Header

Jag tror jag börjar bli paraboid. Är extremt nervös hela tiden för olika anledningar som dunkar i min skalle. Saknar även vissa känslor och har en stor tomhetskänsla hela tiden.
Har aldrig haft det såhär innan och vissa tror det är kopplat med min operation. Förstår dock inte hur det kan vara så.
Vet inte heller om jag vågar ta upp mina paraboida tankar med en läkare.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har börjat sätta upp mitt hår i 2 toffsar. Cuz why not. De e så sött.
Ska på konstutställning idag. Har man inget bättre för sig så. Kommer inte ihåg vart dock.. Hanna kör så xD
På tal om kör. Ska snart börja med mitt körkort. Taggataggatagga. Är dock lite rädd, wä ;C

selfies.Likes

Comments

Har aldrig sett en bild på min rygg ifrån sidan så detta blev en chock för mig.
KOLLA VAD LÅNGA DOM E!
Asså wä, shit.

Jag var i Malmö idag på röntgen och träffade läkaren samt gick igenom nya träningsövningar med min sjukgymnast och tog ett blodprov. Gick igenom lite saker som att mitt vänstra ben domnar och tydligen var det ovanligt. Dom hoppas och tror dock att det är en muskel som är stram. Så nerven hamnat i kläm då. Så ska börja träna upp det.
Ska till och med få gå till sjukgymnast här där jag bor också.
Annars kollar dom nu bara upp om jag har fått någon infektion efter titanen annars e de bra.Likes

Comments

Jag har räknat ut en jobbig sak.
JAG är född i en borgarfamilj. Hur fan gick detta till?
Idk.. tror jag är en bortbyting.
Träffade min mammas faster och kusin för första gången idag. Och ja.. hennes kusin va en snobb. Och kunde bara prata om pengar, resor och sånt. BLÖ.
Sen har jag ju pappas släkt där alla är högfärdiga idioter. Och sen finns det ett ex antal egenföretagare i släkten.


OOch här kommer jag och ska starta en tatueringsstudio eller bli författare. Humhum...

Likes

Comments

Inatt vid 1 tiden gav jag upp med att sova då jag hade bestämt mig för att gå till skolan nu när det ska vara långledigt.
Så jag gick upp o satt hela natten och kollade på Game of Thrones. För att orka gå upp. När klockan var 7 så hade jag hunnit kolla igenom en del avsnitt. Då laddade jag upp med kaffe och gjorde mig redo för att hinna käka frukost på ett café.
Allt va bra så gick till skolan, tog en omväg för att kunna räka o tänka o sen när jag väl kom in och gick upp för alla dessa evighetstrappor, då kommer en lärare och undrar vad jag gör där. För vi hade tydligen studiedag...
Det är ju bara typiskt som fan.
Karma hatar mig. Okej.
Så jag gick hem igen och började kolla GoT igen.
Så jobbigt. Sen åkte jag till min syster och bakade. Första gången jag både gör och smakar kringlor. Det va jobbigt tills jag kom på att det inte va svårare än att rulla en spliff, hahaha. Idk..


Likes

Comments

Det som stör mig mest med att vara tjej o spela mest är inte andra spelare som inser att tjejer ska stå i köket. Utan bara mina föräldrar.
Dom har alltid velat få mig att hitta en hobby.. Och nu när jag har en så klagar dom bara. Dom anser att det inte är en bra hobby, antar jag. Räknas inte.
Sen med tanke på att min mamma bor ensam med mig så måste jag alltid hålla henne sällskap och underhålla henne.

Men har räknat ut lite att ifall hon hade nån och ifall jag hade varit kille hade det nog inte gjort så mycket. Oddsen står på det...
Blir rätt arg och ledsen på det.

Likes

Comments

Så.. jag kan tipsa om ett free game på Steam.
Strife.
Det är lite som lol bara att man kan bygga sina egna items och det är mycket sötare. Man behöver aldrig gå tillbaka då man har en kurir och man reggar hp/mana väldigt fort.

Har ännu bara spelat 2 games och väntar på mitt tredje men gillar det hittills. Och man kan byta server när man väntar på ett game.

https://www.strife.com/Likes

Comments

Är nu hemma igen. Allt är typ som vanligt. Sover för mycket på dagen, äter, överväger att spela och läser.
Eller ja, en udda sak. Kollade partledardebatt. Fyfan vad jag hatar svensk politik. Alla politiker hoppar på varrandra som små barn. Hur ska ett land kunna styras av personer som beter sig som barn?
Jag vet dock redan att jag är framtida soffpotatis och skiter nog i att rösta. Tycker alla bör göra det samma för att visa hur missnöjda man är.

Annars då? Inget. Sova.
Ingen skola imorgon för ska planera inför jobb och prata med psykologen. Haade.


Likes

Comments

Denna natten jag nu ska berätta om är nog det konstigaste o nästan onödigaste jag varit med om. Tro det eller ej.

Så allt började igår kväll. Klockan var ca 11 och jag va hos en vän. Hon och jag hade druckit lite och det väcker alltid heta diskutioner. Så det slutade med att vi blev sura / ledsna på hennes föräldrar. Eller ja, jag va mest förbannad på deras granne som bara sket i allt vi sa. Antagligen pga att vi va unga flickor utan vett i skallen och skulle bara sitta still o se fina ut.
Så vi stack. Lämnade allt hemma hos henne och drog. Allt vi hade va utterkläder, busskort med bara lite pengar på och cigg. Mobilerna fick va hemma.
Först satte vi oss på en gunga o pratade lite. Sen hade jag hört om en fest i stan vi kunde gå till. Så vi satte oss vid en busshålsplats och hoppades på att bussarna fortfarande gick. När bussen kom var klockan 00:05.
Väl inne i stan aka hbg så va allt lugnt. Nea han bara gå in i busstationen sen halkade hon fram på en gurka.
Vi letade efter folk vi kände men alla va väl smarta nog att va hemma vid den tiden.
När vi kom ut till hamnen blev vi stoppade av ett gäng killar. Alla var aspackade. Men just 2 killar stannade och drägglade över oss. Speciellt en, inte så lång, asiat. Och jag blev klängd av en lång svammlande kille som pratade ovanligt konstigt.
Asiaten var helt förtjust i Nea och klängde och bönade för att få med oss till puben. Nea är lesbisk, men det hindrade inte han.
"Jag gillar bara fittor förstår du" sa Nea. Jag var inte så värst långsam så jag svarade då snabbt "Då har du allt en chans" och klappade han på axlen. Killen förstod dock inte och blev överlycklig för att han hade en chans.
Efter lite klunkar av deras sprit tröttnade vi på deras sliskighet och drog vidare. Efter nån kilometer blev jag så pissnödig att den första bästa busken utanför nåt kontor fick bli min toalett. Vilket är wierd då jag hatar att kissa utomhus. När jag va klar han jag bara gå nån meter sen ställde sig en gubbe presis där jag hade pissat. Och skrattet startade. Om han tog en drill eller luktade lite perverst på min urin får vi nog aldrig veta.
Efter några meter till fick jag tvätta av hälen på mina skor i en vattenpöl då jag tydligen hade lyckats kissa på dom.
När vi kom nära festplatsen hördes inga ljud av en fest. Jag hade inga höga förväntningar men jag va trött o kall så det hade ju vatt skönt med lite dricka. Bilar stannade och kollade på oss men vi brydde oss bara inte.
När vi väl märkte att festen inte fanns satte vi oss ner och vilade lite. Vi hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen helt enkelt. Så vi beslöt oss att ta oss tillbaka till knutpunkten och tänka vidare där. Plötsligt hör vi rop ifrån parken över oss och förväntningarna ökade igen. Väl i parken stannade vi ännu en gång vid en massa trappor och väntade. Då hördes rop igen och människor kom springandes ner från trapporna. Dom letade tydligen efter nån Ebba. Vi beslöt oss då att kämpa oss upp för dessa tusentals trappor igen. Med många vilopauser..
Allt fler kom ner från trapporna. Den ena snobbigare än den andra. Och när vi väl var hela vägen uppe såg vi vart vi var. Snobbsidan av stan. Ingen av oss har någonsin varit här förut. Jag lovar, deras staketer var säkert dyrare än våra hus..
Där uppe möttes vi upp av en hel flock av snobbar. Dom hade någon slags hemma fest. Och vi blev ännu en gång utfrågade om denna Ebba. Vi var inte riktigt mänskliga då vi va trötta, sluddriga och konstiga så vi frågade ut dom om hennes kläder, färger på kläder, längd och hår. Dom såg på oss med dömmande blickar precis som att dom undrade varför vi inte gick och la oss i soporna eller nåt sånt. Så helt plötsligt blev vi anfallna av nötskal. För alla vet att snobbar är så gästvänliga.
När vi märkte att dom antagligen inte ville bjuda in oss på dricka så gick vi vidare. Förhoppningarna var rätt döda nu. Så vi gick längst gatan och runt hörn till ett gäng bänkar för att vila. Där började vi undra vad de va med denna Ebba. Om hon va död eller ej. Eller om hon var ledsen för att hon var den ända med en iPhon5 medans alla andra hande iPhone6.
Sen var vi på väg igen.
Efter nån kilometer gående genom snobblandet kom vi fram till en stor gata som delar stan i 2 delar. Och där var ännu mer trappor.. såklart. Och vi blev tvugna att gå ner en lång backe till centrum vägen. När vi korsat vägen gick vi igenom en väldigt liten park full med blommor och fina bänkar. Dock höll vi på att dö av pållen, men fint var det. Mitt på natten blir nästan allt fint i ljusen från gatlycktor.
Och nu var vi äntligen på en väg vi kunde utantill. Så det va bara raka vägen till knutan utan hinder. Allt vi tänkte på var hur vi skulle komma hem. Så vi övervägde både lift eller att gå. Och att gå hade tagit ca 2h. Om inte mer då vi redan hade gått 2h. Tydligen.
Framme vid hamnen såg vi dessa 2 killar igen. Dom var fortfarande ute och letade efter haff. Haha, patetiskt.
Inne på knutan var alla balklädda. Seriöst, vi blev överfallna av balklädda män och kvinnor genom hela knutan! När vi var vid bussarna insåg vi att detta va nog den dummaste ideén någonsin. Så vi gick upp till vakternas kontor. Då vi har fått kontakta dom några gånger innan så visste vi vart det låg. Och dom kände igen Nea. Vi berättade att vi inte kunde ta oss hem så dom tog ner oss till nåt mobilkontor mitt på knutan man aldrig har tänkt på. Där inne fick vi vatten och berättade allt igen. Plus att den mannen som höll i samtalet frågade lite udda frågor om liv i rymden och sånt. Han va cool.
Efter mycket snack om socialen och sånt fick vi äntligen dom att köra oss hem. Väl hemma igen hände där inte så mycket. Folket i huset sov så det blev bara lite snack med Neas mamma och sen drog socialarna och vi gick upp och sov.

Vad var då allt detta bra till? Jag vet faktiskt inte. Har lärt mig att det finns ett förbjudet sni bställe i hbg, att pållen är jobbigt, att man hälst alltid ska ha mobilen med sig och att jag kan gå jävligt långt utan att dö.
Trotts allt så såg jag aldrig npt negativt i äventyret. Bara att jag fick huvudverk och blev trött. Och mina stackars fötter mådde inte så bra.
Imorgon får jag väl säga allt till mamma innan nån annan hinner göra det. Då Neas mamma var smart nog att inte göra henne orolig då hon ändå inte kunde kontakta mig.


Likes

Comments

​Tänkte länka lite jag lyssnar på. Eller ja, en låt nu.
Eftersom det inte händer så mycket och jag inte vet om jag vågar skriva ut om mitt allt för privata liv här så går ju alltid låtar igenom. 

https://www.youtube.com/watch?v=YzbJMCSfcPY

Likes

Comments