Gå till

Man fyller bara 30år en gång..

November slutade med en hejdundrans galafest och december började med en ordentlig bakisdag. Så himla värt! Jag har precis haft min 30års fest, fast jag fyller inte förrän den 13 december så ännu är jag i tjugoårs ålderns även om jag ibland känner mig som en skrupplig 85åring.

Vi skulle blivit 83 gäster men vi landade på 74 och jag är så otroligt glad över att alla som var där kom och förgyllde min dag, det var och kommer vara en dag att minnas långt fram framöver, helt fantastiskt kul!

De som gjorde det ännu roligare var att folk gick all in och klädde upp sig och verkligen gjorde kvällen rolig!

Jag ska inte sticka under stolen med att jag inte planerade länge och noga, jag bokade liveband, hyrde in ett photobooth vilket resulterade i så himla många roliga bilder och det bästa var att jag fick alla digitalt efter festen vilket också innebar att alla de bilder som folk tog men som dom trodde att "äsch denna var inte så bra" även landade hos mig! Så kul! Under middagen hade jag förberett lite lekar, lekar som handlade om mig och jag kan säga att det var ingen som hade alla rätt, inte ens laget med mina föräldrar, fast vem berättar egentligen allt för dom? Hörde bland annat att dom fick återberättat för sig om ett fylleslag jag hade i fjortonårsåldern, haha!

Förvånanvärt många som trodde att jag hade sprayat muffen med glitterspray innan jag gick till gynekologen, samt liftat till mitt första jobb med en främmande man mitt på motorvägen. Vilket inte var sant! Men vi körde i alla fall en omgång av sant eller falskt, vi körde quiz med frågor som: Hur många hjärnskakningar har jag haft? 4, 9 eller 11 och svaret är hela 9st. Det är sjukt... jag vet! Det förklarar även varför jag blivit mer försiktig på senare år. Vi körde också en sväng av googlekvinnan där vi översatt musik vilket tydligen var alldeles för lätt för där hade många rätt! Det var himla kul.

Efter middag, efterrätt och avec fortsatte vi dansa in kvällen till livebandet Partycovers och jag landade med onda fötter och en bra fylla 05:00 hemma, somnade 05:30 och gick upp igen 08:30 för att åka tillbaka till lokalen och städa vilket jag lärde mig från denna gång att nästa gång blir det städfirma!

Jag hoppas att alla mina vänner och familj hade lika roligt som jag denna fantastiska kväll
och det är och kommer alltid att vara en kväll jag minns!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229