Colin (lille bror I 3 månader). Han är 17år gammal, kommer från Californien, gillar att äta lingonsylt till nästan all mat 😂 det är kul och så annorlunda, så klart tog hand med sig hur mycket kakor, godis, riktigt jordnötssmör och så klart har jag smakat på mycket redan haha, jag brukar inte vara så förtjust I jordnötssmör men den Han tog med sig från USA, smakade bra, men det äter jag inte ofta alls, händer väll någon gång I veckan, jag har hittar på min specialitet, man har ett bröd, bregott/smör, (om man så vill, använder oftast bara jordnötssmör), jordnötssmör, banan och koskos det är himelskt gott, fast sött.

Han skriver classic musik, symfoniorkester/composer, Han har ett roligt skratt, han har bott I sverige sedan I somras tror jag men då har Han bott med en annan värdfamilj, så Han kan prata ganska bra Svenska, så vi pratar svengelska hemma alltså en Blanding mellan Svenska och engelska, ibland behöver vi använda Google translate men oftast inte haha.
Han gillar att baka, the phantom of the opera (vi har dessutom biljetter till att Se den live på operan I göteborg, jag såg den första gången I USA på Broadway, den var så grym), den Blir säkert riktigt grym nu men hoppas jag. Han gillar att spela sällskapsspel (precis som jag). Min syster flyttade för ungefär för 1 och ett halv år sedan till Stockholm för att studera där (kommer prata mer om henne I Ett Annat eget inlägg sedan), så därfor har det känst lite ensamt och tråkigt. Så därfor är det också ett plus att Han kom att jag inte behöver känna mig lika ensam och behöver inte ha det tråkigt. Det är så kul att Han är här får skratta mer än vad jag vanligt brukar skratta vilket Blir varje dag 24/7 typ 😂

Han kom och Bo hos oss 6 januari.

Bilden: första dagen han kom att Bo hos oss, vi spelar twister/body balance, vi ser ut som grodor 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, nu ska jag prata lite om vem Alex är och vad Hon har för betydelse I mitt liv.
Jag träffade Alex första året på gymnasiet 2015, jag minns inte exakt hur men sedan när Hon återberättade det så minns jag det tydligare, det var enskilt kursmit Samtal med läraren och så hade jag att mig I en soffa nere I skolan nedre plan, och sedan frågade Alex om Hon fick sitta här då sade jag, ja visst, och sedan från ingen stans så började jag gapflabba (vet dock inte varför, hehe), men vet att det höll på ett tag, alltså Mina skratt haha, har typ 100 olika skratt så roligt, Hon måste ha tyckt att jag var konstig som skrattade så mycket haha, men vi blev bra vänner efter den gången och är bästa vänner idag. Hon är rolig, snäll, omtänksam, står upp för sig själv och om Hon tycker att något känns fel, och Hon har trygget alltså jag känner mig tryg när jag är med henne. Jag hoppas att vi kommer att ha fler roliga minnen framför oss, men även de vi har är riktigt roliga. Jag hoppas att vi alltid kommer att vara vänner livet ut. Jag ser oss ibland sitta  på ett ålderdoms hem och dricker te, och spelar spel och tittar tillbaka på minnen. Du och jag Alex, Livet UT. 

Likes

Comments

Bara så att ni vet så kommer inte Mina texter på bloggen vara korrekta meningar alltså, med punkt och komma och så, om ni undrar varför det blir långa meningar ibland.

Likes

Comments

Godmorgon! När jag vaknade idag tittar jag ut genom fönstret och det hade snöat jätte mycket, snöns kvalite är kramsnö, vilket gör att man kan kasta snöbollar på sina kompisar (om de är med på det), jag börjar skolan klockan 8.15-9.30 (studietid, betyder att det Bara är jag min Klass som är där  men att den tiden också är för de som vill, men jag tar möjligtheten att få hjälp av de lärarna som finns till hands) sedan har jag hålltimma I 2 Timmar ungefär, så då får jag både plugga och Skriva på bloggen, sedan har jag Svenska klockan 12.00-13.20, efter det har jag estetisk kommunikation och slutar skolan antingen vid 16.00 eller 18.00 beroende på hur mycket tid vi drar över med, men jag klagar inte jag gillar att vara I skolan, jag trivs bra där. Efter skolan åker jag hem, för att äta mellanmål och plugga läxor. Det var allt för nu men återkommer med mer inlägg inom kort.

Likes

Comments

De personer som jag mest kommer att prata om I min blogg är: min mamma (Christine), min pappa (Per), min syster (Sarah), katten (pepsi/pepsilina), Colin (engelska talande utbytes student, kallar honom för lille bror I 3 månader), Min bästa vän (Alex), Celine, Amelie, Matilda, Josefine, Azra. Farmor (Barbro) och farfar (Kjell), Mormor (Nina) och morfar (Per-Åke/Pelle). Jag gör så att jag skapar några olika inlägg där jag pratar om alla olika namnen så att ni förstår hur det hänger ihop med mig. Nu ska jag sova, syns imorgon! ❤️

Likes

Comments

Hej! Jag har funderat fram och tillbaka om att skaffa en blogg, finns både fördelar och nackdelar. Fördelar är att vänner kan se vad jag gör utan att jag behöver upprepa mig tusen gånger med samma svar till alla om vad jag gör, därför det Blir enklare med bloggen. Nackdelar är att jag inte kommer att hinna skriva på bloggen varje dag eftersom skolan går I första hand. Men jag har sett framemot att kunna skriva I bloggen lite då och då.

Likes

Comments