En lugn kväll!

Jag sitter i soffan och väntar på säsong avslutningen av Wahlgrens värld och älsklingen spelar. Lexie tar det chill och det är en lugn kväll hemma hos oss. Det har inte riktigt varit en sådan dag som man har förväntat sig. Jag hämtade inget paket och gjorde inte så mycket mer än att tvätta och städa på eftermiddag. Därefter satt jag ner för att skriva veckobrevet och fick huvudvärk deluxe. Då var de bara att vila en stund. Nu har den försvunnit så jag hoppas att den stannar borta. Dagens lucka idag blev öppnad och inuti fanns det en läpp penna . Kommer få testa den någon annan gång så får ni se hur det ser ut. Nu ska jag stänga av datorn för dagen. Hörs mer imorgon. ha en fortsatt trevlig kväll!

Ett gott skratt förlänger livet så glöm inte att skratta idag! XOXO Cristina

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Wahlgrens värld tycker jag faktiskt inte om. Jag gillar verkligen inte Bianka, vilken bortskämd tjej det ändå är. Tacka vet jafg Benjamin i så fall, han är en helt annan personlighet än Bianka. Syskon är ju inte direkt jättelika som personer, jag vet. Ändå gillar jag Benjamin bättre på alla plan. Inte sett Wahlgrens värld och kommer nog aldrig till att se heller.

Vad är det din älskling spelar? Dataspel?

Jag är en sådan tråkig person som varken sminkar mig eller annat i den stilen. Det är inte intressant för mig med varken smink eller parfym (dock allergisk mot Parfym)

nouw.com/mynameisjossan