All you need is love & a cat

// I samarbete med Supercat //

Jag är en riktigt kattgalning. Jag har haft katt sedan 5 års åldern och min ena prinsessa gick bort lite mer än 1 år sedan. Hon blev 19 år. Det var så otroligt tufft att förlora henne, hela mitt liv så länge som jag minns sov hon liksom bredvid mig. Trodde aldrig att jag skulle komma över själva smärtan av hur ont det gjorde i hela kroppen, speciellt hjärtat men jag insåg att du glömmer aldrig bort men du lär dig leva med hennes minne inuti dig.

Min andra flicka lever fortfarande och är väldigt pigg *peppar peppar*. Hon är en riktig knäppis som förtjänar allt på den här jorden, jag älskar att skämma bort henne! Supercat är en hemsida som säljer massa annorlunda tillbehör och leksaker till din katt, faktiskt även härligt roliga saker till dig själv också som den här superfina muggen, igenkänningsfaktorn är hög på den haha!

Otroligt vackra tavlor har de också. Älskar den här!

Jag har faktiskt funderat på att köpa en vattenfontän till henne då hon gillar att dricka från kranen, de har ett par olika modeller, hittade en rätt snygg röd fontän som jag planerar på att köpa.

Jag har även tänkt köpa en ny kattlåda för den vi har hemma nu är inte så jättepraktisk för henne då hon älskar att gräva ut all sand i lådan när hon gömmer hennes behov... detta gör att jag måste städa ganska ofta då det ligger kattsand utspritt över hela badrummet varje dag. Jag har hört mycket gott om dessa kattlådor som gör att katten måste ta sig ner i lådan och därmed inte kan sprätta ut någon sand!

Kika gärna in på deras hemsida, jag lovar att ni kommer hitta något kul eller nödvändigt.
De har fri frakt över 500 kronor och väldigt snabb leverans!

Glöm inte att följa mig på Instagram - @ameliesandell

Gillar

Kommentarer

SayakaSU
SayakaSU,
Jag hade en katt med, men hon dog ett stort tag sedan pga cancer. Saknar henne mycket.
nouw.com/sayakasu
cosmopolitanstories
cosmopolitanstories,
åå 😟 beklagar <3
nouw.com/cosmopolitanstories
Angelica,
Åååh, vill haaa!!
angelicawahlin.se
feliciajluther
feliciajluther,
Älskar din header! Good job girl!
nouw.com/feliciajluther
ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,
Oh, katter är sådana darlings😻💙 På midsommar ska jag vara kattvakt åt två katter i Lidingö❣ Jag har aldrig varit kattägare, men jag är uppväxt med och runt katter😻
nouw.com/erinafemitasy