Hej! Idag så ska jag och Martina åka ut och ta bilder på mig och Patch!:) Det ska bli kul och se om det blir några bra bilder. Det är dock väldigt blött och regnigt här men paddocken kommer ju inte vara för hård att rida på iallafall. Jag ska sätta på henne broddar och borsta henne fint:) hörs senare!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1.Vilken är din favorit hästras? Jag vet faktiskt inte:/ Det finns väldigt många;)

2.Vad heter din favorit häst? Corryard <3

3. Vad är ditt värsta häst minne? Det var nog när jag hade haft en ponny (Candy) på foder och man var tvungen att lämna tillbaka henne:(

4. Hoppning eller dressyr? Alltså jag tycket att hoppning är kul men jag ska satsa mera på dressyren så jag säger båda.

5. Gillar du att tävla? Ja jag tycker att det är väldigt kul att tävla. Man får byta miljö och man känner sig nervös. Det bästa som finns:D

6. Vad är din mest minnes värda stund med en häst? Det var när jag provred Corryard och jag log hela tiden. Handen i handsken direkt!!

7. Vad är din häst mest rädd för? Hon är mest rädd för häst och vagn!! Träffade på några som var ute och körde i skogen en gång och hon var totalt LIVRÄDD.

8. Vad är din favorit hästs bästa bus? Det är när man ska hämta henne i hagen och hon kommer lugnt och fint men när man ska ta på henne grimman så vänder hon sig om och springer där ifrån...:/ (Händer inte så ofta som tur är:')

9. Säg tre ord som är bra med hästar? Den tilliten man får med varandra, Det är väldigt roligt och vänskapen man får ett band som stärks hela tiden!

10. Hur ser din dröm häst ut? Så som Corryard gör! haha

Likes

Comments

Hej!! förlåt för att jag knappt har bloggat på JÄTTE länge men jag kommer med den vanliga ursäkten "jag har inte haft tid" nää men det har varit så att Corryard har varit utlånad i typ 2månader? Det kan vara mindre men jag är inte säker:/ Men som tur är han hon kommit hem igen:) Så nu börjar träningen igen. Jag vet inte om ni vet detta men jag har gillat hoppning ganska mycket men jag har bestämt mig för att satsa mera på dressyren nu. Vilket ska bli kul. Jag har inte så mycket att säga mer.. vi ska åka och köpa broddar. Nu ska jag gå och ta bort smink och borsta tänderna vi ses!:)

Här löshoppade hon hos oss för första gången:)

Likes

Comments

hej! Förlåt för jätte dålig uppdatering ber om ursäkt men det har varit ganska mycket! Men i lördags så hade stallet vi har Corryard i en tävling som det är tre deltävlingar i och jag & Corryard har inte blivit placerade men den sista gången så vann jag och Corryard:D och inte nog med det så fick vi tillräckligt med poäng så att vi kom två i hela tävlingen!! det var väldigt kul:) ska försöka att uppdatera mycket mer! men idag och igår så red jag och corryard på ängen och hon har gått sååå fint!:) Imorgon har jag inga planer ännu men ska kolla lite på olika övningar:) tack för att ni läste hejdå;)

Likes

Comments

Hej! Tyvärr blev det inga bilder idag för det har regnat jätte mycket så vi ville inte släppa ut kameran då! Men vi tränade på att fatta galopp från skritt och Corryard gjorde det jätte bra!:) ikväll kommer det lite gäster som ska äta middag hos oss så det ska blir kul. Imorgon hade jag tänkt att rida ut med tanke på att vi gick ganska hårt idag! Jag kanske skriver mer ikväll annars så hörs vi imorgon!:)

Likes

Comments

Idag har/ska Corryard stå! Imorgon kommer min kusin och ska va med att träna med Corryard. Ska se ifall vi kan ta lite bilder!:) skriver mer imorgon!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg:) jag kommer skriva om min och Corryards vardag tillsammans och så kommer jag blogga om det mesta:) Idag så red jag ett pass i paddocken på 30-40 minuter :) Hon kändes fin men va ganska trög och gick inte riktigt fram men hon gick ner och tuggade på bettet så att jag är väldigt nöjd!

Likes

Comments