YouTube
Alcatrazzia

Jössös så ivrig jag är.

Jag har gått och väntat på ett paket nu i flera veckor. Spårade det idag igen för att se om det kommer i min riktning snart och det gör den! Min älskade tatueringsmaskin jag väntat så länge på är i grannkommun så jag hoppas så innerligt att den kommer idag. Jag har alla tillbehör osv hemma redan. Eller nja jag behöver en filtpenna men är juh inte så svårt att få tag på :) Sen är det bara att tuta och köra så jag lär mig. Kan knappt bärga mig till jag lärt mig ordentligt så jag kan köra på mina vänner och deras vänner. Så ja idag är jag ivrig!

Ha en fortsatt bra dag alla.

Kärlek & respekt <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vardagen

Varit ute o gått med Flisan i skogen så hon fick springa av sig massor. Älskar att se henne springa lös så. Var inne i stan o hämtade lite mat oxå så nu är jag ryysligt mätt. Inväntar att min son ska ringa mig så jag kan hämta upp honom o köra honom till sin pappa. Han har sovit över hos en kompis för första gången i sitt liv. Så har nog varit spännande för honom. Ska även plocka ihop mitt ps4a och min PC för att transpotera bort det till min bror för vi ska sitta o spela o bara hänga ikväll då vi båda är barnlediga. Ska bli riktigt mysigt faktiskt att få umgås med bara min bror en hel kväll utan att bli avbrutna av barnen 😊 Blir spela ghost recon betan ps4an och lite EVE eller något på PC. Får se hur vi gör. Kanske fastnar helt på betan vem vet 😊

Ha en underbar fredag alla.

Kärlek & Respekt

Likes

Comments

vardagen
Då vart det redan Onsdag!

God morgon folket. Veckorna går fort, det är redan onsdag. Sovit riktigt gott i natt faktiskt. Det var längesen. Jag har juh sömnsvårigheter så det skriker om det. Jag gick och la mig redan runt tio igår kväll men somnade inte fören fyra tiden i morse. Men de timmar jag sovit har jag sovit som en stock.

Jag la juh upp ett klipp (finns här under och högst upp på sidan) om mina tankar och funderingar häromdagen och lovade ett nytt klipp idag. Men nu är det såhär att jag vaknade upp dunderförkyld och lite febrig så jag känner inte riktigt för att spela in idag. Låter som en kråka och det är inte så skoj att lyssna då kan jag tänka mig. Men jag lovar att spela in och lägga upp det nya klippet när jag blivit lite bättre.

Så eftersom jag är förkyld och inte har någon ork alls typ så får det bli att sitta och spela idag i stället hela dagen eller lyssna på ljudbok och sitta med mina 5D tavlor jag håller på med. Riktigt roligt faktiskt.

Ha en bra dag världen.

Kärlek & Respekt!

Likes

Comments

vardagen
Joråsåatteeeh

Plötsligt händer det där som man funderat på i många år. Nu är det gjort äntligen. Jag har beställt en tatueringsmaskin! Jössös och hoppla kerstin hur ska detta gå jag som inte ens kan rita streckgubbar på fri hand! Beställt träningsskinn oxå så det kommer nog gå bra. Hoppas jag. Aldrig jag kör på en människa (som är i sina sinnesfulla bruk) innan jag ens lärt mig ordentligt.

Nu sitter jag äntligen ner med en kopp kaffe och stressar av mig lite. Varit och flängt runt som en toka hela dagen känns det som.

Igår la jag upp mitt allra första vlogg inlägg på min youtubesida. Hade tänkt jag skulle lägga upp 1-2 klipp/filmer i veckan. Det beror lite på hur mina tankegångar fungerar. Kolla gärna in första klippet som är i inlägget före detta. Först läser jag något jag skrev ut här för ett år sen men efter det så pratar jag fritt om hur jag tycker och tänker om föräldrarskap och barn. Imorgon tänkte jag att jag skulle försöka spela in nästa tankar och funderingar klipp och det kommer nog handla om busschaufförer. Låter trist tänker ni nog men jag har verkligen funderat lite över deras jobb och hur det egentligen fungerar. Är så man blir mörkrädd faktiskt. Spännande. Så får så se hur det klippet blir.


Ha en trevlig kväll på er alla där ute.

Kärlek & Respekt!

Likes

Comments

Ooops nu har jag glömt att uppdatera igen. Fy på mig det får bli bättring på det. G har lov denna veckan så vi hoppas på att hans glasögon kommer snart så han hinner vänja ögonen och bli av med skallbanken innan skolan börjar. Själv har jag skapat ett twitch account som jag tänkte streama på när jag spelar. Givetvis har har jag suttit några timmar med det idag. Ni som är intresserade av sånt kan leta upp mig på namn CraazyMama där ute och följ mig gärna. Ni som inte är intresserade av sånt struntar helt enkelt att leta upp mig där. Just nu tänkte jag mest köra squad på CoD Ghost så jag levlar upp den. Fasen så roligt det är. Nu ska jag iaf krypa ner i loppelådan med hundarna och kolla SE3 av Shameless som äntligen kommit ut på Netflix.

God natt

Kärlek & Respekt

Likes

Comments

Tankar

Som bilden beskriver så är det barnens rätt att få må bra. Allt för ofta hör man att föräldrar bråkar om vart barnen ska bo osv. Ett exempel är att nu vill Gs pappa att G bor där varannan vecka men G vill inte det utan han vill ha det som det är nu. För han tycker att det är bra så. Han har blivit kastad hit och dit av socialen och nu har han äntligen landat här lite. Vi har lång väg kvar att gå självklart då vi måste reparera vissa saker som krasades sönder när dom tog honom. Då tycker inte jag att man ska hålla på och krångla vilket bara stressar honom. Självklart ska han bo där varannan vecka sen när han känner sig redo. Vi kan krångla med det sen när han mår lite bättre. Men det är något som vi som föräldrar måste jobba på och inte G för han är barn och ska inte känna ansvar och vara orolig.

Många andra gör felet att om de blivit svikna på ett eller annat sätt av sin partner eller helt enkelt som man så fint brukar säga "vuxit ifrån varandra" så gör dom flesta fel i att stanna kvar för barnen skull. Det är INTE för barnens skull. Barn är inte dumma. Barn både ser och känner hur ni mår. Barnen far illa av att ni stannar kvar för deras skull. Då känner dom att mycket är deras ansvar och likaså att de känner skuldkänslor. Antagligen att dom föddes och är deras fel att du måste stanna kvar för deras skull. Vill ni göra något för barnen så dela på er. Barnen blir säkert ledsna såklart när den ena föräldern flyttar men det går över när dom ser att den föräldern mår mycket bättre och likaså boendeföräldern. Men vem ska barnen bo hos då? Det är en jätte svår fråga. Mamman blir automatiskt tilldelad barnen. Varför är det så? Varför kan inte barnen bo hos pappan likaväl? I många fall är det bättre. Papporna är lika mycket värda (i de flesta fall) som mammorna är. Sen finns det självklart både mammor och pappor som inte är lämpliga alls för att ha barn. Jag tycker att barnen själva ska få säga sin sak i frågan istället för att man ska höra jag vill bo hos t.ex pappa men mamman säger nej det är bättre du bor här. Vill man barnen ska må bra så tycker jag att barnen ska få bo där dom vill bo. Man får inte vara egoistisk och tvinga barnen att bo hos den dom inte vill bo hos. Det betyder inte att barnen älskar dig mindre för det. Det betyder inte att du är mindre värd än den andra föräldern. Det betyder bara att barnen vill bo just där. Kanske för att dom alltid bott där eller kanske för att där dom vill bo är nytt, spännande och kanske närmare bästa kompisen. Man måste lära sig att lyssna på barnen. Det är jätte viktigt. Tyvärr är det många föräldrar som är egoistiska och lyssnar bara på sina egna känslor. Och jag dömer inte dom för det är jätte lätt att känna så. Barnen är ändå hela ens liv.

Barnen är hela ens liv därför är det viktigt att man lyssnar på dom så dom får må så bra som möjligt. Inte vad du vill och vad du känner. Vill barnen bo hos den andra låt dom då göra det. Men vill dom bo hos den andra och det inte är lämpligt så självklart kämpa för att det inte blir så. Men snälla kämpa inte för barnen för din egosim. Barnen älskar dig ändå. Man kan aldrig bråka om barnen och deras kärlek. Barnen har kärlek till er båda. Glöm aldrig det. 

En annan sak som är jätte viktig är att när barnen "valt" sitt boende så får ni inte komma med gliringar eller säga hur ledsna ni är för dom valt att bo hos den andre. För då sätter ni dom i en dålig situation med dåligt samvete och stress. Låt dom må bra av sitt val. Sen hur du känner måste du svälja det. Tala aldrig om för barnen att du hellre vill dom ska bo hos dig. Kom inte och försök muta barnen eller köpa barnen för det funkar inte. Själv kommer jag svälja min egoism den dagen G säger han vill bo hos pappa varannan vecka eller kanske rent av flytta dit på heltid. Det handlar inte om vad jag vill. Jag personligen hade mått riktigt dåligt av att ha G boende hos mig om jag vetat att han hellre hade velat bo hos pappa. Det hade som sagt fått mig att må dåligt som tusan. Då hade jag haft dåligt samvete så det skriker. Vill juh inte mitt barn ska bo hos mig mot sin vilja. 

Kärlek & Respekt

Likes

Comments

Humor

Faktiskt roligast idag. Det dom sjunger om är så typiskt en vanlig vardag för dom flesta.

Likes

Comments

Tankar

Något jag funderat mycket på och nu framförallt sista tiden då min syster ska ha barn. Varför klappar man alltid mamman på magen och säger bra jobbat när man får re​da på att denne ska ha barn? Är det inte bra jobbat av pappan då? Jag tror nog att han haft ett finger med i spelet oxå så att säga. Men visst vore det skumt om man gick fram och klappade den blivande pappan på paketet och säger bra jobbat, men han var juh lixom oxå med i tillverkningen får man hoppas. Rekommenderar inte att ni klappar pappan på paketet då den blivande mamman lär vara hormonell och risken är du får dig en tjottablenga. Men ni fattar nog vad jag menar och vill komma till. 

Det är egentligen männen som har det värst under en graviditet om man bara tänker efter lite. Visst det är fan ingen dans på rosor att vara gravid är inte det jag menar. Det jag menar är att männen ska stå ut i 9 månader med en jävla massa jobbigheter. Först ca tre månader ska han stå ut med att kvinnan kanske kaskadspyr eller i bästa fall spyr lite i munnen varje morgon och kanske kväll och ev när hon känner diverse lukter som hon inte klarar av helt plötsligt. Männen måste bege sig ut i Juni och leta med lykta efter skumtomtar som kvinnan helt plötsligt fått för sig att inte kunna leva utan klockan tre på natten en söndag. Och gud nåde den stackarn om han kommer hem med fel sorts tomtar eller märke på tomtarna och än värre INGA skumtomtar alls. Skulle det hända vilket är ganska troligt i Juni så blir det för mannen att ta täcket och en kudde och lägga sig på soffan för då är han inte mycket värd. Mannen får stå ut med alla humörsvängningar som vi kvinnor oxå får, nja inte bara under en graviditet men mest då. Ena stunden skrattar vi med mannen och i andra skriker vi på dom. Hur ska vi ha det? Inte lätt för en man att leva med en gravid kvinna. Man lipar för man inte kommer i sina favorit byxor osv. Kvinnan känner sig tjock, ja kanske för att man är det. Och den stackars mannen kan inte säga som det är för då blir han antagligen utslängd några timmar. Inte konstigt att männen kanske håller sig undan under en graviditet. Dom smyger mest längst väggarna och det är fullt förståeligt dock. Jag har själv varit gravid och jag var inte heller så lätt att tas med. Hade kunnat skriva oändligt mycket mer om hur de stackars männen har det under en graviditet men jag lämnar ämnet där och går vidare på nästa.

Är ganska orättvist mot männen i allmänhet egentligen. Kolla bara på när det vankas bröllop t.ex då hamnar bruden i fokus även där. Vart hamnar mannen jo han hamnar bakom i skuggan som något bihang bara. Lite som ett måste för bruden kan inte stå ensam vid altaret även om allt handlar om bruden. Varför är det så? Varför är det brudens dag? Brudgumen då? Han ska väl oxå gifta sig? Fast det verkar nästan inte så när man pratar med folk om just bröllop för då är det bara vad bruden ska ha på sig, vad hon ska ha för frisyr, smink, underkläder, skor mm mm mm mm. Bruden bestämmer det mesta. Jag retar mig på sånt helt ärligt. Jag tycker att man ska se den blivande maken oxå. Är ju hans dag oxå. Fast om man lyssnar på folk som sagt som ska gifta sig och likaså när man kollar film så handlar ALLT om bruden. Jag tycker det är ganska orättvist. Om det nu ska vara så så tycker jag att bruden kan stå där framme ensam och säga ja till prästen. För det är juh ändå hennes dag... Löjligt!

Man är faktiskt två som tillverkar barn och likaså två som gifter sig. SLUTA fokusera bara på bruden och visa att mannen faktiskt oxå finns. Männen måste oxå få känna att det är deras barn och deras dag när det vankas giftemål. Lyft fram männen i såna här sammanhang och få dom att känna sig stolta oxå. Sluta mjäka med kvinnorna för utan männen hade dom inte hamnat i de här situationerna alls! 


Kärlek & Respekt

Likes

Comments

Ber om ursäkt det tagit några dagar mellan min förra inlägg och detta. Har inte gjort något egentligen men ändå haft fullt upp hur det nu går ihop. G varit dålig igen och massa annat på schemat. Denna veckan ganska lugn. På fredag ska jag till optikern med G. Han har alltid sagt att han är klumpig men ack vad vi bedragit oss. Han ser inte. Har han aldrig sagt och tanken på att fråga honom om synen har inte heller slagit mig om jag ska vara ärlig. Ville bara skriva detta inlägg för att be om ursäkt för jag inte uppdaterat er.

God natt

Kärlek & Respekt ❤️

Likes

Comments