Hej! Det händer mycket nuförtiden så har aldrig tid att blogga men men. Var ledig idag pga inställd lektion och imorgon ska jag baka med mamma och på eftermiddagen får jag besök. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, vi hörs! Detta åt jag till middag idag, enkelt O bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Min helg har varit rörig, händelserik och rolig. Har blan annat firat min bror och träffat Anna. Vi höres!

Likes

Comments

Godmorgon! Redan onsdag och vi var lediga både måndes och tisdes. Men snart Helg igen så jag tror jag överlever. Tränat lite sen senast, pluggat O massa annat vanligt. Aja ska ta på jacka O skor nu. Puss!
Likes

Comments

Godmorgon! Måndag igen hörrni. Denna veckan blir det fullt upp med rep inför premiär, resa till Lund med skolan, premiär O föreställning, möte, övningsköra. En hel del alltså.

Och igår pratade jag Anna i telefon i 2 timmar, det var ju behövligt kan jag berätta, trots att vi träffats på träningen några timmar tidigare.

Dessutom gav jag upp i fredags och drog på mig vinterjackan. Tänker inte frysa längre. Ni får ha det så bra!Likes

Comments

Hej! Det är fars dag idag! Så säger grattis till alla pappor. Idag ska jag träna och äta ute, beställt bord och allt. Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Goddag! Har ju varit i skolan idag i stan och det var helt okej då vi mest lekte och gjorde teaterlvningar. Fick tillfälle att träffa ettorna och tvåorna lite mer. Det var väldigt fint!
Puss!Likes

Comments

Heeej! Har varit och tränat och badat med bror min. Och imorgon ska jag till skolan igen, det är öppet hus så är du en 9:a eller annan som är intresserad av teaterlinjen på C4 så dra dit. Det börjar 10!

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej! Är mysis idag med min Björnjacka/kofta. Och så går jag runt och lyssnar på bon jovi och navid modiri & gudarna.

Hade infomöte idag angående högskolor och det satte verkligen igång min hjärna. Så nu är jag i full gång med att hitta skola och linje. Men ska prata med syon.

Vi var och tittade på "tommynator" idag. Det är en enmanspjäs som var sjukligt bra och genomtänkt. Se den om ni har tillfälle. Begåvad kille!

Vi hörs! /j

Likes

Comments

Det är kallt, men för varmt för halsduk. Det är ljust, men för mörkt för att gå hem själv. Det är mysigt. Men alldeles för otillåtet. Hösten och vintern omringar oss alla och ingen vet riktigt när vintern tar över efter hösten. Det bara händer. Vi står mitt i det hela och ändå är vi för blinda för att se det hända.Likes

Comments

Hej, hallå, godmorgon! Tiden springer iväg och jag hinner inte riktigt med. Har tänkt blogga flera dagar men det kommer alltid något annat ivägen.

Idag är det onsdag i alla fall och jag ska träna för första gången sen fredagen innan lover. Har ju varit sjuk, halleluja!

Ville mest bara säga hej, så HEJ!Likes

Comments