Sedan Douglas kom till oss har vi haft rutiner så en del saker som jag bara vill att det ska funka för oss.
Det är kloklippning som vi har gjort varannan vecka sedan han kom till oss vid 8 veckors ålder och det är absolut inget problem för oss. Man hör många att det är ett problem att man får gå till veterinären och djuraffären där man får hjälp att göra detta.
Douglas vet vad det är när jag tar fram köttbullar och klosaxen. Han vet att han får en halv köttbulle efter varje tass och det funkar så bra.

Idag har vi haft trädgårds häng hela dagen massor med bus och mys ute. Douglas tycker om att leka det är de bästa han vet han kommer bärande på sin leksak så ska jag kasta den ha en annan hos mig som jag kastar iväg när han hämtat att den första och släppt hos mig :)
Vi har ätit jordgubbar som är en favorit hos honom lika så sockerärter han själv går och tar i trädgårdslandet ; )

Något vi jobbar på är att han ska vilja bada utomhus i sjö,hav och vattenspridare. Fortsättning följer på denna träning.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen första inlägget!
I min blogg kommer du kunna följa min vardag med en oeb (old english bulldog) Douglas hur hans dagar ser ut om mat och våran träning, hans utveckling och massor med fantastiska bilder på min prins. Ni kommer träffa på resterande av min familj mina två barn och min man.
Vi älskar göra allt tillsammans och Douglas är med på allt som han kan vara med på.
Valt att skrivs blogg för vill dela med mig hur fantastiskt det är att ha en old english bulldog i familjen denna fantastiska ras, fantastisk trygg och stabil hund som har en fantastisk karaktär och så grymt kärleksfull.
Likes

Comments