Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag hos fina Frida och gjorde henne iordning för hennes studentbal! Såhär blev resultatet och är lagom avis på henne som får gå på bal ikväll! Gjorde en ganska klassisk uppsättning med lockar och en naturlig sminkning som passade perfekt till hennes klänning! 

Likes

Comments

​Byxor/zara - Kofta/Ginatricot

Likes

Comments

Hejsan! Ville bara kika in här snabbt och säga hej, min dag har vart helt underbar verkligen! Så glad och vädret är helt prefekt!! Måste springa iväg till bussen nu men skriver mer senare! Puss på er!

Likes

Comments

Hej! Nu var det måndag igen och helt ny vecka! Många tankar som snurrar i huvudet men ska göra det absolut bästa av denna veckan iallafall! I Fredags var vi några stycken hos Nellie och det blev en grymt bra kväll! Resten av helgen har jag inte gjort nått speciellt så det har faktiskt vart riktigt skönt att ha fått andas ut lite. Har även vart ledig denna helgen så samlar nya krafter med jobb tre helger i rad sen, det blir nog bra ändå! 

Kom precis hem från gymmet, var bara där en stund faktiskt men det var ändå väldigt skönt! Resten av kvällen ska jag spendera med en uppsats som jag skjutit upp allt för länge nu som måste va klar v.19! Hoppas eran vecka blir grym! Hörs senare PUSSS

Likes

Comments

Likes

Comments

Har varit väldigt rörigt de senaste dagarna vilket gjort att bloggen blivit lidande en del, kan nog bli så ett tag framöver men jag kikar in när jag har ork och lust! Puss på er! ​

Likes

Comments

Mina två vårfavoriter i garderoben för tillfället (tillsammans med new balance skorna såklart!). Hade gärna börjat ha mer våriga kläder redan nu men de två senaste dagarna har jag spenderat i kängor och täckjacka på grund av spöregn från morgon till kväll. Hoppas verkligen det blir bättre väder snart!!

Likes

Comments