Pysslade lite igår. Hittade tavlor på internet som jag tyckte var väldigt fina men kände att jag hellre gör dem själv :)

Passade perfekt på vår tavelhylla i vardagsrummet!

Elin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När jag vill ta det lugnt och vara för mig själv så brukar jag baka. Det är avkopplande, särskilt när man bakar något så enkelt som muffins.

Det blev två sorters muffins, nämligen muffins med hackad mörk choklad och muffins med äpple & kanel.

Blev att jag bjöd Fredrik på en fika på kvällen :)

Elin

Likes

Comments

Om en timme för 1 vecka sedan fick vi vår lille överraskning. August föddes, 5 v för tidigt!

Han är fantastisk!

Elin

Likes

Comments

Vi undrar vem du är!

Om 3 v och 5 dagar räknas du som "färdig" och är välkommen ut. Dock kanske du trivs bra där inne i värmen och väljer att stanna ytterligare 5 veckor (v 42) men då lär jag vara lagom trött på den tunga magen.

Tänk att det max är 8 v och 5 dagar tills du är i vår famn, helt ofattbart! Om två veckor så är det 7 mån sedan vi plussade ..det har gått fort om man säger så. Konstigt nog eftersom jag har mått så pass dåligt under graviditeten.

Nu är det dags att snart ta den tjugonde järntabletten i rad (i stort sett utan illamående) och sen krypa till kojs.

Elin

Likes

Comments

Älskar dessa underbara varelser så ofantligt mycket! Mina bästa kompisar, utan tvekan!

Hittade en fin text idag:

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down 'happy'. They told me I didn't understand the assignment, and I told them they didn't understand life" - John Lennon

En viktig tanke :)

Sovtajm, natti!

Likes

Comments

Då var midsommar över för det här året. Vilket väder det var. 28! grader varmt och kvavt, men det funkade ändå bra för mig eftersom jag doppade fötterna i sjön regelbundet, såå skönt :) Det blev sill & nypotatis, jordgubbar, tipspromenad, dans runt midsommarstången, goda drycker, fotbollsmatch, grill och massa prat. Som ni kanske förstår så var det en riktigt härlig midsommarafton :)

Dagen efter gjorde vi inte ett dugg. Det var lika varmt då så vi chillade bara i soffan. Bilbo klagade inte :)

Elin

Likes

Comments

Idag blev det ett litet besök på Ikea, men en ganska snabb vända pga sammandragningar och värmen. Vi hittade lite grann i alla fall :) Vi kände att vi behövde en paus ifrån målandet.

Därefter tog vi en liten vila i soffan, kunde inte somna igår kväll. Somnade väl vid 02-tiden och vaknade ganska tidigt idag så har varit rätt slö. Blir så när bebis inte ligger still och när sammandragningarna kör igång. Sen känns det som att man har världens minsta blåsa just nu också. Kan inte dricka ett litet glas vatten innan jag lägger mig utan att jag måste gå upp jättenödig på natten. Sen att jag nästan får rulla ur sängen pga foglossningen är en annan sak. Men men, det är inte så länge kvar nu och det ska bli väldigt skönt att bära barnet utanpå magen i stället för innanför ;)

I kväll satte vi upp partytältet inför midsommarafton hos mina föräldrar. Vi firar där varje år och det är så mysigt. Sill-lunch, jordgubbar, tipsrunda (som jag och Fredrik håller i), fotbollsmatch, god grillbuffe, god dricka och härligt sällskap :) Kan ju inte bli bättre! Det blir tranbärslemonad, citronjuice och någon somersby cider för min del, finns mycket gott alkoholfritt :)

Elin

Likes

Comments

I förmiddags så tänkte vi gå ut på en liten udde tillsammans med hundarna men när vi kom ut dit så kunde man gå vidare, så det blev en ganska lång promenad tillslut. Så himla fint. Den nyfunna promenadstigen kommer vi att gå fler gånger, under alla årstider. Hundarna älskade det. Vi älskade det. Finns egentligen ingen bättre start på dagen än att gå en promenad tillsammans!

Elin

Likes

Comments

Sveriges nationaldag! Redan en vecka av juni månad har gått, galet :) bara lite mer än 2 månader kvar till BF.

Vi brukar inte fira den här dagen med något speciellt, möjligtvis en jordgubbstårta men det blev det inte idag! Vi åkte och köpte kulglass och en bär-smoothie på ett glasscafe i stället, supergott :) Vi tog tre kulor var. Jag tog blåbär, jordgubb och pekannöt. Fredrik tog hallonsorbet, mangosorbet och pekannöt! Vi tog hem det och åt det i trädgården! Myyys

Elin

Likes

Comments

Igår tog vi oss en tur ut till mina föräldrar. Det är såå fint där ute och det tänkte man inte på när man växte upp där, men vilken uppväxt man har haft egentligen!

Vi blev bjudna på middag och glass, och vi tog det bara allmänt lugnt. Eftersom det är sjötomt så blåser det mer där ute och det var fantastiskt skönt som gravid kan jag säga, haha.

Lite bilder :)

Elin

Likes

Comments