Efter varje besök

Jag har två riktiga Happy places här i Göteborg. När jag känner att de kliar i mina inredningsfingrar och jag vill få inspiration till renovering besöker jag A &Co / Slettvoll i Frölunda och Happy Homes i Billdal.

Vid mitt senaste besök på Sletvoll blev jag sugen på att skapa en egen skulptur. Något stort, yvigt som bygger lite höjd i rummet. Tog med mig lite skrot från mina svärföräldrars byggarbetsplats i Hovås när inspirationen fortfarande levde kvar. Knåpade, fixade och tixade, se resutlatet nedan. Visst blev de fint?!

I Kroatien väcktes ett starkt ha begär av naturen. Ni vet ju sedan innan att jag älskar jordiga toner, sten och trä, nu om ännu mer kan jag medge. Jag håller på att planera för vår kommande renovering av vårt sovrum. De skall nämligen få flytta upp till övervåningen. Vi har väntat ett tag då vi har ett hus med många trappor och våningar. Vi har ju småttingar som fortfarande kommer över på nätterna i bland. Så för att slippa olyckor har vi bott kvar på de enklaste planet.

Men som sagt planeringen har påbörjats. Vårt hus är från 70- talet och har en hel del fina spår kvar från tidsepoken. Bland annat har jag en tygtapet i garderoben i rummet som skall bli sovrum, blev därför sugen på att sätta någon form av naturtapet i sjögräs, sisal eller kanske tyg. Hittade så fina saker från Mark Alexander på Happy homes i går, checka in detta.

Har ni inte koll på Mark Alexander sedan tidigare så kika in på deras sida, deras tapeter är riktiga hantverk, på riktigt.

Ha en fin helg kära läsare, låt hösten inspirera dig:)

Kram

Gillar

Kommentarer