Håll humöret uppe

Med tanke på alla restriktioner så har livet ändrat sig och med det så har våra vanor gjort det också. Förut reste man, gick på middagar och gjorde massa saker som vi sedan kunde dela med oss på våra bloggar. Numera ser livet ganska monoton ut. Vi gör samma saker hela tiden och man kan tycka att det är tråkigt och jobbigt. Då tänkte jag att tipsa er om några av mina favorit saker att göra som kan få en tråkig dag bli bättre.


1. Baka något som du inte har bakat förr eller testa ett nytt recept. Passa på nu när man har tid och lust och ger det där receptet som du ville testa för länge sedan eller laga en speciell middag till dig och din partner. Det lär ju pigga up en trist dag.


2. Starta Spotify, lyssna på YouTube eller ta fram din favorit skiva oavsett vad så sätt på din favorit musik och dansa som om det inte fanns någon morgon dagen. Dansa när du städar, dansa när du lagar mat, ge musiken möjligheten att släppa de glada känslorna.

3. Rensa. Rent hus, rent sinne. Det är en av de svåraste sakar att göra. Rensa bland kläder, skor, prylar eller källare. Du behöver inte tre toppar i samma modell och samma färg, eller ha fem knivar som har samma funktion, du behöver inte ha alla dessa ljuslyktor eller saker som du inte har använd på hur länge som helst men som är bra att ha för det kanske kommer en dag.... Du kommer må mycket bättre när det är ren och bra!

4. Titta på de filmerna eller serier som du inte har haft tiden att se, läsa de böckerna som du har sparat för ett bättre tillfälle.

5. Lär dig något nytt. Det finns massa kurser online som man kan ta för att förbättra något som du redan kan eller för att helt enkelt ge dig något nytt allt. Allt från att lära sig ett nytt språk till att designa en webbsida... det kan vara vad som helst. Varför inte prova det nu?

Ett gott skratt förlänger livet så glöm inte att skratta idag! XOXO Cristina

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag lyssnar nästan aldrig på musik

nouw.com/stenhagenbettan
MariasVardag
MariasVardag,

Bra tips 👍🏼

nouw.com/mariasvardag