Månadens Glossy

I fredags trillade ner denna skönhet i min brevlådan. Det är alltid lika roligt och spännande att få öppna den och se vad som fanns inuti. Denna månaden var tema World of Beauty och inuti lådan hittade man:

- En flyttande eyeliner från Bang Beauty. Nu måste jag säga att de senaste tiden har jag fått många olika eyeliners och jag har inte hunnit testa alla för jag kär inte eyeliner så ofta så vi får se hur det blir med detta .

- En lip& cheek ball från Trifle cosmetics som jag aldrig hört om men som ska vara en brittisk företag som har gjort en produkt som ger perfekt rosa för en naturlig sommarkänsla. Man ska applicera direkt på huden och använda fingrarna för att blanda ut. Spännande att testa.

- En svalkande aloe vera gel fråne n fransk företag som jag inte kan skriva hahaha Det ska hjälpa för att lugna irriterad hud, reducera solskador och perfekta huden. Perfekt att testa nu!

- Nothing by Sweden s naturlig svensktillverkad deo.

- en liten doft från Narciso Rodriguez. som luktar gudomligt.

Denna månaden fick man två bonus produkter också och för mig blev det en högpigmenterad läppfärg från Doucce och intimsorvetter från Libresse

Jag kan säga att det kommer bli roligt att testa några av dessa produkter och jag gillar att de passar perfekt med månadens tema.

Om du inte har testat GLossybpx förr, är intresserad av att göra det och vill prova så kan du få 20 % rabatt på din första box när du startar en prenumeration. Man får hem fem utvalda produkter och bonus produkter för bara 159 kr / månad. Det är ett litet summa för det man får Oftast är värdet på produkterna mycket mer. Mer information hittar du här .

Ett gott skratt förlänger livet så glöm inte att skratta idag! XOXO Cristina

Gillar