Undviker pluggandet till högskoleprovet på lördag genom att leka lite med hamstern. Sjukt söt på avstånd men bits som en viking. Bäst att hålla sig en bit bort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Solen har värmt senaste dagarna och termometern visar plus. Spenderar all tid jag kan utomhus och bara njuter av all d-vitamin. Bara för att jag skriver det här idag så är det mulet, men det spelar ingen roll för mina vårkänslor är på topp!! Började förkultivera redan i februari så lägenheten är full med små växter av alla de sorter, och våren är redan här. I alla fall i lägenheten. Förra veckan var mitt humör på den sämre sidan. Allting kändes tungt, stressigt och jag kände mig ofräsch. Trots att det bara är tisdag så känns det som att den här veckan kommer väga upp för den förra! Är peppad på att plugga, mina växter växer för fullt, jag går runt och sjunger och allt känns bara... ja underbart. Våren alltså. Underbar tid på året.

Ska nu ut och försöka andas lite frisk luft tillsammans med min trogna springare

Denna fina blomma är min favorit 😚 Om man nu får ha sånna. Det är en kravodlad tomatplanta och dessutom störst i flocken för tillfället. Hoppas på mumsiga solmogna tomater i sommar!

Likes

Comments

Var snabbt förbi akademihandeln idag för att titta lite på rean. Köpte en bok igår som dessvärre var tvåan i en serie så var tvungen att leta upp ettan. Just den boken jag skulle ha var slutsåld men bokade den tills senare och hittade 3 andra böcker. Måste börja läsa mycket mer än tidigare. I den takten jag läser nu kommer jag inte hinna med mycket innan jag kolar. Vill ha ett helt bibliotek med böcker jag har läst! Är en bra bit bort från det men jag kan säkert fylla en bokhylla hittills.

Böckerna jag hittade idag var "Dr Jekyll & Mr. Hyde", "American Phsycho", och "Katten Chloe". På beställning la jag "Gatukatten Bob" som kommer till veckan. Nu behöver jag inte oroa mig för vad jag ska läsa ett tag fram över i alla fall.
Ciao

Likes

Comments

Kan inleda inlägget med att jag klarade examinationen i kemi förra veckan! Är sjukt nöjd och glad! Det innebär förhoppningsvis att jag tar mig in på skola och kan bo i samma stad som Stina igen. Saknar henne massor...

I alla fall. I tisdags lagade Johnny entrecote i ugn och hemmagjorda sötpotatisstrips 😍 Han var sådär sjukt söt som vanligt och hade lagt ut rosblad över hela bordet och dukat jättefint. Riktig keeper 😙

Annars är det mycket häst som vanligt. Hjärtat har blivit så duktig på att hålla uppe tempot och vi kämpar för att få bort dem där kilona 💪. Tycker redan jag ser lite skillnad men kan såklart vara inbillning...

Ciao

Likes

Comments

Contains affiliate links

I Januari så påbörjade jag min första bullet journal. Ville starta så fort som möjligt så tog närmaste anteckningsbok och bara körde. En bullet journal är en blandning mellan en dagbok, kalender, att-göra-listor, och en anteckningsbok. Har alltid haft någon typ av besatthet utav stationery och nu har jag en anledning att använda allt! Självklart nöjde jag min inte med den fula gamla boken jag började i, utan beställde nyligen en äkta bullet journal. Den kom hem igår och ska snart skriva mina första rader i den. Sitter och läser om olika pennor nu som är passande i den. Vill inte att det ska blöda igenom sidorna. Blir nog att beställa ett helt gäng pennor strax då!

Likes

Comments

Efter en hemsk tisdag så blev onsdagen bättre. Orkar inte ens beskriva min tisdag men kan säga att den innefattar kokande kaffe spillt överallt inklusive på mig.

Igår skjutsade jag min mor till sunderbyn för att undersöka ögonen. Vi hade väldigt trevligt då det var längesen vi träffades längre än en stund (mitt fel jag vet men har haft mycket att göra). när vi var klara i sunderbyn for vi förbi storheden och gick på hööks och biltema. Hittade självklart lite småtjafs till Bayern och köpte även skor till Akita! Får se vad hon tycker om dem 😂 Som det är nu kan hon nä.ligen inte gå ut då det är kallt för hon får isklumpar under tassarna och fryser så mycket.

På biltema hittade jag en cake pops form på rea så for snabbt hem och bakade lite innan stallet. De blev faktiskt otroligt bra 👌😍

Nu plugg som ALLTID och sen ska Felicia följa mig till Bayo!

Likes

Comments

Utöver allt plugg och hästande så hinner jag ibland med roligheter. Igår åt vi middag på 1906 med Jens & Ellinore för att sedan spela brädspel hemma hos dem. En lagom kväll helt enkelt då jag gick upp 7 för att ta ut hästarna.

Har förlängt pluggandet med en månad för att jag skulle kunna ta det lugnt över jul. Så nu är det istället ännu mer att göra eftersom jag även ska göra fysiken i januari. Har alltså en månad på mig att göra en kurs som på natur tar 2 år 🤔 Vilken tur att jag är så bra så det inte är några problem 👏

Blir mycket häst till veckan också då Sara tyvärr blivit sjuk, så jag lär inte vara kontaktbar under kommande vecka. Kaffe kommer bli min nya partner. Sorry Johnny, step aside för jag har en ny älskare 😘

Likes

Comments

Följde min mor på julmys igår fastän jag egentligen inte alls hade tid. Behövde verkligen julkänslan. Det var så mysigt med glögg, pepparkakor, julmusik, och även en tomte 😍 Marita delade ut julklappar, vilket var en välbehövlig fotkräm.

Idag ska har jag Aska ända in mot kvällen. Det blir mysigt med sällskap då jag ändå bara ska sitta och göra prov hela dagen. Måste få in det idag så har startat vattenkokaren och ska ta mig ett örtte med positiv energi. Får hoppas det går bra!

Likes

Comments

Idag fick Aska följa med till stallet! Otroligt nog var hon väldigt lydig och snäll hela dagen. Hästarna var mer nyfikna på henne än vad hon var på dem. På bilden luktar hon på gräset och bryr sig inte alls om hästarna.

Har kanske sagt att jag började plugga nu i november, och har även fått mitt första prov rättat som C. Är väl helt okej antar jag.

Förutom att plugga idag så ska jag också på Oriflame julmust. Vilket jag egentligen inte alls har tid med då jag har provet imorgon, men vill dricka glögg, lyssna på julmusik och få julkänsla! Får helt enkelt dricka massa kaffe och plugga extra mycket nu!

Likes

Comments