Jag vet inte hur jag ska göra? Jag känner att de omkring säger att jag ska våga lita när de säger en massa saker, men visar motsatsen hela tiden. Jag känner mig så ensam, har min pojkvän men, men. Jag vet inte hur jag ska göra? Nu när jag börjar hitta mig själv känns det som de försvinner längre å längre bort. Men det kanske är så. Jag är den jag vill vara nu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 6 Readers

Likes

Comments

Jag älskar er så mycket men gör så ont när ni bråkar. Ni har alltid kastat massa saker till varandra då ni tjafsat, men det gör mig så ont, ni betyder allt för mig, å jag tycker det ena leder till det andra. Det är aldrig ens fel att två träter, ni har alltid hållit på å kastat elaka ord på varandra. Men jag älskar er över allt på denna jord.

  • 10 Readers

Likes

Comments

Ibland undrar jag varför de säger att vi ska umgås å träffas men ändå hör de aldrig av sig. Ska jag lita på de å vänta. Har två som alltid träffas men jag blir sällan bjuden. Ser att de har kul. Men jag är sällan med. Bara om jag hör av mig så får jag vara med. Men annars är det bara de två som har kontakt. Visst vi har jättekul när vi ses en ändå. Känns bara så tråkigt. 😟🙁😥

  • 31 Readers

Likes

Comments

Nu är det snart 2018 å jag ska lämna allt som varit dåligt bakom mig. Ingen ska få på verka mig. Jag tänker inte ha någon kontakt med personen som känt ska tjata å tjata mera. Jag är så less på denna person som inte kan respektera mitt nej. Men nu är det slut. Jag stänger den dörren. Nu ska jag lämna det å gå vidare. Gott nytt 2018 mitt nya liv börjar nu.

  • 20 Readers

Likes

Comments

Så fort jag undrar saker, då är man visst orolig men får man inget veta, så blir man kanske orolig men det är lugnt. Men alla andra får visst undra å får veta. Jag är så less på det. Blir så arg å förbannad, jag vill bara veta, nä jag blir för orolig. Konstigt då. Ingen säger något. Nu var det så att det är ju mitt öde att inte få veta. Jag älskar i alla fall mina barn över allt på denna jord. Gör bara så ont när jag inte får veta.🌹🌹❤️❤️💝

  • 26 Readers

Likes

Comments

Ibland vet jag inte hur jag ska vara, inte bry mig om de som betyder mest i mitt liv. Bara låta allt vara lika bra då allt bara ändå bir fel. Hur jag än gör här i livet blir det bara fel.

  • 24 Readers

Likes

Comments

Inför året 2018 ska jag lämna allt gammalt bakom mig stänga dörren låsa å kasta bort nyckeln. Jag tänker bara bry mig om mina älskade barn å barn barn å mina nära å kära, vänner. Jag tänker inte låta personen som hållit på i 7 år få styra mig längre. Nu ska jag lämna det å starta ett nytt liv. Med det som verkligen finns där å bryr sig pm mig på rätt sätt.

  • 21 Readers

Likes

Comments

Allt känns som ett stort sår inom mig villa bara gråta ut av panik. Jag når inte fram till mina barn. Jag försöker hela tiden. Men allt blir bara fel. Hur jag än gör så blir det bara fel. Jag blir bara aldrig så ledsen att jag inte kan göra något utan bara se på hur X börjar få som X vill nu. Jag förlorar de som betytt mest i mitt liv. Allt jag gått egenom under min uppväxt, med utanförskap inga vänner å nu förlora jag allt som jag verkligen fajtas för.

  • 32 Readers

Likes

Comments

Det är väl så hur mycket en mamma fajtas för sina barn, så när de blir vuxna å mår dåligt då tar de avstånd. Ser helt plötsligt inte hur mycket man ställt upp. Då är allt helt plötsligt ens eget fel. Har funnits för mina barn å varit den mest neutrala mamman å inte blanda in de i mitt å mitt X tjafs senaste åren, utan det är X som hela tiden sagt att om du inte vill ses så struntar jag i barnen å jag har träffat x men nu ser ingen det jag gjort. Nu är allt mitt fel. Ja det är väl en mammas öde att få allt man fajtas för att inte vara något speciellt. Jag älskar mina barn över allt på denna jord. Jag har alltid stått på deras sida.
😤😢

  • 32 Readers

Likes

Comments

Just känns som att det är exakt hit en viss person har velat jag ska komma just hit. Personen har alltid blanda in mina flickor så fort jag sagt nej. Fast personen inte sagt vi ska göra det. Å jo vad händer jo då måste jag förklara varför personen inte vill träffa eller umgås med mina flickor för att jag säger NEJ. Jag har försökt stå emot hela tiden. Inte blanda in mina flickor. Men nu så kastar en av sig allt på mig å säger att utan henne hade det inte funkat. Nej så är det inte. Hade jag inte träffat min underbara pojkvän som jag har så hade jag inte varit den jag är idag. Haft det jobbet jag har, det hade aldrig heller funkat.

Jag älskar mina flickor å min underbara pojkvän

  • 25 Readers

Likes

Comments