Header

Hej alle!

Det her er, så mine august favoritter. Jeg har været mega glad for Nike skoene. De går jo til næsten alle outfits, fordi de er hvide. Jeg elsker også øreringene, fordi de rigtig klassiske. Du kan både have dem på til et fint outfit og et hverdags outfit.

Det jo ved, at blive lidt koldere, så jeg har brugt min Nike hoodie rigtig meget. Især i slutningen af august. Det er jo altid godt at have et bælte. Jeg ville nu anbefale et andet end det her, da det bliver hurtigt ret slidt, men jeg har nu også brugt det ret meget.

Jeg håber, at du/ i kunne få lidt inspiration.

- Olivia

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
birthday gift's

hey bloggen.

jeg tænkte at jeg ville dele mine fødselsdagsgaver med jer, da jeg havde fødselsdag den 19 august og fordi jeg selv elsker at se hvad folk har fået i fødseldag. Jeg kigger selv altid overalt på nettet, når jeg er ved at have fødseldag, får at få inspiration til hvad jeg skal ønske mig.

jeg har ikke fået så mange gaver men mere penge, det er egentlig fint nok for så kan jeg selv købe det jeg vil have, og ikke ende med at bytte halvdelen af gaverne

jeg laver altid en ønskeseddel på postnords app "ønskeskyen" det er simpelthen så genialt, og så kan man reservere så man er sikker på at man ikke får det samme. Det er bare lige sådan at folk ikke er så tekniske i min fam. så det er ikke altid at man lige er sikker på om man ikke behøver bytte noget ;) men jeg syntes helt klart i skal give appen et kig, for det er helt klart nemmere end alt andet.

men i hvert fald havde jeg en god fødselsdag og fik nogle skønne gaver. håber at i kunne lide oplægget og måske fik noget inspiration til fødselsdagsgaver eller måske julegaver.

Kys claraLikes

Comments

saturday tunes!

Vi har samlet nogle af vores absolut fave. songs

Håber i vil nyde dem lige så meget som vi gør!

XX

COVA

Likes

Comments

Contains affiliate links
seneste køb.

Jeg har gjordt mig nogle køb den sidste måned, og tænkte at jeg ville dele det med jer.

En af de ting jeg er mest vild med, er nok solbrillerne, da det er nogle meget store solbriller. Men de røde bukser er godt nok også fede og nogle man især lægger mærke til!

Husk at i kan tjekke alle tingene ud, ved at trykke på billedet.

- Mange knus C

Likes

Comments

Her er mit outfit så. Jeg håber, at i kan få lidt inspiration af det her outfit, og de andres. Tankerne bag outfitet er, at man stikker trøjen ned i bukserne foran, så man kan se bæltet. Jeg har valgt et ur, fordi jeg syntes, at det pepper outfitet lidt op. Jeg skal også starte i skole på torsdag sammen med de andre. Jeg håber at i får en god skolestart, eller hvor i nu skal starte:)

-Olivia

Likes

Comments

Contains affiliate links
back to scholl outfit 2017

På torsdag starter jeg i skole igen, efter en vild go' sommerferie

Det sådan at på min skole, når man skal op i syvende, skal man have en ny klasse. Det vil så sige, at jeg skal, da jeg skal op i (7.Y)

det blir' spænende, men også meget underligt, da jeg ikke længere skal gå i klasse, med alle dem som jeg startede en nyt kapitel med, i mit liv.

jeg har derfor lavet mit "Back To Scholl Outfit" det er meget klassisk, men med nogle items som lige pifter det lidt op. jeg kan bedst li nå det bare er noget meget afslappet tøj, men det skal selvfølgelig også være pænt!

jeg håber du ku' li det, og fik noget inspiration.


- knus C

Likes

Comments

Hej alle!

Dette er mit "back to school" outfit i år :)

Jeg har en hvid tee på fra Zara. Bukserne er fra Sisterspoint (de er købt i Kings and Queens), man kan ik' helt se det på billedet, men der to hvide striber i siden og så hænger de ned over skoene på en mega fed måde. Det er New Balence 530 sko jeg har på og så har jeg et par glimmer sokker på, da jeg synes det gir' en mega fed detalje til outfitet. I stedet for en jakke har jeg en grå oversizet hoodie på, jeg ved ikke hvor min er fra da det er min storebrors gamle, men man kan købe dem mange steder. Jeg bruger også en eyebrow gel fra essence så brynene sider nice hele dagen. Jeg tager også bruger også Nilens Jord Duo Concealer da jeg synes den er meget god og dækker hvad den skal. Til sidst har jeg en neglelak på fra Chanel i farven 504.

Håber i kunne bruge indlægget til noget <3

xx

Vilma Rose


Likes

Comments

Contains affiliate links
july faves!

Håber i nyder jeres sommerferie, hvis ik´ den er slut.

Juli er lige overstået, og derfor tænkte jeg at jeg ville lave en favoritter. Så jeg har fundet mine faves! En farve der går lidt igen, er den gule farve. Gul er bare en rigtig flot sommer farve, og er VILD FLOT hvis du har fået lidt farve.

Planen er, at hver gang en måned er sluttet. Vil vi vise jer vores favoritter

Håber i vil læse/kigge med!

-Knus Clara

Likes

Comments