Någon form av rekord

Oj oj oj detta är de längsta blogguppehållet jag haft någonsin. Jag har haft galet fullt upp med allt som november kräver av oss. Bland annat har vi vinterbonat båten och trädgården. I dag tog jag hand om dom sista dahliaknölarna för i går tog jag in mina sista stora blommande Dahlior. Kan ni förstå att dom fortfarande stått sig och att de kan skilja så mellan våra växtzoner. Min lillasyster bor 4 mil härifrån och hennes börjar blomma i maj, mina i september fast vi sätter våra knölar vid samma tidpunkt.

Vi har också trixat färdigt med lister och målning i vardagsrummet och matsalen. De där sista som alltid tar några veckor för länge att fixa med men som är pricken över i et efter en golvläggning. Puhh säger jag faktiskt, jag är orkeslös och har en massa fler saker att ta hand om och fixa med innan julen kan få börja flytta in. Jag har sett att några av er har börjat tjuvstarta och de har inte lockat mig riktigt än. Men när jag städade i förrådet i dag hittade jag våra ljusslingor. Dom borde vi ju kunna börja med eller hur, snart i alla fall hi hi.

Mitt i alla måsten har vi fått en andra våg av Corona. Usch vad trött jag är på att tjata om de där men vissa dagar är den skiten så påtaglig. För ett par veckor sedan kände jag mig väldigt glad och positiv. Jag var tillbaka på jobbet ett par dagar i veckan och hade börjat landa i en bra balans mellan att arbeta hemma och åka till kontoret.

Men nu då... nu är vi tillbaka hemma full tid igen och allt vad de innebär. För att inte deppa i hop fullständigt har jag en lång att göra lista, jag har som mål att beta av minst en grej på listan varje dag och de känns bra, då vet jag att vi sakta tar oss framåt och snart skall ni se att jag står på en stol och hänger upp de första adventspyntet.

Vi skall hämta indisk middag i dag, de är min mans favorit. Njut av kvällen kompisar, de är lördag och mörkret börja falla. De är inte bara en massa måsten, mörkret i November kan vara så mysigt om man bara fyller de med en massa ljus och goda saker att äta och dricka.

Kram


Gillar

Kommentarer