst, ironisk nok.
- lidt mindre bryst.

Mere er der faktisk ikke sket ifølge mig.

Det stopper ikke bare lige
For kvinder kommer det røde en gang om måneden, What a surprise. I forhold til at man kommer på testeteron, skal du ikke altid stole på hvad lægerne siger. Jeg stolede på at mit shit forsvandt inden for 4-6 måneder, men det gjorde det ikke. Jeg venter på at den kommer, da jeg får piller til at ‘udskyde’ det. Kort sagt, det er for mig, piller, som kvinder får, som gør det udebliver. Det var faktisk ikke meningen, at jeg skulle have piller for det. Det er meningen, at testeteronen skulle stoppe det. Så hvis du hører, at det forsvinder inden for det tidspunkt, så tænk lige over, at hver menneskekrop ikke fungere på samme måde. Bare så man ikke lige bliver skuffet.

Ventetid på operation
Jeg skrev mig op for halvt år siden, og på daværende tidspunkt, var jeg lidt over et halvt år med testeteron. Jeg ringede for leden dag og spurgte, hvilket nummer jeg var i køen, da jeg fik at vide, jeg havde en fordel. Men jeg skal vente i minimum et år endnu, på at kunne få top operationen. Altså jeg er på det tidspunkt over 2 år med testeteron behandling. Ifølge sk, er der kun et års ventetid, men allerede nu, advarer jeg, at der nok går længere tid. Jeg kunne også vælge, at tage til Aalborg og få operationen, da der kun er 3 måneders ventetid. Men da jeg er under uddannelse, som kræver, at jeg også skulle, under bachelor, løfte det jeg laver, så er det et No go for mig og jeg er nødsaget til, at vente det ene års tid.

Nu håber jeg ikke, at jeg har skræmt folk, men måske at folk får en mindre forståelse af, hvad vi transkønnede gennemgår, for at blive til dem, vi føler vi er.

Dette er ikke had orienteret, men informerende. Og beklager meget, hvis det er skrevet lidt barskt, men sandheden skal bare ud for mit vedkommende.

Peace Out :D

​#erfaring #experience #coming #out #me #mentally #men #ftm

  • Personal

Synes godt om

Kommentarer