Allmänt, Emma, The sims 4

Dag 1. Mina bebisar var lugna hela dagen, vilket var skönt för mig då jag kunde fokusera på mig själv, jag målade lite tavlor för att få in lite extra pengar, sen hoppades jag på att få några timmars sömn.

Dag 2. Denna dag började tidigt, närmare bestämt vid 3.15 då barnen hade bestämt sig för att bli synkade och grät för att båda var hungriga. vid 9.19 så blev de småbarn, det var nu jag visste att jag inte skulle få en gnutta tid för mig själv tyvärr. Nicholas var självständig, han ville absolut inte ha någon hjälp med någonting av en vuxen, vilket både var skönt och lite tråkigt, såklart att jag vill hjälpa min fina pojke att lära sig saker. Josefine blev änglalik, hon hade ingenting emot att få hjälp, och så var hon lite ledsen av sig, hon vill gärna vara nära och få tröst.

Jag frågade Olof om han ville bli min pojkvän, och det ville han! Tänk att jag var tvungen att bli mamma för att se att han egentligen är en underbar sim som borde ingå i våran familj, jag funderar på att be honom flytta in hos oss, så han inte missar sina barns uppväxt och så att han kan hjälpa till med uppfostran. Eftersom barnen började få spring i benen så var jag tvungen att skaffa staket på framsidan av huset så de inte skulle springa ut på vägen!

Barnen älskade att ha sin pappa här så jag tror nog ändå att det blir bäst att han flyttar hit, det är ju klart han ska bo med sin familj.

Dag 3. Natten till att Olof flyttade in så myspyste vi igen, för att fira att vi blivit en familj, och denna gång så använde vi kondom, men den gick sönder! Vi skulle ha barn igen!!! Denna gång blev jag dock inte sur, lite irriterad bara, hur skulle jag ha tid med mitt arbete när jag skulle ha massa barn att ta hand om?

Olof blev först irriterad när jag berättade att kondomen hade gått sönder, tills han fattade att vi skulle ha barn igen - då blev han så glad att han friade!

Dag 4. Jag började potträna Josefine, hon är så duktig och när hon är klar med det så tänkte jag att det är Nicholas tur, jag vill att mina barn ska vara helt blöjfria innan de blir barn.

Dessutom så gick jag in i andra trimestern.

Dag 5. Nicholas är väldigt självständig som sagt så han ville lära sig pottan själv. Jag blev befordrad till konditor, och jag blev jätteglad över det! Dessutom så har jag nu gått in i sista trimestern, så jag ser ut som en flodhäst igen. Skönt att det inte är långt kvar tills jag får vara själv i min kropp igen!

Dag 6. Barnens farmor var förbi och hälsade på, hon tyckte det var jätteroligt att få träffa sina barnbarn och att det var ett till på väg! Jag jobbade hårt, men inte tillräckligt för att få en ny befordran, jag hoppas på en till nästa arbetspass.

Det var dessutom dags för barnet att komma till världen - så när värkarna kom åkte vi in till sjukhuset Olof och jag. Klockan 19.58 föddes lilla Mårten Olofsson och var helt perfekt. När vi kom hem så var det dags att presentera barnen för varandra, Nicholas blev glad över att träffa sin lillebror, det blev däremot inte Josefine, hon blev ledsen och gick runt och grät. jag tror att hon ville ha en lillasyster istället för en lillebror.

Dag 7. Här hemma har alla övat upp sina färdigheter hela dagen, sen var det dags för mig att gå till jobbet. Jag fick ingen befordran denna gång heller, och nu ska jag gå på ledighet. Däremot så har jag en rolig nyhet till er! Klockan 18.01 så gifte jag mig med Olof! Det var en vacker liten ceremoni och vi kunde inte vara lyckligare över att vara tillsammans och ha tre vackra friska ungar!

/ Emma, Olof, Nicholas, Josefine och Mårten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments