Vi hamnade i Västerås

God kväll på er mina underbara läsare! Sist vi pratade så njöt jag av havet i Bönan men sedan hände grejer. Det är nämligen så att just nu känner jag mig väldigt trött efter att ha kommit hem från.. Västerås. Vad gjorde vi där kanske ni undrar? Var det planerat ? Nej, det var absolut inte planerat men när en av våra vänner ringer och frågar om vi kan hjälpa honom att hämta sin dotter för han har missat bussen så ställer vi upp. Det var ingenting konstigt. Vi hoppade i bilen och åkte till Västerås. En väldigt fin stad måste jag säga. Herremin vad jag njöt av att köra genom Sverige när allt man ser är naturen som kommer till liv, den blåa himlen och gula hav med raps blommor! Vi åt lunch på KFC, stannade i Uppsala en stund för att sträcka på benen och kom hem i tid för att göra tvätten. Det kändes som en varm sommardag idag. Det går rykten som att morgon dagen kommer vara likadana men den har vi redan planerat! Nu ska jag och älsklingen banka oss framför två och titta på Wahlgrens värld! Ha en trevlig kväll allihopa!

Ett gott skratt förlänger livet så glöm inte att skratta idag! XOXO Cristina

Gillar

Kommentarer

hannahsolina
hannahsolina,
Kul att du tyckte om Västerås / Västeråstjej 😊
nouw.com/hannahsolina
CristinaS
CristinaS,
Tyckte väldigt mycket om Västerås! Vacker stad! 🤗😘
nouw.com/cristinas
Ingajohansson
Ingajohansson,
Har aldrig varit i Västerås
nouw.com/ingajohansson
CristinaS
CristinaS,
Det har varit mitt första gång också 😃
nouw.com/cristinas
Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,
Västerås är en väldigt vacker stad, jag skulle ha åkt dit nu på söndag, men det blev ändrat då mitt jobb ringde och behöver ha in mig 😊
nouw.com/dontworrybelikeheidi
CristinaS
CristinaS,
Det är väldigt vackert där.💕
nouw.com/cristinas
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ni stannade till i min hemstad Uppsala, Sverge är fantastiskt
nouw.com/stenhagenbettan
CristinaS
CristinaS,
Jag har faktiskt tänkt på dig när vi åkte förbi Stenhage... det påminde mig om ditt namn och då nämde jag den till min man 😊 Sverige är verkligen fantastisk.
nouw.com/cristinas