När allt är miserabelt så går en tom själ bland alla gårdar
Du kanske ser det som något vackert men sorgligt
Men allt där i mellan finns det något djupare, En grund till varför ångesten började forma sig inuti mitt huvud
Och varför alla röster började göra sig hemmastadda

De kallade rösterna för monster 
Men pshyket finns djupare än det mest bottenlösaste hållet 
Klanka inte ner och hacka inte
För när jag kommer upp starkare än någonsin
Så kommer du önska dig att du vore blind, för djävulen och alla monster är inte alltid fula , De kan vara vackra och göra sig osynliga i konturrerna av en spegelbild

Caroline Högdahl

Nu var det ett bra tag sen som jag skrev. Dock händer det väldigt ofta nu förtiden.
Vad har hänt är att jag äntligen har flyttat in i lägenheten och skrivit på kontrakt så nu äger jag och min älskade sambo en lägenhet.
Jag har connectat med en sån underbar person. Har även haft mamma på besök då hon har sett den nya lägenheten. Har tagit bort gamla vänner som har visat sig vara oärliga. Min sambo är den bästa människan som finns,han finns alltid där och vi är närmre nu än vi varit förr. Även fast vi alltid har varit nära. Så känns det så skönt att jag kan vakna upp varje dag och aldrig behöva lämna honom. Han är min klippa i alla lägen. Jag älskar min chrille mer än något annat på denna jord.
Min bästavän är så underbar som alltid finns där. Hon förstår mig trots att jag känt henne i 1 månad så är hon den barndomsvännen jag aldrig hade min piff till min puff.
Min ena halva. Och hennes pojkvän är som en bror som alltid ställer upp för en i alla lägen. Jag känner mig så otroligt lycklig nu som är nära så vackra människor.
Nu ska jag sova natti pepz💜💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte riktigt hunnit blogga på ett tag då det har varit mycket inför studenten och flytten inför myresjö på söndag. Studenten var underbar! Var så otroligt mysigt att kunna stå och skrika tills man fick ont i halsen hjärtat bultade och glädjen låg på 1000 volt. Och dessa människorna som jag har lärt känna under dessa magiska 3 åren gör ont lite i hjärtat att jag inte kommer träffa dem varje dag. Tack även till alla som kom till studenten och firade mig ni är fantastiska allihopa och tack för alla presenter ni är så godhjärtade nu ska jag duscha och poppa popcorn
Hörs pepz❤

Likes

Comments

Nu har äntligen sommarvärmen kommit och jag är så tacksam över det för nu kan man åtminstone försöka bli lite brun. Om min hud nu vill ta åt sig av solen. Idag har jag åkt ut till mamma en snabbis och sover här över natten. Har packat klart det sista nu inför flytten så nu är det inte långt kvar gott folk. Har blivit blondare nu och även beställt hårgrejer. Mitt hår mår underbart nu ju! Om 2 dagar kommer min själsfrände också är så taggad!❤

Likes

Comments

Efter en shopping dag med mig själv ligger jag äntligen i sängen och äter chips eftersom att imorgon är jag visst ledig. Då blir det nog att städa och fixa lite i rummet. Köpte världens mest bekväma klackar idag I love them! Köpte även shampoo balsam och hårinpackning och även 2 nya bikinis och någon form utav fotparfym haha vad de kommer på för nya grejer egentligen. Nu ska jag äta chips och ta min onda rygg och glo lite på Youtube se om jockiboi och jonna har lagt upp något nytt! ❤

Likes

Comments

Precis nyss så har jag lämnat tillbaka min värdelösa dator som jag har haft i 3 år nu. Och ingen är gladare än mig som ÄNTLIGEN  SLIPPER DEN!WHOHO!
Sen halv ett så ska jag lämna tillbaka alla skolböcker som jag har haft under detta år. Imorgon blir det även att lämna tillbaka kameran sen är det bara att städa för nästa helg kommer min man till mig!Yay. Sen imorgon är det bara 2 veckor kvar sen är jag fri från skolan. På fredag kommer min nya telefon också. Måste dock spara lite pengar inför flytten ❤

Likes

Comments

Att ligga i sängen och höra mullret ifrån åskan och smattrandet av regnet är någonting som lugnar mig har pluggat lite innan dess. Även hunnit att kolla på lite ex on the beach älskar verkligen det programmet. Och imorgon blir det att pallra sig iväg till skolan trots att jag bara vill ha den 9 juni nu. Men måste man så måste man. Var ett tag sen jag var där eftersom att jag har varit sjuk ett bra långt tag nu men nu är jag frisk och någorlunda kry. Imorgon blir det möten med folk och även lämna in lite papper.
Sov gott alla💜

Likes

Comments

Just nu sitter jag ute och kollar efter josefine. Och tanken slår mig att nu är det inte långt kvar nämnde liknade i ett annat inlägg men nu är det verkligheten som kommer ifatt det är 17 dagar kvar tills jag slutar skolan och runt 27 dagar kvar tills jag flyttar ihop med mannen i mitt liv. Hur jag har kommit att tänka på detta är för att jag såg min syster balklänning idag och jag säger bara en sak: Spechless.. Så otroligt vacker var hon och det är så nära nu så nära.

Likes

Comments

Har just nu uppdaterat bloggen och gjort lite finare. Idag har jag inte gjort så jättemycket utan jag har mest tagit det lugnt. Gick ut till en loppis i skoghall runt 1 där mammas väninna sålde lite grejer, var ganska mysigt då hon bjöd på kaffe och kakor. Trevliga människor runtom och man känner verkligen att nu är det inte långt kvar tills sommaren. Vädret är varmt, det börjar blomstra överallt vart man än går. Och man blir bara allmänt lycklig, nu ska jag snart ta en liten promenad med mamma och bara ta vara på vädret.
Hoppas ni alla människor har en underbar dag eller har haft en.
Ha det fint pepz ❤

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan som jag skrev på bloggen. Eller ens var aktiv här, men vad har hänt sen jag senast skrev i januari någon gång. Jo jag tar äntligen studenten om 20 dagar och det känns helt ofattbart då jag har gått i skolan runt 13 år.
Och nu är allting slut snart det känns helt ofattbart men helt underbart.
Har dock inte varit i skolan så mycket den senaste tiden men ska ta vara på den sista tiden som jag har kvar.
Just nu väntar jag på mat och ska tillbringa helgen med mami.
Chips och dipp sen ikväll också och kvalitetstid med min mamma.
Ska bli bättre på att uppdatera lovar.

Likes

Comments

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag då jag har haft svårt att skriva ut.
Man kan säga att jag har isolerat mig för att vilja visa känslor. Jag vet inte längre hur min framtid ser ut bara att chrille är med i den. Men sen har jag tappat bort mig själv. Jag skulle bli något ha en fin lägenhet barn körkort och allt i den här åldern nu men på senaste tiden har jag blivit rädd.
Rädd för att jag ska misslyckas som människa, som flickvän, som vän, som mamma, dotter ja allting. Mitt självförtroende har kastats ut till sjön.
Skulle behöva en vän för just nu är chrille den enda personen som förstår. Min bästavän hör endast av sig när den behöver cigg, det är i alla fall vad den visar.
Jag har ingen fritid jag seriöst kollar på serier och kollar grejer på ebay jag menar vad är det för sorgligt liv? Jag har gett upp läxor just för att jag är så korkad som inte förstår. Jag har inte ens börjat träna för jag vet att jag skulle bara fortsätta vara lika ful och skabbig.
Jag har gett upp tanken på körkort för jag vet att jag bara skulle kugga och minnas det resten utav mitt liv.
Jag har get upp allt utom chrille och att jag ska bli blond och fixa mitt rum.. yay vilka framtidsplaner.
Just nu är jag bara negativ sorry peps..

Likes

Comments