Depression och ångest på högvarv igen

Idag är ingen bra dag... Har inte haft många bra dagar dom senaste 2 månaderna men som sagt så är man tyvärr van. För över en månad sen fick mitt huvud med hjälp av min ångest och depression för sig att jag inte behöver äta fast jag är hungrig. Magen skriker men huvudet säger att jag inte är hungrig och blir illamående när jag tvingar i mig mat... Det ända jag konstigt nog kan få i mig utan problem med min hjärna är Snickers glass... 🤔😶 Varför vet jag inte?.

Jag har inte sovit ordentligt sen i början av juli och i början så led jag av insomna ordentligt så jag va vaken till att jag kraschade av trötthet... 😴

Jag lider av depression, både panikångest och ångest sen även social fobi. Så dåliga dagar kan jag inte ens lämna lägenheten utan att få panik o börja skaka o svettas som en tok.
Men ut måste jag för måste rasta Molly, så då sätter jag i hörlurarna med musik o solglasögon så folk inte ska se mina blodsprängda ögon av trötthet och tårar. För ångesten gör så att man kan börja gråta av vad som helst, när som helst.

Folk tror att man är lat o osocial. Och vissa tycker att bara för att man är en bra skådis o målar på ett leende så kan de ju inte vara något fel på än. Men det dom inte förstår eller vet är att en person som lider av depression och ångest bland annat är oftast riktigt bra skådespelare och låsas som att allt är bra för att inte störa andra med hur dom mår.

Mamma frågar mig varje dag hur jag mår och om jag har ätit och jag säger samma sak varje gång. "Jag mår bra och jodå jag har ätit." Vilket i sin tur egentligen betyder "Nej jag mår inte bra men jag vill inte oroa dig med mitt mående o mina problem o stress. Och nej jag har inte ätit mat idag förutom glass och chips vilket jag kan få ner utan problem. Men jag vill inte oroa dig i onödan så jag ljuger i stället då du ska vara mindre orolig för mig."

Ända gången jag kan få lugn o ro från mitt huvud är när jag kollar på film eller serier eller spelar på mobilen. Då fokuserar mitt huvud bara på det och jag får vila från allt som händer i mitt huvud för en stund.

Nä nu måste jag försöka ta mig upp ur sängen och gå ut med Molly. Men jag vet att jag kommer att krypa in under täcket igen när jag väl kommer in från promenaden... 😞

#depression #fuckdepression #ångest #panikångest #anxiety #panicanxiety #socialfobi #trött #utmattad #äterintefastjagborde #värdelöst

  • 20 visningar
  • Nära Turinge, Nykvarn

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229