Studentfest!

Samarbeten

// I samarbete med Partykungen.se //

Det nalkas studenttider! Det var 7 år sedan jag tog studenten, helt sjuuukt hur fort tiden går!
Tar du studenten i år eller känner du någon som ska göra det kanske?
Jag minns min studentmottagning som mamma hade planerat ihop. Det var ett rosa tema och det var så himla fint! Hon hade verkligen speglat min personlighet med hjälp av alla tillbehör.

Är ni mitt uppe i planeringen av er studentmottagning eller att ni är med och planerar någon annans studentmottagning tycker jag absolut att ni ska kika in på Partykungens hemsida. De har allting för själva studentfesten och även accessoarer så som studentnallar man hänger runt halsen.
Det går även att skapa sin egna studentskylt för 199 kronor, då kan man själv pyssla och dekorera den precis hur man vill, så är man kreativ eller bara vill göra något extra fint för studenten så är denna en riktig hit!

De har även väldigt roliga och unika saker som verkligen kan hjälpa till att få mottagningen att sticka ut från resten, till exempel en vattenmelonskran som förvandlar frukten till en dispenser och gör att man kan servera fräscha drycker, det går såklart att ta en annan frukt om man inte tycker om eller vill ha just vattenmelon. Ni kanske är sugna på ett spel eller två som sätter fart på stämningen, de har allt från beer och prosecco pong till "jag har aldrig".

Det går även att hitta ett par studentpresenter om man inte har hunnit med det.
Jag själv har hittat ett par roliga tillbehör som jag ska köpa till min killes systers studentmottagning!
Spana in om ni hittar något och så önskar jag alla som tar studenten i år ett stort grattis!

Glöm inte att följa mig på Instagram - @ameliesandell

Gillar

Kommentarer

ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,
Student-statusar på Facebook incoming 😂 Jag tog studenten för åtta år sedan, tiden går❣
nouw.com/erinafemitasy