Vill ni se bilder på mitt bajs?...

​... Eller varför inte en riktigt snorig spottloska?

Visst vi kvinnor ska hjälpa till och stötta varandra och vi måste lära oss att det inte är "pinsamt" med att blöda från fiffin. Men snälla kom igen. Jag är verkligen inte ett dugg intresserad över att se hur ditt blod ser ut och inte heller är jag intresserad över att se andra kvinnors tamponger. 

Jag är en kvinna och om ni inte redan visste det så blöder min fiffi ca 1 vecka i månaden. Så intressant är det. Och jag skäms verkligen inte över det men jag känner verkligen inte något behov av att stolt visa upp det. För det är då det blir äckligt!

Alla vet att människor bajsar så hur skulle det se ut om jag la upp bilder på en nerbajsad rumpa eller ett brunt toapapper? Och jo det är typ samma sak. Fast bajs är bajs och mens är mens. Vi vet vad som händer med kroppen men det behöver vi väl inte visa alla. Det tycker jag är sjukt pinsamt. Att unga bloggerskor och instagram mars måste visa upp att de är kvinnor och sen skriva att skämmas inte för tamponger.

Vissa självklara saker behöver vi inte veta om just dig. Men visst om ni vill kan jag ju visa hur ett par vita byxor ser ut efter en diarré. Det är ju trotts allt helt naturligt. 100% av världens befolkning bajsar faktiskt. Skäms inte över det. 😉

  • 48 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229