Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I går firade jag och Olle vår månadsdag! Nu har vi träffats i 4 månader och därför kände jag att jag ville göra något lite extra för oss. Så efter jobbet handlade jag lite grejer till middag, sen åkte jag hem och städade, duschade och dukade i mitt rum för att slippa mamma och min lillebror i köket.

Likes

Comments

Gjorde en beställning på Members.com för någon vecka sen. Är sjukt nöjd och allt gick på ca 600 kr! Det blev 4 toppar, 1 par jeansleggings, 4 klänningar och 1 par skor.

Likes

Comments

​Började klockan 11 idag, några nya har börjat i klassen och några har slutat. Vi körde lite lekar för att lära känna de nya bättre och jag tycker det var lite kul att få prata lite mer med de från förra året eftersom vi inte riktigt pratat tidigare om det inte gällde schemat eller andra skolrelaterade ämnen. Efter skolan följde min klasskompis Elin med mig till några affärer i stan för att köpa ett nagellack och en burk med hårfärg till min syster. Sen gick vi in till Espresso House och chillade lite där innan jag tog tåget hem.

Förövrigt har Elin nyss kommit hem från USA och hon tog med ett par converse till mig för endast 450 kr. What an angel.

Elins mochafrappe, själv skippar jag ju choklad och avskyr kaffe ;)

Likes

Comments

Igår kväll var jag och 3 kompisar på Upplandsbrofestivalen där Stor, OIAM, Labyrint och några andra uppträdd. Det var en rolig kväll då jag stötte på många kompisar som också var där och musiken var riktigt bra. Skulle tagit en massa bilder men min mobil dog innan allt börja och jag lämnade kameran hemma tyvärr, men Wilma lånade ut sin mobil så det blev ett par bilder åtminstone.

Likes

Comments

Camilla Skalleberg

Jag är född den 25 oktober 1998 och ska nästa vecka påbörja mitt andra år på Hermods Gymnasium i Stockholm, Inriktningen ekonomi. Sen April har en stor del av min fritid försvunnit eftersom jag fick 6 månaders sommarjobb på McDonalds som slutar i Oktober. De pengar jag tjänar ska delvis shoppas för och en hel del läggs undan till en framtida resa. Jag ska även börja övningsköra så fort mamma har tid att åka och fixa mitt ID, eftersom jag råkat tappa bort mitt pass. Körkortet ska jag finansiera för det mesta själv.

Innan jag började jobba på McDonalds festade jag en hel del, särskilt i vintras, men med tiden har jag börjat med andra prioriteringar. Jag festar fortfarande delvis men mycket tid lägger jag på jobbet.

Mina intressen är ekonomi, sjunga, baka, äta, umgås med kompisar etc. Min största passion i livet är choklad och jag har ätit det ungefär varje dag om året sen några år tillbaka, en dag utan kan vara hemsk för mig. Men nu har jag varit chokladfri i lite mer än 2 veckor och jag hoppas att jag inte faller tillbaka, åtminstone inte lika illa som förr. För att avsluta är mitt drömyrke att vara superkänd sångerska i USA eller framgångsrik egenföretagare.

Likes

Comments